Merenneito

Rouva
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

About Merenneito

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 01/07/76

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Interests
  Koirat :)
 1. Meillä oli ainakin ihan hyvä kokemus Peten pitoässistä. Ruoka oli hyvää ja tarjoilija oli mukava. Suosittelen!
 2. Me tehtiin se alta pois noin 3kk3vk ennen häitä. Ihan hyvä että oltiin ajoissa, sillä kirkolla kävi ilmi, että en muka ole käynyt rippikoulua. Asia kuitenkin onneksi selvisi ja saimme todistuksen postissa.
 3. ^ Kiitos, tuo oli ihan tarpeellinen muistutus. Meille tulee siis avioliiton myötä yhteiset rahat, sulho ei halunnut edes avioehtoa, vaikka hänellä on enemmän omaisuutta kuin minulla ja minä olisin ollut valmis ottamaan avioehdon. Varmaan meille tulee siis niin että molemmilla säilyy omat tilit, mutta käytännössä siirrämme lähes kaikki tulot yhteiselle tilille, josta sitten maksetaan kaikki menot. Tosin meillä tulee olemaan molemmilla oma asuntolaina, sulholla pankille ja minulla äidilleni ja ne maksetaan ensin alta pois.
 4. En pidä aina. Otan sen pois kun menen nukkumaan, uimaan, suihkuun tms. ettei se putoaisi ja hukkuisi. Kihla on vähän liian iso ja on pari kertaa pudonnut, on kuitenkin onneksi löytynyt. Tyhmää kun sormi ei ole koko vuotta saman kokoinen.
 5. Olen autuaan tietämätön, mitä kihlani maksoi, kun sulho kävi itse ostamassa sormukset. Enkä kysellyt perään.
 6. Vastasin alle 200e. Hinta oli 220e, tarjouksessa 179. En olisi edes halunnut kalliimpaa, koska pelkään että se katoaa.
 7. Meillä on yksi bestman eikä yhtään kaasoa. Näillä mennään.
 8. Kosinta oli minulle täysi yllätys, siis sen ajankohta. Sormukset oli käyty sovittamassa jo aikaisemmin, mutta jätin M:lle vapauden kosia sitten kun hän halusi.
 9. Kihlauspäivä oli kosintapäivä, minulle yllätys. M kosi juuri ennen kuin tehtiin kauppakirja meidän yhteisestä asunnosta.
 10. Luin tätä ketjua läpi ja ihmettelin miten vaikeaa on tehdä istumajärjestys. No, istuttiin alas M:n kanssa ja järjestys syntyi noin puolessa tunnissa. Meillä onneksi vain 32 vierasta eikä ketään, joka ei tulisi toimeen toisten kanssa. Ainoa mitä sekoitettiin oli vanhemmat, jotka laitettiin istumaan vierekkäin. Olen tyytyväinen.
 11. Japaniin. Ajatus syntyi siitä kun selailin majoitusverkostomme kirjaa ja katsoin minne voisi lähteä. Meidän ikäinen pariskunta Tokiossa oli valmis ottamaan kaksi vierasta kuukaudeksi ja siitä ajattelin että sinne sitten. No, sitten kun otin yhteyttä niin heille olikin tulossa vauva eivätkä siksi voineet ottaa vieraita. Japanista löytyi kuitenkin paljon muita isäntäperheitä ja nyt olemme menossa Tottori-nimiseen kaupunkiin, joka on suunnilleen Turun kokoinen pikkukaupunki, mutta kuitenkin siellä on paljon nähtävää. Halusin jotain aika eksoottista, koska emme varmaan tule matkustelemaan kovin paljon jatkossa. Marraskuussa Euroopan maat tuntuivat vähän ankeilta, ja olen aika monta niistä jo nähnytkin. Japanin ainoa miinus on pitkä yölento, jonka aikana tuskin saan nukutuksi, mutta toivottavasti se on sen arvoista.
 12. Tuntuu unelmakohteelta tuo Kap Verde! Mistä olette matkanne noin edullisesti hommanneet? Kyseessä on Finnmatkojen valmis paketti, bongattiin tarjous viime keväänä. Kovasti matkaa odotetaan, meilläkin on ollut jo pidempään suunnitteilla käydä katsastamassa Kap Verde. Kuulostaa tosi hyvältä tarjoukselta. Meillä siis melkein sama summa upposi pelkkiin lentoihin, kun ei päästy Hullujen Päivien tarjouksilla tms. liikenteeseen.
 13. Budjetti 1200e/hlö. Lennot haukkasivat 670e, loppu kuluu lähinnä ruokailuun ja muihin juokseviin menoihin, yöpyminen on perheessä ilmaiseksi ja yksi yö hotellissa. Kohteena Japani.
 14. Meillä vihkiminen klo 14 lauantaina ja lento lähtee sunnuntaina viiden maissa. Minä halusin juuri näin. Hääyö ollaan hotellissa.
 15. Varattiin lennot 1.4. ja matkalle lähdetään 22.11. eli päivää häiden jälkeen. Varaus Finnairin lennoille Osakaan Ebookersin kautta.