mulberry

Morsian
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About mulberry

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vastaus tulee "hieman" myöhässä, kun on ollut opiskelu hässäkkää. En ole ehtintyt täällä poikkeamaan. Aluksi olimme varanneet Oulunsalon pappilan (max. 40 henkilöä), mutta muutimme suunnitelmia vuoden vaihteessa, koska halusimme kutsua enemmän ihmisiä. Saimme varattua Ravintola Upseerikerhon ja siellä juhlitaan.
 2. Onko kukaan viettäny koko lomaa Luxorissa tai Kairossa? Olisi mukava tietää, mitä olette pitäneet kyseisistä paikoista. Riittääkö katseltavaa esim. yhdeksi viikoksi?
 3. Täällä morsian Oulusta ja meillä tulee todennäköisesti maksamaan edellä mainitsemasi kokonaisuus n.50€/hlö. Ei toi kovin pahalle siis vaikuta.
 4. Satuhäät ohjelmassa viime torstain jaksossa morsiammella oli kaksi saattajaa (he olivat muistaakseni morsiammen veljiä). Yksi veljistä saattoi alkumatkan ja toinen loppumatkan sulhasen luo.
 5. Olin häissä, jossa sukkanauhaa heitettiin kossupullon kaulaan. Naimattomat miehet olivat kisassa kovalla tarmolla mukana. Ongelmaksi muodotui se, ettei kukaan osunut. Kisailu venyi turhan pitkäksi. Kannatta siis ensin testata mikä on sopiva etäisyys heittää sukkanauhaa.
 6. Minä myös kammoan hetkiä, jolloin hääjuhlissa etsitään vapaaehtoisia mitä erinäisimpiin kisailuihin. Olemme suunnitelleet omiin häihimme powerpoint esitystä, jossa olisi kuvia lapsuudestamme, nuoruudestamme ja yhteisestä elämästä. Taustalle suunnittelimme aiheeseen sopivaa musiikkia. Näin saamme järjestettyä ohjelmanumeron, mutta kenekään ei tarvitse esiintyä.
 7. Minulla on valmiiksi suunniteltuina laulut, joista lainaukset tehdään. En omista kovinkaan monen kappaleen levynkansia. Netistä ei oikein sanoittajia tosiaan löydy. Onko ainoa vaihtoehto lähteä kirjastoon etsimään? Aikamoinen urakka.
 8. Täälläkin on yksi morsian, joka on päätynyt tähän "omaperäiseen" ideaan. Huomasin, että on hieman vaikea löytää kaikille lauluille sanoittajaa. Onko jossain sivusto, josta sanoittajat löytyy helposti? Miten olette suunnitelleet laitatteko lainauksen perään laulun nimen, esittäjän vai sanoittajan? Vai kaikki?
 9. Piti vielä kysyä, pystyisikö kukaan suosittelemaan Oulun keskustan alueella toimivaa kohtuu hintaista kampaajaa/kampaamoa. Pitäisi saada hääkampaus lauantaina 8.8.2009.
 10. Ruska: Voin lämpimästi suositella jo mainittua Sokeri Jussia Pikisaaressa. Se on todella tunnelmallinen paikka. Olisimme itse valinneet sen häiden viettopaikaksi, mutta siellä ei ole oikein tanssitilaa. Ruoka on siellä todella hyvää.
 11. Ideasi kuulostaa todella hyvältä. Olen kuullut, että kaverin kaverilla on ollut vastaava järjestely. Oli kuulemma ollut mukavaa häissä, kun oli päässyt etukäteen tutustumaan ihmisiin. Polttarikansiossa oli ollut kaikista juhlien naispuoleisista kuvia ja sitä oli innolla tutkittu häissä.
 12. Hyvä pointti! Yhdyn edelliseen puhujaan!
 13. Haluaisin heittää oman kimpun. Onko kenelläkään ollut morsiuskimppuna Fortunekimppua? Onnistuuko sellainen ylipäänsä?
 14. Meillä ei kummankaan vanhemmat halua puhua. Päätimme, että pidämme yhdessä sulhasen kanssa puheen. Kerroimme tästä bm:lle ja hänen avuliaalle vaimolleen. Heistä toinen aikoo nyt puhua myös. Kannattaa kysellä avustajilta tai sitten "uhrautua" itse.
 15. Olemme suunnitelleet hääkarkkeihin, jokaisen häävieraan lempibändin rakkaus lyriikoita. Täytyykö tällöin merkitä ylös sanoittajan lisäksi kappale, josta on kyse? Tuntuu tulevan aika pitkiä pätkiä...