Ulwero

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ulwero

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Meillä ensimmäiseksi karsiutuivat pois ne paikat joissa on A-oikeudet, yhtä tällaista paikkaa käytiin katsomassa ja aika tyyriksi olisi tullut vaikka paikka muuten olikin tosi kiva. Alunperin suunnitelmissa oli myöskin että pitopalvelu pitää saada järjestää itse mutta kiva juhlapaikka jossa ei ole pitopalvelua ei vain ole mahdollinen yhtälö. Tästä ollaan siis jo annettu periksi koska emme tahdo seuraintalo/työväintalo tyyppistä juhlapaikkaa jotka ovat lähes ainoat vaihtoehdot ilman cateringia. Paikat, joissa ei haluta myydä paikka meille ovat myös jääneet pois laskuista. Jos paikan pitäjältä tarvitsee nyhtää paikan tietoja ja pyytää esittelemään juhlapaikkaa eikä luvattua sähköpostia kuulu en voi muuta kuin epäsuositella paikkaa muillekin. Kemiat täytyy kohdata paikan pitäjän kanssa, muuten en voi rentoutua omissa häissäni. Aika paljon olen valmis tulemaan vastaan mutta tässä ne tärkeimmät kriteerit joiden perusteella olen tiputtanut vaihtoehtoja.
  2. Ilmaristen tilalla Turussa ainakin oli mahdollisuus saunoa ja uida ulkona niin myöhään kuin halusi korvausta vastaan. Aika ihana juttuhan tuo olisi mutta päädyttiin kuitenkin toiseen paikkaan.
  3. Me maksamme häämme itse ja yritetään saada koko budjetti kasaan ennen häitä. On paljon mukavampi kun häät on maksettu heti juhlimisen jälkeen eikä tarvitse niiden vuoksi enää stressata Budjetti meillä on noin 5000 euroa ja pyritään sillä alle 70 hlön häät järjestämään. Vanhemmat auttavat sitten varmaan itse häiden järjestelyissä mutta ainakin puvun teossa
  4. Aiomme laittaa kutsuun tilinumeron ja nätisti jollain värssyllä kehoittaa laittamaan mahdolliset lahjaan käytettävät rahat tilille. Häärahoilla sitten häämatkalle. Olen myös harkinnut jonkin lahjasivuston tekemistä johon saan laitettua lahjalistan niin, että ne jotka lahjan haluavat tuoda niin toisivat jotain tarpeellista
  5. Omasta mielestäni olisi fiksua ilmoittaa juhlien alkoholittomuudesta jossain vaiheessa juhlia että asia olisi sen jälkeen selvä, eikä pitää vieraita sen suhteen epätietoisuudessa. Mikäli juhlissa ei alkoholia tarjota, pitää huolehtia muusta nesteytyksestä, jotain juomaa pitää silti olla.
  6. Millaiset Helsingin häät ja rakkaus messut ovat olleet. Kannattaako lähteä pidemmän matkan päästä. Tarkoitus on ollut kokoajan mennä sinne mutta nyt aloin empimään onko vaivan väärti. Onhan Turun messutkin pian, pitäisikö vaan odotella sinne asti...?
  7. Olen haaveillut pääsystä Uuteen-Seelantiin jo kauan, nyt pitäisi vielä saada myytyä asia miehelle. Onko jotain vinkkejä miten maasta saa kaiken parhaiten irti? Näillä näkymin loma ei saa kestää kovin montaa viikkoa. Mistä kannattaisi lähteä etsimään erilaisia järjestettäviä reissuja vai onko kaikki vain oman suunnittelun varassa?
  8. Itse olisin ehkä halunnut karata naimisiin kun taas mies halusi isot häät. Päädyimme kompromissina sitten pieniin häihin ja vieraina näillä näkymin ovat molempien vanhemmat ja sisarukset perheineen sekä ystävät. Muut sukulaiset jäävät tällä kertaa kutsumatta, osin siksi että silloin vieraslista paisuisi järjettömät suureksi.
  9. En ole edes ajatellut asiaa enempää sillä olen koko ajan ajatellut että se kuka kutsuu, ottaa myös ilmoittautumiset vastaan. Eli meidän tapauksessa minä ja mies.
  10. Mies oli pyytänyt kättä isältäni joten suku tiesi kyllä ja osasivat kysyä mun vastauksen heti samana päivänä. Miehen perheen luona käytiin päivä myöhemmin kertomassa. Juhlia emme järjestäneet, lähinnä ehkä paikan puutteen vuoksi ja jaksamattomuuttamme. Kaverit sai tietää facebookin kautta.
  11. Oltiin puhuttu asiasta hyvin pintapuolisesti, lähinnä niin että kai me joskus varmaan naimisiin mennään joskus vuotta aiemmin ja käytiin myös mittauttamasssa sormuksen koko niin asia voitiin sen jälkeen jälleen unohtaa. Molemmat oltiin vältetty puhumasta tarkemmin koska molemmat halusivat että asia on sitten yllätys eikä jo valmiiksi sovittu juttu. Nytkin oltiin jo liikaa asiasta keskusteltu... Joten kosintaa osasin odottaa mutta ajankohdasta tai tavasta ei ollut mitään tietoa. Ne tulikin jo täytenä yllätyksenä. Aikaakin oli jo kulunut välissä niin paljon että ehdin jo miettiä onko mies muuttanut mielensä mutta maltoin kuitenkin pysyä hiljaa.