morsian080809

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About morsian080809

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/12/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Tässä aika huono kuva koristelusta mutta kun unohtu taas yllättäen ottaa kuvia ENNEN juhlaa.... Mutta saa jotain käsitystä.. Paikka siis Björkhem ja häät elokuussa 2009. IHAN HUIPPUPAIKKA, SUOSITTELEN! Ja saa kysellä yksärillä lisää, kerron mielelläni. p.s. oli ihana fiilistellä kun selailin noita kuvia.....
 2. Meille on Björkhem varattu elokuun häihimme. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia paikasta? Olis kiva jos jollain olis laittaa kuvia kun on koristeltu/katettu.
 3. Täällä pähkäillään saman ongelman kanssa... Alunperin ajattelin ihan vaan rauhallista musiikkia (missä siis lauletaan myös)... Pitääpä pohtia asiaa uudestaan.
 4. Häähidas täällä aikomuksena tanssia. Ihan sen takia ettei kumpikaan osaa valssata... Ja mietittiin et menee "rennommin" kun ei tartte askeleita niin miettiä. Biisinä meillä - kuten monella muullakin - Finlandersin oikeesti.
 5. Meillekin tulee baarimikko, tosin en vielä tiedä mistä. Ajattelin kysyä cateringiltä, siskon kavereilta ja kaverin "ohjelmatoimistosta". Meillä on tarkoitus että baari aukee klo 21 (vihkiminen klo 15, ruoka klo 17) ja on auki klo 01.45 (juhlatilan pitää olla tyhjä klo 02). Juomiks ajattelin vaikka mitä mutta kaveri just sano ettei kannata ottaa liikaa koska sit pitää ostaa kaikenlaista ja todennäköisesti kaiken arviointi menee vaikeeks. Meille tullee siis vodka, gin, viski ja luultavasti jekku. Sit erilaisia blandiksia vaan (cokis, sprite, battery, joku mehu). Lisäksi koko illan on tarjolla vapaasti viiniä, olutta, siideriä ja alkoholittomat vaihtoehdot. Niin ja kahvin kanssa tulee avecit; konjakki ja baileys.
 6. Olisko kellään tuoreampia kokemuksia Ateriax pitopalvelusta? Heiltä olisi tällä erää paras tarjous niin ruokien kuin hinnankin puolesta.
 7. Mä ajattelin mennä ihan HairStoreen.. Mut en osaa vielä sanoa onko hyvä vai huono valinta.
 8. Meillekin tämä on tällä erää ainoa vaihtoehto häätanssiksi. Meille tulee häihin bändi ja ajattelin sopia heidän kanssaan että he soittaisivat tämän. Tai jos eivät osaa niin saavat luvan opetella..