Ninarsku

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Ninarsku

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. askartelutarvikkeita saa Hämeenlinnasta täältä www.skrapteekki.fi
 2. Hauholla tapahtuu 8.8.2009
 3. Tällaista ongelmaa en ollut itse vielä keksinytkään. Meillekin tulee yksi tällainen ihan pieni, jota ei ole vielä siihen mennessä kastettu. Taidan laittaa ^ viestin innoittamana hänen kohdalleen työnimen "Kuutti". Söpöä!
 4. Jos kummisedän Cadillacia ei saada kuntoon niin mennään sitten tällä (Nissan 350Z), vaikkei se tunnukaan miltään erikoiselta kun se on oma "arkiauto"... (tosin kuvassa on jonkun muun auto...)
 5. Voi ihanaa, taisin vihdoin löytää meille sopivat marssit, kiitos tämän ketjun! Mutta mihin järjestykseen te laittaisitte: T. Kuula: Häämarssi ja Bach: Air? Kumpi sopii meno ja kumpi tulo musiiksi paremmin teidän mielestänne?
 6. Mua harmittaa kun me ei sitten muistettu / ehditty / *joku tekosyy* kuuntelemaan kuulutuksia. Mä kun olin vielä koettanut sumplia sitä päivää kirkkoherran virastossa, että varmasti oltaisiin kuuntelemassa. Maanantaina sitten yks työkaveri sanoi, että teidät oli kuulutettu eilen kirkossa. Hitsi että harmitti. Mä varmaan olisin porannu jo siellä...
 7. Pettäminen, tapahtuisipa se sitten polttareissa tai muualla, on sellainen asia mitä mä en voisi hyväksyä milloinkaan. Pelkkä ajatuskin saa mut voimaan niin pahoin, että peruuttaisin häät vaikka ne olisivat seuraavana päivänä. Mä en pystyisi ikinä antamaan anteeksi saatika unohtamaan, ja ottaisin asian esiin aina kun vaan on mahdollista -tämä raastaisi varmasti suhteen piloille, jollei muu.
 8. Oon jo pitkään tiennyt mitä annan sulholle huomislahjaksi: tatuoinnin. Tai siis lahjakortin sen hankkimiseen - onpahan ainakin ikuinen lahja. Sulho on puhunut tatuoinnin hankkimisesta niin pitkään kun mä olen ollut kuvioissa, muttei koskaan vaan ole saanut aikaiseksi sitä hankkia. Koska en halua sitoa mihinkään tiettyyn tatuointiliikkeeseen , en aio oikeaa lahjakorttia ostaa, vaan antaa rahan sen tyyppiseen tatuointiin mistä on puhunut ja itsetehdyn lahjakortin, vähän niinkuin "luvan" ottaa tatuointi. Pitäisiköhän vaatia ottamaan mun nimi sydämen sisään olkapäähän
 9. Meillä kuvataan vihkimisen jälkeen kirkolla miljöössä muutama otos ja juhlapaikalla miljöössä kun me ollaan syöty ja muut vielä santsaa. Siis jos ei sada
 10. Elli-Nelli: hmm. Juuri luin jostakin naistenlehdestä, kuinka joku nostaa hattua niille kaikille pareille, jotka ovat yhdessä, vaikkei aina natsaisikaan kaikki ajatukset ja asiat yhteen puolison kanssa. Parisuhteen eteen mun mielestä kuitenkin pitää tehdä töitä, sitten ne särmätkin hioutuvat aikaa myöten. Meillä särmät hioutuvat jatkuvasti, pikkuhiljaa. Minä olen valmis odottamaan ja tekemään asian eteen töitä.
 11. Ohoi kaikki Hämeenlinnan morsiammet! Mistä olette morsiuskimppunne ottaneet ja oletteko olleet tyytyväisiä? Mä luulin tietäväni mistä aion omani ottaa, mutta kävin siellä juttelemassa asiasta, enkä ole enää ollenkaan vakuuttunut asiasta... Suositteluja siis tänne suuntaan, kiitos!
 12. Vihdoin pääsin sujahtamaan ensimmäistä kertaa omaan tulevaan pukuuni!! Oli vaan vielä sen verran vaiheessa, etten viitsi tänne vielä kuvia laittaa. Saattaa sitäpaitsi sulho eksyä vierailemaan näille sivuille, eihän se sovi Mä päätin muutama kuukausi sitten noin 50 pukua sovittaneena teettää oman pukuni, kun kaikki sovittamani oli ihan kivoja, muttei kuitenkaan. Vaikkei puku nyt olekaan mikään hirvittävän erikoinen, niin ainakin se on sellainen kun haluan. Olisiko kenelläkään antaa muuten vinkkiä Helsingin suunnan hääpukujen koristeiden (ts. pitsien, strassien, helminauhojen jne jne) ostopaikoista?
 13. Kiira: Koskikeskuksen 3. krs on Käsityö & Sisustus Merletto liike, jossa ainakin minun siellä käydessäni oli strassinauhaa. www.merletto.fi Toivottavasti löytyy!
 14. Kawan ja Zennin puvut kuullostavat aivan ihanilta molemmat! Laittehan kuvia sitten kun on mahdollista?
 15. Meidänkin kutsut ovat vihdoin valmiit! Ja sisältä näyttää tältä Lisäksi ei tule muuta kuin kartta kirkolle ja juhlapaikalle, en halunnut juhlaohjesääntöä ollenkaan.