Jump to content
Naimisiin.info

Fairie

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Fairie

  • Syntymäpäivä 02/08/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Fairie's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Fairie

    Bridezillas-verkkokauppa

    "Kymmeniä suomalaismorsiamia huiputettu - firma ei lähettänyt maksettuja tuotteita" Kymmeniä? Ennemminkin satoja...? Mutta onneksi tähän nyt näyttäisi viimeinkin tulleen loppu!
  2. Mitä nyt selailin noita julkkisten jättimähkäleitä, niin kyllä suurin osa niistä näyttää juuri sellaisilta jätti zirkonia-hopea pilipali muotisormuksilta, mitä koruliikkeistä saa parilla kympillä... Pari esimerkkiä "halpishelyistä", jotka menisi ihan täydestä "julkkissormuksina"... http://flash.chanti.fi/?menuId=21&gclid=CIbI0bLWv6oCFRcx3wodnzjL7w#Sormus_sterlinghopeaa|84822 http://flash.chanti.fi/?menuId=21&gclid=CIbI0bLWv6oCFRcx3wodnzjL7w#Sormus_sterlinghopeaa_8_karaatin_tav._kultaa|84606 http://flash.chanti.fi/?menuId=21&gclid=CIbI0bLWv6oCFRcx3wodnzjL7w#Sormus_sterlinghopeaa|37435 http://flash.chanti.fi/?menuId=21&gclid=CIbI0bLWv6oCFRcx3wodnzjL7w#Sormus_sterlinghopeaa|6598 http://flash.chanti.fi/?menuId=21&gclid=CIbI0bLWv6oCFRcx3wodnzjL7w#Sormus_sterlinghopeaa|55166 http://flash.chanti.fi/?menuId=21&gclid=CIbI0bLWv6oCFRcx3wodnzjL7w#Sormus_sterlinghopeaa|8115350 http://flash.chanti.fi/?menuId=21&gclid=CIbI0bLWv6oCFRcx3wodnzjL7w#Sormus_sterlinghopeaa|84820 http://flash.chanti.fi/?menuId=21&gclid=CIbI0bLWv6oCFRcx3wodnzjL7w#Sormus_sterlinghopeaa|65107 Ei vitsi, noitahan olis tuolla vaikka miten paljon... Tässähän tämä Johanna Tukiaisen hupaisa tuhansien eurojen sormus: http://www.crap.fi/show/7525/tag/2869
  3. Kyllä mun mielestä, jos jonkun täytyy ääneen mainita tyyliin "oli tosi kivaa...VAIKKA EI HÄIHIN PÄÄSTÄ..." on -ei niin hienovaraista- vihjailua siitä, että hääkutsun odotetaan tulevan nyt polttareiden jälkeen, kun sitä ei aikaisemmin tullut. "Kun oli NIIN kivaa..."
  4. Fairie

    Bridezillas-verkkokauppa

    Nyt kun näyttää siltä, että ko. putiikilla mennyt jo useamman vuoden päin seiniä kaupanteko, niin miksi eivät voisi siirtyä myymään tavaraa, jota olisi valmiiksi varastossa!? Kyllä on aika härskiä odotuttaa asiakasta puolikin vuotta, kun ensin ilmoitettu että tavaran saa kahdessa viikossa... Joku joka näistä asioista tietää, voisi vinkkasta verottajalle ko. paikasta. Jos kerta ei ole Y-tunnuksia tai juuri mitään muutakaan, niin mahtaakohan veroja toiminnastaan edes maksaa!? Itse en ONNEKSI ole tilannut ko puljusta yhtään mitään. Ja toivottavasti ei enää tilaisi kukaan muukaan. Kannattavaa olisi ihmisten vaikka kuuklettaa yritys ennen ostoa, että osuisi kohdalle tälläiset ketjut ennen ostoa! Olen kyllä pahoillani kaikkien rahansa menettäneiden puolesta! Toivottavasti asiat selviää!
  5. Mulle tehtiin aikoinaan täydellinen kampaus ja meikki Villimimmissä, mutta käsittääkseni siinä ei enää ole kampaamopalvelua?
  6. En lukenut ketjua, mutta minä uskon useiden tuovan rahat kuoressa vastaanotolle... "Tyhjin käsin" juhliin tulo voi monenkin mielestä olla noloa.
  7. Fairie

    Alfred J. Kvack

    Vanha aihe jo, mutta eikö tuon tyttöankan nimi ollut Iiris?
  8. heipsan! laitoin sulle spostia :)

  9. Miten olis "Jos siis tahdotte lahjoja häihimme kantaa niiden sijaan voisitte rahaa tilille antaa" Joo, ehdottomasti parempi tämä korjattu loppu...
  10. Ihan söpöt, itse olisin ehkä laittanut pitsin tuohon yläreunaan, missä on taite... Siis siihen mistä lähtee tuo kiinnityssysteemi...
  11. Minä en oikein ymmärrä näitä huonoja humppabändejä häissä... Meillä oli Dj, joka soitti koko illan (n. 18-02) ja otti mukisematta vastaan "haasteeni", eli muutamasivuisen biisilistan. Listalla oli kaikkea Elviksestä kasarihitteihin ja raskaampaan rockiin ja heavymetalliin. Kaikki toiveemme soitettiin. Oli kaikille jotain ja kaikki lapsesta vaariin tanssivat! Koko lysti maksoi vain 500€! No onhan siinä tuntipalkka kohdallaan, mutta olen kuullut paljon kalliimmista amatööribändeistäkin! Levyltä soitettuna saa just sitä mitä haluaa, eikä ylihuonoja covereita! 100% suositukseni!
  12. Minusta nämä on tosi kauniit ja HALVAT: http://www.netanttila.com/webapp/wcs/store...=ProductDisplay
  13. Fairie

    Kertakäyttöastiat häissä

    Kivannäköiset! Näyttää löytyvän myös kultaisina ja hopeisina!
  14. Fairie

    Kumiankka boolissa

    Kyllä mä nyt ainakin yhden kumiankan uskaltaisin laittaa booliin lillumaan. Kai sitä elämänsä aikana on pahempiankin juttuja suustaan vetänyt alas, kun kumiankkabooli . Tuskin siitä ankasta niin paljon mitään irtoaa, että joku heittää lusikan nurkkaan. Mä veisin jutun vielä sen verran pidemmälle, että tekisin boolin lasten muoviseen kylpyammeeseen jos on iso porukka (ellei sitten löydy jotain miniammetta vaikka jostain sisustuskaupasta)... Boolista tekisin kirkkaan, esim. sprite-pohjaisen... Tuosta kumiankasta vielä, että onhan niitä lasten synttärikakkureseptejäkin, missä kakkuun upotetaan joku barbie nukke... Eikö se ole ihan sama asia... Niin, ja noissa kumiankoissahan on varmaan joku pikku reikä... Mitä jos täyttäisi vedellä ja pakastaisi, toimisi samalla jäähdyttimenä...?
  15. Joo, tollanen ois kauheeta. Mulle tulis lähtö viimeistään kakun jälkeen, kun inhoon kylmää kuin ruttoa...
×
×
  • Create New...