Saana82

Rouva
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

About Saana82

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Omani ostin viime keväänä ihan Citymarketista - tämän hetken valikoimasta en tiedä, mutta luulisi noita löytyvän vieläkin
 2. ^ Tuolit olivat juhlapaikalla jo valmiina, joten itse emme niitä mistään hankkineet...
 3. Meillä oli kelluvat kynttilät tarjoilupöydässä, kiviä maljakon pohjalla, valkoisia ruusuja veden alla ja kynttilät kelluivat pinnalla! Koristeet saivat todella paljon kehuja Kaasolle oli annettu tehtäväksi vaihtaa kynttilät uusiin kun paloivat loppuun.
 4. Tässä meidän pöydän koristelut - aika yksinkertaista siis
 5. Keräsin häätavaraa muistojen laatikkoon, joka sisältää ainakin: - kutsun - yhden paikkakortin - yhden menu/ohjelmakehyksen - kiitoskortin - vieraiden onnittelukortit - hiuksissani olleet helmipinnit ja helmipannan - vieraskirjan - molempien polttarikansiot - miehen viehe - sanomalehdestä leikatut kuulutusilmoitus & vihki-ilmoitus - hääsuunnittelukansio - häissä saamiamme esineitä joilla muistoarvoa, mutta joilla ei muuten tee mitään, esim. kaksi kiveä joihin maalattu silmät + paljon muuta mitä ei nyt muistu mieleen Hääkengät on tallessa jatkokäyttöä varten, samoin häihin hankkimani korut Takapihalla myös käytössä kaksi isoa lyhtyä jotka ostettiin häitä varten.
 6. Häät on juhlittu ja voin suositella lämpimästi Hukianhovia Vesilahdesta. http://www.hukianhovi.fi/ Paikka on idyllinen erillisine tanssipaikkoineen ja esim. iltapalan voi nauttia tunnelmallisesti kodassa nuotion loimutessa Isäntäpari on asiantunteva ja kaikki meni ainakin meidän kohdalla nappiin! Myös vieraat kehuivat paikkaa kovasti!
 7. Voin suositella Heikki Santasaloa. Hän oli meillä kuvaamassa koko päivän ja saimme loistavia kuvia! Hinta-laatusuhde todella hyvä ja hänellä ei esim. ollut mitään aikarajoitusta! Kuvat saimme mielestäni todella nopeasti, kaksi viikkoa häiden jälkeen kun palasimme häämatkalta
 8. Erittäin tyytyväinen - ihailen sitä päivittäin
 9. Rahaa paloi n. 10 000€ häämatka mukaan lukien, mutta mitään en ole kyllä katunut. Saimme juuri sellaiset juhlat kun halusimme Ja vieraat ovat kehuneet juhlia kovasti, joten ilmeisesti oli hyvät bileet myös vieraille!
 10. En olisi vaihtanut mitään - kaikki oli juuri sitä mitä halusin
 11. Itse tilasin pukuni USA:sta Jay´s Bridal nettikaupasta. Puku on aito Sincerity. Palvelu oli erinomaista, sain sähköposteihini vastauksen todella nopeasti, kuvia puvusta s.postiin ja tilauksesta meni vain viikko kun puku oli kotona. Tilauksen maksoin VISA:lla ja kaikki meni senkin puolesta hienosti. Puku jäi tulliin, joten ne maksut tuli vielä lisäksi. Mutta puku oli TÄYDELLINEN
 12. Näin häiden jälkeen voin suositella lämpimästi Ainanlinnan kukkaa! Palvelu oli ensiluokkaista, kukat juuri sellaisia kun toivon. Morsiuskimppu kesti hienosti koko päivän, ainoa miinus että sulhasen viehe nuupahti ennen aikojaan. Muiden vieheet kestivät paremmin!
 13. Suosittelen lämpimästi Studio Feel It:iä. Minulle tehtiin hääkampaus ja meikki siellä ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Molemmista tuli upeat ja ne kestivät hyvin koko päivän. Meikkiäkään ei tarvinnut juuri korjailla, vain huulikiiltoa lisäilin ja kiiltoa poistin kasvopaperilla. Lämmintä oli kuitenkin +27 astetta Ei ole halvin paikka, mutta takuulla laadukas! Laitatin myös hääpäiväksi geelikynnet samaisessa paikassa ja ne onnistuivat todella hyvin!
 14. Tässä muutama kuva meidän somistuksista http://img534.imageshack.us/img534/659/p1000029i.jpg http://img697.imageshack.us/img697/6424/p1000031a.jpg http://img10.imageshack.us/img10/4672/p1000032k.jpg http://img580.imageshack.us/img580/4765/p1000026y.jpg http://img63.imageshack.us/img63/5549/p1000030t.jpg
 15. Tässä meidän karkkibuffa http://img580.imageshack.us/img580/4765/p1000026y.jpg