HenkkaU

Sulhanen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About HenkkaU

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kyttyranmatkatoimisto.net
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  salo city
 1. Meillä häät 10.7.2010 -kirkko varattu -juhlapaikka varattu -bändi varattu -pitopalvelu liki varma -kutsukorttien paperit, leimasimet, leimasin värit ostettu -paikkakorteista puolet tehty -ruokalista on melkein lyöty lukkoon -bestmanit ja kaasot on valittu jo yli puolivuotta sitten -vieraslista on jo alustavasti tehty, kaverit vielä hieman auki -kutsuteksti on luonnosteltu vielä tarttis: -käydä kattoon pukuja kummallekin -sormus -vieraslista lyödä lukkoon -juhlapaikan somistus on vielä täysin auki.
 2. olimme avovaimoni kanssa kaksissa häissä kesän aikana. ensimmäisissä häissä huomasin seuraavia asioita: - vaikka tunsin lähes kaikki vieraat oli tunnelma silti kovin lattea, koko juhla oli yhtä odottelua. - morsiamelle tuli yhdessä vaiheessa iltaa huono olo ja hän meni hieman lepäämään, tällä välin kaaso koitti vikitellä itselleen seuraa ja päätyi sitten kännisen bestmanin kainaloon. - alun powerpoint esitystä lukuun ottamatta mitään muuta ohjelmaa ei ollut, ei kimpun / sukkanauhan heittoa. ei mitään. - viinaa oli tarjolla ja sitä vieraat sitten nauttisivatkin reilusti, bestman sitäkin enemmän. - yhdessä vaiheessa iltaa kun bändi soitti juhlasalissa ei ollut melkein ketään kun kaikki olivat ulkona kuljeskelemassa. - sulhanen oli hermoraunio kun känniset mies vieraat koittivat ryöstää morsianta. ryöstön tiimellyksessä morsiammen puku repesi ja häntä ryöstäneet miehet jäivät lähikuppilaan juomaan - bändi soitti vain ja ainoastaan humppa-valssi linjaa vaikka suurin osa vieraista oli 20-35 v. toisissa häissä tunnelma oli hieman toinen: + vaikka tunsin ainoastaan avovaimoni, mutta hauskaa oli koska plaseeraus oli onnistunut. + kaasot ja bestmanit olivat hyvin tilanteen tasalla koko hääjuhlan ajan ja hoitivat hommansa loistavasti. + ohjelmaa oli juuri sopivasti ja hauskaa oli katsella. + bändi oli aivan loistava!! siellä tuli rihannan-umbrella ja daffyn-mercy sun muuta poppia. - ainoa miinus oli pitopalvelun tarjoilijoiden asenne, he olivat ilmeisesti kyllästyneet elämäänsä tai työhönsä sillä hymyä ei paljoa näkynyt. Meillä on häät ensi kesänä ja aioimme kiinnittää suurta huomiota vieraiden viihtyvyyteen. kaasot ja bestmanit saavat suurimmalta osin suunnitella leikit, mutta taidamme silti niihin hieman puuttua. bändin olemme valinneet sillä perusteella, että häävieraista puolet ovat kavereitamme joten poppia soitetaan enemmän. Laitamme näillä näkymin alkoholit tarjolle vasta kahvin aikaan etteivät kaikki ole sammuneet jo kahdeksan aikaan illalla
 3. miettisimme myös tuota kaikkien vanhempien laittamista samaan pöytään, oli sitten riidoissa tai ei. ja kummeille teemme varmaan samalla tavalla. Äitipuolen "omat lapset" ovat 14v, 12v ja 8v. Muut sisarukseni ovat 22v, 19v ja 16v nämä vanhemmat laitamme ehkä kavereidemme kanssa samoihin pöytiin koska ovat jo tuttuja kavereidemme kanssa eivätkä he välttämättä halua istua vanhempiensa kanssa. Isovanhempia löytyy yhden pöydän verran yhteensä ja olemme suunnitelleet että laittaisimme heidät samaan pöytään, ehkä kakkospöytään. Olemme lueskelleet noita plaseeraus ohjeita netin syövereistä mutta näihin ongelma tilanteisiin löytyy harvemmin apua.
 4. Ongelma on seuraavanlainen minä(sulhanen) olen uusioperheistä, eli isälläni on uusi perhe ja äidilläni on uusi perhe. Ongelmana tässä lähinnä on se että äitipuoleni ei voi sietää äitiäni eikä äidin puolen sukua. Kummisetäni ja kummitätini ovat eronneet ja riidoissa. Eikä tämä vielä tähän lopu, toinen kummisetäni ja kummitätini ovat riidoissa äitini kanssa. Äitipuoleni on vielä siinä suhteessa itsekeskeinen ettei pidä isäni edellisestä avioliitosta olevia lapsia (eli minua, siskoani ja veljeäni) perheenään ja haluaa pitää "omat" lapsensa lähellään. miten heidät voi sijoittaa istumaan.? Emme haluaisi sijoittaa kaikkia riitapukareita omiin pöytiinsä, ettei syntyisi kuppikuntia vaan puheväleissä olevat voisivat jutella haluamiensa henkilöiden kanssa. Lisäksi haluaisimme sekoitella morsiamen ja sulhasen sukua samoihin pöytiin että tutustuvat.. kiitos jo etukäteen avustanne.. Meillä heittää aivot jo tyhjää kun mietitään tätä ongelmaa
 5. ^ meille on tulossa tuo sama kohta kutsuihin ja meinasin sen tänne kirjoittaa mutta joku ehti ensin..
 6. häät joissa olimme syyskuussa eivät olleet missään baarissa vaan "metsän" keskellä olevassa talossa. eivätkä häät mielestäni olleet mitkään yleiset juhlat. "hupiluvalla" tarkoitin juuri tuota alkoholi-ilmoitusta. kiitos vastauksista. ei tarvitse onneksi sitten sellaista stressata. Ihmetyttää vain että miksi juhlapaikan vuokraaja oli ilmoittanut, että sellainen tarvitaan. Olikohan joku ylimääräinen rahan nyhtämis keino..
 7. Olimme tuossa syyskuussa kavereidemme häissä ja heillä oli siellä järjestyksen valvoja joka juhlapaikan vuokraajan mukaan tulee olla häissä. siitä tulikin mieleeni kysäistä täältä asiasta koska en ole ennen siitä kuullut. Eli tarvitaanko häihin järjestyksenvalvoja? "Hupilupa" jonka saa poliisilta tarvitaan sen tiedän, mutta en tosiaan koskaan kuullut että häissä olisi ollut järjestyksenvalvojaa. Eikä meille juhlapaikkaa vuokraava henkilö maininnut asiasta mitään kun varasimme juhlapaikan.
 8. On näköjään muutkin todenneet eilisen satuhäiden morsiammen siskon ärsyttäväksi.. Meillä meinasi molemmilta palaa käpy sen pirteyteen. Ja pisti hieman ihmetyttämään että se sisko ne häät periaatteessa järjesti aivan oman mielen mukaan eikä morsiusparin mielipiteitä kyselty.. Taisi siskoa hieman sekoittaa myös se että pääsee oikeen telkkariin.. mene ja tiedä..
 9. Ajatelin osallistua auttamalla morsiantani mahdollisimman paljon, ettei hänen tarvitse olla vastuussa kaikesta.. Osallistumiseni edellyttää vaan sitä että kaikki täytyy kirjoittaa ylös koska muistini on todella huono..
 10. Tänään tuli tietoa tulevalta anopilta ettei minun tarvitse pyytää morsiammeni kättä, sitten vielä lisättiin että palautusoikeutta ei ole..
 11. Me kurvaillaan kirkolta 500 metrin matka juhlapaikalle omalla autolla joka on, musta opel astra G vm. 2005.. Täytyy sitä hieman tässä vielä ehostella komeammaksi.. Harkittiin hääauton vuokraamista mutta se olisi vienyt suuren osan budjetistamme.. kaveriltamme löytyy kyllä 2 corvettea mutta morsiammen puvun ahtaaminen urheiluautoon kenkälusikalla kirkon pihassa ei oikein miellytä ja joutuisin itse sitä sitten ajamaan.. Nyt kun valjastetaan meidän auto hääautoksi voi bestman ajaa sitä ja me mahdumme sopivasti takapenkille nauttimaan skumppaa!!
 12. Minä ainakin haluan nähdä morsiameni vasta kirkossa, en ole taikauskoinen mutta kai se vaan jotenkin kuuluu mennä niin.. Yövymme viimeisen yön eripaikoissa, mutta emme kuitenkaan aio vältellä toisiamme jos kaupungilla satumme vastakkain hääpäivänä.. jännitystä elämään..
 13. Kaunis neito puvussaan sulhanen mustissaan, aarrettaan taluttaa, alttarille, pappi lausuu tuuleen sanoja, niitä aivan samoja, joita lausuttu jo on miljoonille. (kotiteollisuus) Tulee meidän kutsuun..
 14. Me varasimme kirkon ja juhlapaikan tuossa kuukausi sitten vaikka häihin on vielä puolitoista vuotta.. menemme pienellä paikkakunnalla naimisiin ja ihmettelivät kovin että olemme todella aikaisin varaamassa paikkoja ku ei kuulemma kalenterit vielä riitä niin pitkälle käskivät kuitenkin vielä varmistamaan varaukset 2010 alussa..
 15. Tietää ja kirjoittelee itsekkin tänne kun ollaan molemmat rekisteröidytty..