anu75

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About anu75

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=diary;action=display;num=1059570728;start=0
 • ICQ
  0
 1. Me ja bestman kerättiin seuraavana aamuna loput kyltit mitä oli jäljellä...Osa kylteistä oli joku korjannut talteen jo edellisenä yönä...Meillä ei ollu ihan perinteisiä sydän-kylttejä joten ehkä joku otti idean kiertoon(tai sitten ei)
 2. Oli nimen vaihtaminen vähän haikeaa, mutta "tyttö"nimeä sai aina olla tavaamassa etu-ja takaperin(ja silti se kuultiin ja kirjoitettiin aina väärin)...Oma nimi oli myös harvinainen, mutta miehen vielä harvinaisempi joten annoin vähän tasoitusta(nyt tilanne on 12-6) ;D
 3. Siskon häissä puolet vieraista oli suomalaisia ja puolet ruotsalaisia....Ja ruotsalaiset haluaa juoda aina snapsinsa joten siihen sai kivasti ujutettua muutaman laulun(muutama suomalainen kansanlaulukin sopi hyvin snapsilauluksi)!! Se kyllä kohotti kivasti tunnelmaa...Snapsi juhlan alussa kyllä tekee terää varsinkin jos pelkää että kaikilla ei oikein juttu luista ;D
 4. Hellettä uhmaten suuntaamme viettämään häämatkaamme Heinäkuussa Roomaan(3 yötä) ja Sorrentoon(7 yötä)...Tuskin maltan odottaa!!
 5. Käy Napsu kattomassa niitä kampoja Hobby pointista!!! Se on vastapäätä kinopalatsia!!! Siellä on kaikkee koru-askartelu kamaa!!!
 6. Itselläni on outo sukunimi jota olen joutunut tavaamaan koko pienen elämäni ajan...Mieheni nimi on myös harvinainen ja aika pitkä tulisi varsinainen soppa jos ne yhdistäisi. Toisaalta on tosi haikea ajatus luopua omasta harvinaisesta nimestä, mutta kuten sulhon serkku sanoi "onhan se os. nimi sitten siellä hautakivessä" !!
 7. Kauhulla odotan ensi toukokuuta jolloin ruusujen hinnat on huipussaan. Haluaisin sellaisen aika pienen kimpun missä on ruusuja silleen ihan vierivieressä tiiviisti, you know... Ja sellaseen kimppuun menee varmaankin 40 ruusua joten kimpulle tulee hintaa ainakin 100 euroa... Lisäksi sitten ne muut tilpemähöörit!
 8. Ystävän häissä häävalssina oli kulkurin valssi...Orkesteri soitti ja 120 hengen vierasjoukko lauloi(sanat oli pöydissä)...Todella loistava tunnelma..Noin suuresta väkijoukosta tulee paljon ääntä vaikkei kaikki laulaisikaan(täytyyhän ottaa välillä valokuvia). Näin jälkeenpäin tulee ihan kylmät väreet kun muistelen sitä hetkeä, kun ystävät ja sukulaiset saattelee laulullaan hääparin valssiin!! Aion ehkä itsekkin käyttää samaa tyyliä!!
 9. Ystäväni häissä(syyskuun puolivälissä) oli pöydissä valkoiset liinat ja keskelle pöytää oli tehty kaisloista, erilaisista viljantähkistä ja pihlajanmarjoista sellaset pitkät pötköt(koko pöydän pituiset)..Ne oli ilmeisesti tehty siellä paikan päällä! Oli näyttävän näköiset...Paikkakortit oli tehty sävyyn sopivasta luonnonvaaleasta kartongista jossa oli niinestä tehty rusetti tms. Kyllähän kaislat ja viljan tähkät voi kerätä muutamaa kuukautta etukäteen varsinkin jos niitä voi säilyttää jossakin sateelta suojassa
 10. Vihkiminen Lohjan Pyhän Laurin kirkossa ja juhlat Metsola-salissa....Tilaan mahtuu 150 h Kesäaikaan voi oleskella myös pihalla jossa terassi...Erittäin siisti sisältä ja mikä parasta pitopalvelu pitää kotiaan saman katon alla!!!