annich

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About annich

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 10/31/89

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti
 1. Meidän juhlapaikka maksaa maksaa 300e to - su. Hinta sisältää astiat 160 hengelle.
 2. Ja nyt sitten kyselisin, että onko jollain kokemusta Juhla Kerkosta? Minkälaista palvelu oli? Oliko ruoka hyvää?
 3. Oletteko ottaneet aina pitopalvelun yhteydessä kakut, vai onko joku ottanut kakkunsa erikseen konditoriasta tms? Jos olette, niin mistä ja minkä hintaiseksi tuli?
 4. Me tutustuimme viime heinäkuussa. Mieheni oli armeijassa, ja minä sotilaskodin tiskillä töissä. Ensitreffeistämme lähtien mieheni vietti luonani jokaisen lomayönsä. 2,5kk seurusteltuamme muutimme yhteen. Pariviikkoa sitten kihlauduimme, ja häät ovat 10.10.09. Jolloin olemme seurustelleet alle 1v3kk. Äitini ja kaasoni ovat ainoat, joiden reaktio ei ole ollut "Mitä? Naimisiin? Miksi? Oletko sä tyhmä? Näin aikasin.." Typerintä oli, kun kannoin äitini kanssa pukuani hänen miehensä autoon, jolloin mies, joka on minulle kuin toinen iso, katsoi pukupussia vähän aikaa ja totesi vain "Anni.. Oletko sä tämän asian kanssa ihan tosissas?" Eeei. en ole. Ostin puvun huvikseni. Ja kirkonkin varasin sitä varten että voin sitten alttarilla sanoa että "Lälläspyy! heti uskoitte. hah. Menkääs kotiinne siitä." :DD
 5. Meillä on ollut alusta asti täysin selvää, että mieheni ottaa minun sukunimeni. Mieheni nimisiä on yli 17000 ja minun nimisiäni parisensataa. Pienenä inhosin sukunimeäni, mutta nyt kun olen tottunut siihen, niin on tapahtunut omituinen kiintymys. Sukunimestäni en luovu!
 6. Saana: Mistä tuo alempi puku on? Ihan superkaunis!
 7. Täältä löytyi myös loistavia biisejä joita soittaa pitkin iltaa hääjuhlissa.
 8. kihlautuessa 19v, ja mies 20v.
 9. Meillä päätettiin tänään kihloihinmenosta, ja kun jutustelimme tulevista häistä, niin mieheni sanoi erittäin vakavana että "Minä en sitten tanssi ennenkun saan boolia." Ja tämä tosiaan oli ainoa ehto hääsuunnitelmiin. Selvä. ei tanssita ennen boolia.