Jump to content
Naimisiin.info

RvaPuu

Rouva
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    pääkaupunkiseutu

RvaPuu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Kannattaa ottaa yhteyttä Laura Anderssoniin. Netissä ainakin omat sivut. Tekee meikkejä Hiustaivaassa ruoholahdessa. Laura käyttää sarjanaan Helena Rubinsteiniä mikä on erittäin laadukas sarja! Niin ja saahan tuolta toki kampauksetkin. Itse menen Lauralle lauantaina häämeikkiin, enkä todellakaan pelkää, etteikö siitä tulisi upea kaikkine irtotupsuineen! Suosittelen!
  2. Tänään löytyi Hesasta Fredalta ihan helmi paikka!! Pukupalvelu Festar Oy Paikka valmistaa ja myy hää- ja juhlapukuja. Palvelu oli kertakaikkisen ystävällistä. Hain kaasoni kanssa hänelle pukua ja vahingossa törmäsimme paikkaan. Löysimme täydellisen puvun, mutta se vaati aika paljon korjauksia. Ompelija-rouva oli valmis heti kesken muiden töidensä aloittamaan puvun korjaamisen ja kiireisellä aikataulullamme se valmistuu ennätysnopeasti. Hinta ei ollut kallis mutta puku on kaasolleni täydellinen! Suosittelen todellakin kaikille lämpimästi paikkaa! www.pukupalvelufestar.com
  3. Vein oman pukuni sinne korjattavaksi. Ystävällinen nainen, joka tiesi heti mitä pitää tehdä ilman, että mun tarvitsi edes kertoa. Nopea ja ystävällinen palvelu. Suosittelen!
  4. Itse opiskeluaikoina sain kaiken maailman kroppahoidot ja kyllä selluliitti hävisi kummasti.. Raskausarpia ei saa pois, mutta omalla kohdalla niihin on tehonnut Biothermin biovergetures niminen voide. Punaiset arvet synnytyksen jälkeen vaaleni yllättävän nopeesti.
  5. Helou!! Voisiko joku ihananinen Hvittorpissa häitään viettänyt ottaa yhteyttä minuun vaikka YV:llä!! Kaipaisin vähän neuvoja/vinkkejä tilankäytön suhteen.
  6. Kommentoin vielä... Jotenkin tilan huomioon ottaen on vaikeaa kuvitella tanssihäitä Hvittorppiin... tarkoitan, että tila on aika pieni siihen hommaan.. Me ollaan niin anti-tansseja että se oli siksi meille ihan täydellinen valinta. Meille on luvassa hyvää ohjelmaa joten uskon että sillä pidetään vieraat virkeinä ja illan tunnelma on täydellinen loppuun asti:)
  7. Meillä on juhlapaikalla upea flyygeli ja koko ikäni musiikkia harrastaneena aion varmasti laulaa sulholle jonkin pienen serenaadin:) Uskoisin sen olevan kiva pieni yllätys lahja miehelle:) Heh, toivotaan niin:)
  8. Käytiin juuri tutustumassa paikkaan. Meille ei ainakaan painotettu alkotonta linjaa ja tanssiakin sai.. Mitään sikailu-juhlia tuollaiseen paikkaan tuskin halutaan ja puitteet huomioon ottaen se on erittäin ymmärrettävää. Ainoa asia mita EI saanut tehdä, oli polttaa kynttilöitä. Meille se oli enenmmän kuin täydellinen paikka joten meidän häitä tullaan sitten siellä viettämään:)
  9. Helou dear! Majvik sai kilpailijakseen vielä upean Hvittorpin! Näistä kahdesta toinen tulee olemaan se meidän paikka!
  10. Minnasta löytyy kokemuksia ainakin täältä.. Todella ammattitaitoinen, mukava, hyvän värisilmän omaava! Luottavaisin mielin vaan hänen ammattitaitoisten kättensä meikattavaksi!
  11. Iso kiitos tiiperoinen!!! Tuo on aivan ihana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestas ja hintakin on sopiva!!! Pitää käydä mahd pian katsastamassa!! ISO KIITOS!
  12. Patakukko näyttää tosi makeelta paikalta ainakin nettisivujen perusteella. Tuolla pitää varmasti käydä ihmettelemässä! Käytiin tänään Hvittraskissa ja upea paikkahan se on, mutta meillä on talvijuhlat ja silloin se ei ole ihan se paras vaihtoehto! Kiitos Liinulille ja Tiiperoiselle ja Eevalle:)
  13. Olisko kenelläkään vinkkiä ihanasta ja tunnelmallisesta häidänviettopaikasta Kirkkonummella? Juhlat ovat pienet, n. 60hlöä, eli kaikki suuret ja mahtipontiset paikat saa unohtaa:)
  14. Biothermin silmänympärys voide nimeltä Hydra detox on oman kokemuksen kautta osoittautunut loistavaksi pussien poistajaksi! Suosittelen lämpimästi. Saman sarjan valo/peite kynä (Sävy15) on loistava neutraloimaan tummuutta silmien alla..
  15. Siskoni häissä männä kesänä ruoat teki ja toimitti Viikinhelmi. Ruoka oli erinomaisen hyvää ja palvelu pelasi moitteettomasti!
×
×
  • Create New...