Jump to content
Naimisiin.info

Ninarsku

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ninarsku kaikki viestit

  1. Ninarsku

    Nettikaupat

    askartelutarvikkeita saa Hämeenlinnasta täältä www.skrapteekki.fi
  2. Tällaista ongelmaa en ollut itse vielä keksinytkään. Meillekin tulee yksi tällainen ihan pieni, jota ei ole vielä siihen mennessä kastettu. Taidan laittaa ^ viestin innoittamana hänen kohdalleen työnimen "Kuutti". Söpöä!
  3. Jos kummisedän Cadillacia ei saada kuntoon niin mennään sitten tällä (Nissan 350Z), vaikkei se tunnukaan miltään erikoiselta kun se on oma "arkiauto"... (tosin kuvassa on jonkun muun auto...)
  4. Voi ihanaa, taisin vihdoin löytää meille sopivat marssit, kiitos tämän ketjun! Mutta mihin järjestykseen te laittaisitte: T. Kuula: Häämarssi ja Bach: Air? Kumpi sopii meno ja kumpi tulo musiiksi paremmin teidän mielestänne?
  5. Mua harmittaa kun me ei sitten muistettu / ehditty / *joku tekosyy* kuuntelemaan kuulutuksia. Mä kun olin vielä koettanut sumplia sitä päivää kirkkoherran virastossa, että varmasti oltaisiin kuuntelemassa. Maanantaina sitten yks työkaveri sanoi, että teidät oli kuulutettu eilen kirkossa. Hitsi että harmitti. Mä varmaan olisin porannu jo siellä...
  6. Pettäminen, tapahtuisipa se sitten polttareissa tai muualla, on sellainen asia mitä mä en voisi hyväksyä milloinkaan. Pelkkä ajatuskin saa mut voimaan niin pahoin, että peruuttaisin häät vaikka ne olisivat seuraavana päivänä. Mä en pystyisi ikinä antamaan anteeksi saatika unohtamaan, ja ottaisin asian esiin aina kun vaan on mahdollista -tämä raastaisi varmasti suhteen piloille, jollei muu.
  7. Oon jo pitkään tiennyt mitä annan sulholle huomislahjaksi: tatuoinnin. Tai siis lahjakortin sen hankkimiseen - onpahan ainakin ikuinen lahja. Sulho on puhunut tatuoinnin hankkimisesta niin pitkään kun mä olen ollut kuvioissa, muttei koskaan vaan ole saanut aikaiseksi sitä hankkia. Koska en halua sitoa mihinkään tiettyyn tatuointiliikkeeseen , en aio oikeaa lahjakorttia ostaa, vaan antaa rahan sen tyyppiseen tatuointiin mistä on puhunut ja itsetehdyn lahjakortin, vähän niinkuin "luvan" ottaa tatuointi. Pitäisiköhän vaatia ottamaan mun nimi sydämen sisään olkapäähän
  8. Meillä kuvataan vihkimisen jälkeen kirkolla miljöössä muutama otos ja juhlapaikalla miljöössä kun me ollaan syöty ja muut vielä santsaa. Siis jos ei sada
  9. Elli-Nelli: hmm. Juuri luin jostakin naistenlehdestä, kuinka joku nostaa hattua niille kaikille pareille, jotka ovat yhdessä, vaikkei aina natsaisikaan kaikki ajatukset ja asiat yhteen puolison kanssa. Parisuhteen eteen mun mielestä kuitenkin pitää tehdä töitä, sitten ne särmätkin hioutuvat aikaa myöten. Meillä särmät hioutuvat jatkuvasti, pikkuhiljaa. Minä olen valmis odottamaan ja tekemään asian eteen töitä.
  10. Ohoi kaikki Hämeenlinnan morsiammet! Mistä olette morsiuskimppunne ottaneet ja oletteko olleet tyytyväisiä? Mä luulin tietäväni mistä aion omani ottaa, mutta kävin siellä juttelemassa asiasta, enkä ole enää ollenkaan vakuuttunut asiasta... Suositteluja siis tänne suuntaan, kiitos!
  11. Vihdoin pääsin sujahtamaan ensimmäistä kertaa omaan tulevaan pukuuni!! Oli vaan vielä sen verran vaiheessa, etten viitsi tänne vielä kuvia laittaa. Saattaa sitäpaitsi sulho eksyä vierailemaan näille sivuille, eihän se sovi Mä päätin muutama kuukausi sitten noin 50 pukua sovittaneena teettää oman pukuni, kun kaikki sovittamani oli ihan kivoja, muttei kuitenkaan. Vaikkei puku nyt olekaan mikään hirvittävän erikoinen, niin ainakin se on sellainen kun haluan. Olisiko kenelläkään antaa muuten vinkkiä Helsingin suunnan hääpukujen koristeiden (ts. pitsien, strassien, helminauhojen jne jne) ostopaikoista?
  12. Kiira: Koskikeskuksen 3. krs on Käsityö & Sisustus Merletto liike, jossa ainakin minun siellä käydessäni oli strassinauhaa. www.merletto.fi Toivottavasti löytyy!
  13. Kawan ja Zennin puvut kuullostavat aivan ihanilta molemmat! Laittehan kuvia sitten kun on mahdollista?
  14. Ninarsku

    Kutsukortteja

    Meidänkin kutsut ovat vihdoin valmiit! Ja sisältä näyttää tältä Lisäksi ei tule muuta kuin kartta kirkolle ja juhlapaikalle, en halunnut juhlaohjesääntöä ollenkaan.
  15. Ei minuakaan pelota, vähän jännittää vaan. Jotenkin menneenä lauantai-aamuna tajusin, et nehän voi olla ihan koska vaan. mä en siis tiedä milloin ne on, etten osaa varautua. Oon esittänyt vaan toiveena ettei olis häitä edeltävänä päivänä Mua alkoi oikeastaan silloin vähän jännittämään kun kaason kanssa puhuin aiheesta ja näin sen silmissä pilkahtavan valon kun sanoin, etten halua määrätä yhtään mitään, eli vastassa saattaa olla ihan mitä vaan. Mutta kun tässä nyt kuitenkin kerran sitä vaan mentaliteetillä mennään, niin mennään sitten kunnolla.
  16. ^ Sama juttu, jos rahaa olisi, niin maksaisin mielelläni kaasojen puvut, kengät, kampaukset ja meikin. Olen antanut vaan värivinkin, ja toinen jo ilmoittikin löytäneensä puvun. Toinen kaasoista on raskaana, niin hänen kohdallaan katsotaan sitten vasta ihan tosi lähellä häitä mitä päälle laitetaan.
  17. Ninarsku

    Nettikaupat

    Listaanpa nämä nyt tännekin ketjuun: www.paperinauha.fi www.mihanna.com www.finnstamper.com www.craftica.fi www.paperella.fi
  18. Tasolounaasta työnpuolesta on hyviä kokemuksia ruoasta, muttei niinkään siitä palvelusta. Rengon pitopalvelusta sensijaan olen kuullut pelkkää hyvää, muutaman kerran myös itse heidän ruokiaan syöneenä voin suositella.
  19. Ninarsku

    tikkeri

    Tikkeriä ma testailen, kun vihdoin ehkä toivottavasti sen sain laitettua!!
  20. Katselimpa tuota Neosirius kenkäkaupan valikoimaa, kivoja kenkiä löytyisi näin pieneenkin jalkaan. Onko kellään jakaa kokemuksia kyseisestä kaupasta?
  21. Me oltiin ajateltu laittaa jotenkin näin, sen kummempia selittelemättä: Mahdollisen muistamisen voitte toimittaa juhlassa kirjekuoressa kaasolle, tai suoraan häälahja/häämatkatilille 123456-123457.
×
×
  • Create New...