Nennuska

Morsian
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Nennuska

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Heissan.. Täälä kaivattaisiin kokemuksia kuvaajasta nimeltä Tuike Ekroos? Pitää studiotaan ilmeisesti Vesilahdessa, mutta kuvailee pirkanmaan alueella.. Eli josko jollakulla olisi jotain tietoa kyseisestä kuvaajasta niin täällä oltaisiin iloisia..
 2. Moi! Meille on tällä hetkellä tulossa nolla kutsumatonta vierasta. Kutsutaan vain molempien perheet, edes lähimmät ystävät eivät saa kutsua, heistä kyllä osa on kysynyt, että saavatko tulla kirkkoon vihkimisen ajaksi. No totahan on aika vaikee kieltää.. Ja itse asiassa on ihanaa, että ystävät ymmärtää meidän kannan noitten kutsuttujan suhteen, mutta haluavat kuitenkin jollain lailla osallistua. Ja pienenä pelkona on olemassa, että kirkkoon "eksyy" useampi mun työkaveri.. Tän vuoden puhutuin aihen on ollu töissä mun häät, siis jo ennen ku kukaan töissä näistä aikeista tiesi.. Eli siellä on muutama työkaveri alkanut suunnittelemaan meille häitä, joissa heistä kaksi on kaasona etc.. Ja on jo suunniteltu kaiken maailman plakaatit mitä he sitten kirkossa heiluttelevat.. (huumorilla siis..) Mutta välillä uniin tulee hetkiä, joissa työkaverit kannustaa meitä kirkossa kuin paikallisessa futisottelussa.. Mä oon sitä mieltä noista aikasemmista jutuista, että mun mielestä on kyllä aika ajattelematonta jättää toisen avio- tai avopuoliso kutsumatta.. Ajatelkaapas nyt ite, te ootte onnellisesti naimisissa ja sitte tulee kutsu häihin vain yhdelle.. Kyllä mä ainakin siitä loukkaantuisin.. No, toivottavasti kaikki saavat vieraat "kuriin" ja onnistuneet häät!
 3. Moi! Tää on aika vaikee aihe, koska mitään selkeetä ratkasua ei varmasti löydy. Mun mielestä morsianten vaan täytyy päättää miten järkkäävät tämän jutun, koska jos kyseessä on oikeita ystäviä, morsian varmasti tietää miten he tämmöiseen suhtautuvat. Itsellä on tulossa pienet häät, jonne kutsutaan vain meidän molempien perheet, eli edes lähimpiä ystäviä ei kutsuta. Mutta pidämme häiden jälkeen epäviralliset hääpippalot kavereille ja ystäville. Polttareita emme halua, mutta itselleni ilmeisesti jotain sen tyylistä järjestetään ystävien toimesta. He siis ovat itse ottaneet tämän puheeksi ja haluavat jotain järkätä. Mun mielestä se on hienoa, vaikka en ole koskaan itselleni halunnut mitään polttareita. Mutta en myöskään halua teilata kavereiden suunnitteluja, koska näin he kertovat minulle, että välittävät minusta. Eli morsianten kannattaa miettiä asiaa myös niin päin, että polttareihin kutsutut olettavat olevansa morsiammelle tärkeitä ja pääsevänsä juhlimaan tämän ihmisen yhtä tärkeintä tapahtumaa..
 4. Ainakin toukuussa siellä heiteltiin riisiä. Jo heti oven suussa..
 5. Meillä oli juhlapaikka hyvissä ajoin ensin, jossa siis meidät piti alkuperäisen suunnitelman mukaan myös vihkiä.. Mutta sitten jostain kumman syystä nyt on myös kirkko varattuna.. Naisethan tunnetusti kun muuttavat mieltään..
 6. Eiköhän ainut oikeesti penkin alle mennyt kosinta oo sellanen, jossa toinen kieltäytyy.. Tai niin mä ainakin ajattelen.. Toki kosinta voi olla kosittavan mielestä "huono" tai liian arkista, mutta jos vastaa myöntävästi niin eikö se silloon oo onnistunut kosinta, tilanteesta riippumatta..? Meillä oli ja ei ollu kosintaa.. Aiheesta oli kyllä keskusteltu useesti ja lopputulos oli aina se sama; sitte joskus.. Sit jossain vaiheessa kun oltiin oltu joululahjaostoksilla ja molemmilla menny hermot totaalisesti ja koitettiin oluella rauhotella oloa, tokas mies, että mentäskö kihloihin? Ja sitte perään taas se sama, siis sitte joskus.. Eli ei tota kai oikein kosinnaksi kai voi sanoa.. No meni varmaan puol vuotta tosta ku sitten saatiin sovittua, että kai niitä sormuksia vois käydä kattomassa. Ja sitte ku hyvät löyty, tilattiin ne ja haettiin yhdessä ne liikkeestä kotiin. Ja sitte kotona mietittiin että mitäs ny?? Sovittiin, että laitetaan sormukset toisillemme seuraavalla mainoskatkolla.. Jotain tosi tärkeetä ku sattu tuleen telkusta.. Pääasia, että molemmat tahtoo samaa asiaa, eli viettää loppuelämän yhdessä. Itselle ainakin on tärkeämpää se arkipäivän romantiikka kuin yks yltiöromanttinen teko.. Mielummin pusu päivässä kuin koru vuodessa, tai jotain sinne päin..
 7. Onkos kellään kokemusta Milla Magiasta hämeenpuistossa??
 8. Kaverin polttarit pian tulossa ja ollaan tehty suunnitelmia niihin. Osallistujia olisi tarkoitus olla n. 13+morsian. No todennäköisesti kaikki eivät pääse/halua päästä.. Tällä hetkellä jokaisen tulisi maksaa 56 €, joka sisältää mökin ja lipun keikalle. Ja olisi tarkoitus sitten näistä rahoista kustantaa morsiamen menot illan aikana. Tuo summa on jo mielestäni todella iso, koska tähän päälle tulee vielä omat ruuat+juomat. Ei siis ruokailla ravintolassa. Ja päivän aikana on ohjelma, johon saa osallistua 25 €:lla.. Eli se vielä tuohon päälle.. AUTS.. Jää ohjelma ainakin meikäläiseltä väliin. Ja olen siis työssäkäyvä immeinen, eli miltä tuo summa tuntuu opiskelijasta, kun itseäkin kauhistuttaa.. Toivon vaan hartaasti, ettei summa enää tuosta nouse, sitten on kyllä pakko sanoa, että ei kiitos...
 9. Livia: Meillä on myös n. 30 hengen juhlat. Me jätämmä valssaukset väliin, yksi asia vähemmän josta hermoilla. Me ollaan ajateltu, että meidät vihitään Pikkupalatsissa, eli koko homma hoidettaisiin yhdessä tilassa. Me ollaan ehkä tehty päätökset hieman "väärinpäin", eli ollaan jo varattu paikka, mutta ei olla nähty sitä kuin netissä kuvina, ja tietty ollaan käyty ulkopuolelta ihastelemassa.. Eli ei oikein osaa vielä hahmottaa, että missä siellä mitäkin tapahtuu, mutta ehkä se selviää paikan päällä, kun sinne joskus vain pääsisi katselemaan. Sitä tässä olen pohtinut, että pitääkö papin kanssa käydä paikan päällä katselemassa etukäteen.. Sitäkään kun ei ole vielä varattuna.. Koko ajan ajattelee, että eihän tässä vielä kiire ole, helmikuuhun on vielä piiitkä aika.. Mutta sitten taas kun eksyy tänne lueskelemaan, alkaa ahdistus painaa.. Tuntuu, että kaikilla on lähes vuotta ennen kaikki asiat sovittuna.. No onneksi sulho "hieman" toppuuttelee, kun oikein paha ahdistus/innostus iskee päälle..
 10. Näin mäkin olen ajatellut, että koristeluun riittää vain kynttilät. On sen verran näyttävät tilat, ainakin kuvien perusteella. Sisällä asti ei vielä olla käyty. Meillä on varattuna vain juhlakerros, koska häät tulevat olemaan pienet. Joten mahdumme hyvin juhlakerroksen tiloihin. Ulkoapäinkin talo näyttää ihanalta, mielessä jo muutama hyvä kuvauspaikka ulkona.. Innolla vain odotellaan, että päästään tutustumaan tiloihin ihan paikan päälle.
 11. Mulla oli kans tarkoituksena pitää puku salassa alttarille asti, mutta taidetaan ihan yhdessä mennä valitseen puku.. Tänään oltiin kattelemassa ja vähän sovittelemassakin pukuja ja valitettavasti sulholla vaan on pettämätön silmä mun vaatteiden suhteen... Eli yhdessä valitaan puku, niin että miellyttää molempien silmää ja tuntuu hyvältä päällä.
 12. Täällä tahdotaan ja juhlitaan 20.02.2010 Pikku Palatsissa.
 13. Ihmiset osaa olla töykeitä tahattomasta tai tahallaan.. Me ollaan vasta kerrottu häistä toisen vanhemmille ja toisen siskolle. Vanhempien suhtautuminen oli tyyliä; vai niin, keitetäänkö kahvit. Me maksetaan häät. Piste. Ja sisko oli vaan tokassu, että oli jo aikakin.. Sinänsä ei mitään pahaa ole sanottu, eikä toivottavasti sanotakaan, mutta se vain itseäni kummastuttaa, että ilmeisesti muiden mielestä naimisiin olisi voinut mennä aiemminkin. Meillä oli pari vuotta sitten kaveriporukassa "kihlausvuosi", eli moni meistä sattui menemään samana vuonna kihloihin. Eräs silloinen ikisinkku, häiden inhoaja-ystävämme, kärsi kovasti, koska tuntui, että aina kun näimme porukalla oli joku mennyt kihloihin tai ostanut asunnon tms.. Silloin saattoi joku kuulla muutamia ikäviä kommentteja, mutta ei mitään mikä olisi välit rikkonut. On toki rasittava kuunnella hää- tai vauvapuheita päivästä toiseen, jos ne eivät ole itselle ajankohtaisia. Itse en ole mikään häähullu-ihminen, tai niin luulin.. Mutta nyt kun hääpäivä on päätetty, tulee häistä kotona puhuttua päivittäin.. Ja niihin on vielä lähes vuosi aikaa.. Usein olen päättänyt, että tänään en puhu häistä, mutta aina se lipsuu.. Täytyy vain toivoa, että mies jaksaa kuunnella, tai ymmärtää ostaa korvatulpat.. Ai niin, noista loukkaavista kommenteista vielä.. Kihloihin menon jälkeen kuulin tulevan mieheni suusta tällaisen lauseen: "Menkää kihloihin niin lakkaa se jatkuva narina kihloista, meillä ainaki toimi.." Että näin ne miehet keskenään puhuu.. Tästä tuli kyllä hieman palautetta.. (miehellä vaan on huono huumori..)
 14. Meille on myös tulossa pienet häät. Vain lähisuku, siis vanhemmat ja sisarukset ja isovanhemmat, tästäkin tulee n. 30 henkeä. Jätämme kaikki ystävätkin kutsulistan ulkopuolelle ja pidämme heille sitten pippalot myöhemmin. Ainut mikä tässä nyt mietityttää, on ns. ohjelma.. Meidät vihitään juhlapaikalla, jonka jälkeen on ruokailu ja myöhemmin tietysti kakut+kahvit. Alkumaljat varmasti juodaan ja ehkä joku jonkun sanan sanoo. Mutta mites muilla se muu ohjelma? Esim. häävalssi tms..? Meistä ei kumpikaan ole mikään tanssi-ihminen, mutta jotenkin tuntuisi, että häissä kuuluu tanssia ainakin se yksi häätanssi.. Kokemuksia ja ideoita otetaan vastaan, että miten te muut olette ohjelman suunnitelleet/toteuttaneet..