Jump to content
Naimisiin.info

syyshäät09

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

syyshäät09's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. syyshäät09

    Bali

    Hieronta ym. kauneushoidot ovat halpoja alkaen 5-10 euroa tunti noissa hotellin ulkopuolella sijaitsevissa paikoissa. Meillä ainakin hotellin spa oli todella kallis (Suomen hinnoissa)
  2. Omalta kohdaltani olen hyvin pettynyt Tampereen Sokokselta saamaani palveluun. Tilasin kukat häihini sieltä (oman kimpun sekä kaasojen, sulhasen ja bestmanin vieheet sekä heittokimpun) ja maksoin niistä noin 200 euroa mutta laatu oli todella huono. Kaasojen rannevieheet hajosivat toisella jo ennen kirkkoa ja toiselle juhlapaikalle mennessä (kukka irtosi nauhasta) eli niillä ei tehnyt mitään. Lisäksi omasta kimpustani irtoili varmaan 10 kukkaa jo ensimmäisten tuntien aikana, ensimmäinen jo kotona ennen lähtöa ja pari kirkkoon jne. Lisäksi kimpusta irtoili muutakin materiaalia: helmiä, oksia ym. ja niitä sai sitten itse laitella takaisin kuvausta varten. Myös palautetta antaessani kohtelu on ollut mielestäni tökeröä, minkäänlaista pahoittelua en ole saanut vaan lähinnä kommenttina että olen varmasti itse kohdellut kukkia jotenkin väärin jne. Ja minkäänlaista korvausta eivät ole halukkaita edes harkitsemaan kun heidän mukaansa olisi pitänyt heti tulla näyttämään virheellisiä tuotteita heille jos korvausta haluaa.. (ilmeisesti siis kesken oman hääpäivän vieton) Eli enpä voi suositella kellekkään oman kokemukseni perusteella!
  3. Roosa Mamselli lopettaakin toimintansa. Onko kokemuksia häämeikistä paikoista: Anne K, Tyylitaika?
  4. syyshäät09

    Bali

    Hongkong+Bali-yhdistelmä häämatkakohteena varmistumassa. Kaipaisin vielä suosituksia/mielipiteitä, kannattaisiko valita hotelli Sanurin alueelta (Hyatt Bali hotelli) vai Nusa Duan/Tanjung benoan alueelta (Aston bali hotelli)?
  5. syyshäät09

    Bali

    Hei! Tuoreita kommentteja Balista kaipailisin. Suunnitteilla häämatka sinne syyskuussa. Onko tuohon aikaan käyneitä, sää? Lisää kokemuksia Aston Bali resortista? Entä Suomi-Seuran matkatoimistosta? Mitä retkiä/tekemistä suosittelisitte? Onko kukaan yhdistänyt Hongkongissa käyntiä tuohon reissuun? (ymmärtääkseni lennot menevät Hongkongin kautta) Kokemuksia/mielipiteitä Hongkongista? Kiitos.
×
×
  • Create New...