Jump to content
Naimisiin.info

Eerika*

Rouva
 • Posts

  84
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Eerika*'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Oon samaa mieltä Luan kanssa. Minunkin hääkampaukseni teki Pia Shinesta ja olin siihen todella tyytyväinen. Varasimpa saman tien ajan myös "rouvakampaukseen" häiden jälkeiselle viikolle ja edelleenkin käyn Shinessa Pialla. Joustavaa ja ystävällistä sekä ammattitaitoista palvelua!
 2. Heipsan! Me vietettiin häitä toukokuussa Fagernäsin kartanolla ja päivä oli täydellinen!! Omistajapariskunta otti kaikki toiveet hienosti huomioon, siisti piha-alueet yms. jotta meidän päivä onnistuisi. Suosittelen lämmöllä! Vieraatkin kehuivat kovasti ja paikan miljöö on kertakaikkisen upea.
 3. Mitä lysti maksaa ja sisältää? En osaa sanoa paljonko tilan vuokraus ensi kesänä maksaa, mutta meille paikkavuokra oli 1700 euroa. Saimme tilan käyttöömme viikonlopun ajaksi. Juhlapaikan hintaan ei kuulu muu kuin itse paikka. Siivouksen hoitaa omistajat kunhan päällisin puolin siistii ja vie omat tavaransa pois. Pitopalvelun (pitää itse hankkia) hintaan kuului astiat ja servetit.
 4. Me vietimme häitämme Fagernäsin kartanolla ja en voi muuta kuin ylistää koko paikkaa. Alkuun mietimme olisiko se liian iso paikka vierasmäärällemme (60 vierasta), mutta ei todellakaan ollut. Meillä oli bändi paikalla ja oli mukavasti tilaa tanssata. Omistajapariskunta on oikein mukava ja palvelualtis, maisema on täydellinen (siististi hoidettu nurmikenttä, tuulimylly ja järvinäkymä). Miljöökuvaus onnistui upeasti kauniissa puitteissa. Laitoimme takan tulille juhlatilaan, kun ilta pimeni. Toi mukavasti romanttista tunnelmaa kattokynttilöinen lisäksi. Vieraat kehuivat kovasti! Suosittelen lämpimästi! <3
 5. En olisi saanut murehtia liikaa sitä miten kaikki onnistuu vaan olisin voinut relata jo aiemmin enkä vasta klo 24, kun otti hieman enemmän vettä väkevämpää Oon lohduttautunut sillä ajatuksella, etten höyrynnyt pää kolmantena jalkana ympäri juhlapaikkaa vaan luotin bestmaneihin & kaasoon ja mietin asioita mielessäni... Tuo nyt oli kuitenkin pikku juttu, koska päivä oli muuten aivan täydellinen <3
 6. Oltiin, todellakin! Ei ois voinut parempaa toivoa. Suurin osa häävieraista tanssi ja itselläkin tuli laitettua jalalla komeasti, jopa sulhokin tanssi vaikka kuinka paljon eikä hän normisti oo mikään yltiöpäinen tanssija!
 7. Aidot helmikorvikset, joita olin toivonut jo pidemmän aikaa. Pidän tosi paljon helmikoruista <3
 8. Mulla oli hyvin pieni laahus osittain ortodoksivihkimisen vuoksi (kierretään alttaripöytää kruununkantajat perässä ->tallomisvaara) eikä sen kanssa ollut juurikaan ongelmia. Mulla ei ollut mahdollisuutta nostaa sitä ylös, koska ei laitettu mitään "nappia" hääpukuun kiinni, mut ei sitä kyllä ois tarvinnutkaan. Yhen kerran joku astui tanssilattialla laahuksen päälle, mut puku ei kuitenkaan mennyt rikki.
 9. Vietimme häitä lauantaina, tilasimme hääkukat Neulamäen kukkapajasta, jota voin suositella kaikille! Palvelu oli asiantuntevaa, morsiuskimppuni oli upea!!!! kuten kaikki muutkin asetelmat yms. ja kukat säilyivät hienosti.
 10. Vietimme viime lauantaina häitä, joissa bilebändinä oli Lonestar enkä voi muuta kuin kehua!!!! Aivan mahtava meno ja vieraatkin tykkäsivät ja kehuivat kovasti bändiä. Soittavat covereita Madonnasta perinteiseen suomalaiseen musiikkiin. Suosittelen lämpimästi!
 11. Mulla oli viime lauantaina parhaimmat polttarit ikinä, juuri niin miun näköiset kuin voi ikinä olla!!! Kaikki oli pukeutuneet siististi samaan tyyliin, itsellä oli juuri omantyylinen asu päällä. Sain toteutttaa suurimmat toiveeni, joista en aiemmin edes kaasojen kanssa ollut puhunut. Pääsin mm. levyttämään, joka on ollut haaveeni lapsesta asti. Kyllä sitä vaan edelleen ajattelee, et miten ne kaasot voikaan tuntea niin hyvin!!! En voi muuta sanoa kuin oon niin onnellinen, et mulle on tollasia ystäviä kaasot ja muut osallistujat mukaan lukien. Kaikki oli NIIN antaneet kaikkensa ja jos joku kaunis päivä saan toimia jollakin ko. ystävistäni kaasoista, voin sanoa, et paneudun niihin kaikella sielun ja ruumiin voimalla. ISO KIITOS! <3
 12. Juhlapaikalle saapuessa kohotamme kuohuviinilasilliset onnittelumaljoina. Meille tulee ruoalle tarjolle maito, mehu, kotikalja, puna- ja valkoviinit. Niille, jotka haluavat viiniä, ensimmäinen kaato tulee pitopalvelun puolesta ja pullo jätetään pöytään. Muut juomat ovat juomabuffetin muodossa. Oluet, siiderit, lonkerot ja booli tulevat tarjolle illalla sitten, kun bändi aloittaa eli n. klo 20. Ruokailu päättyy klo 18. Uskon, et aika monella on mukana omakin taskupullo, koska juhlapaikalle saa viedä omat juomat.
 13. Meille tulee morsiuskimppu, 2 viehettä, 2 rannekukkaa, pöytäkukka-asetelmia vieraiden pöytiin ja noutopöytään sekä irtoruusuja (terälehdet heittäväksi kirkosta poistuessa). Mulle tulee tiukka pallomainen ruusukimppu, johon kaksi orkideaa ja ruusujen keskelle kristallit. Pöytäkukka-asetelmiin tulee kolme suurta ruusua ja vihreää lehteä (en muista nimeä) pitkänomaisena asetelmana. Pari kertaa olen käynyt paikan päällä sopimassa kukista. Kannattaa soittaa ja varata etukäteen aika niin tietävät varata aikaa suunnitteluun.
 14. Musta erilaisuus on rikkautta eikä todellakaan olisi ongelma, vaikka häissämme olisi homopari!
 15. Me otettiin kukat Neulamäen kukkapajasta (teollisuusalueella). Saamme kukat todella edullisesti, palvelu on asiantuntevaa ja myyjä on aidosti kiinnostunut millaisen morsiuskimpun, vieheen ja pöytäkukat haluamme. Alustavasti voin suositella ko. kukkakauppaa. Tulen häiden jälkeen kertomaan millaisia kimppu&asetelmat olivat.
×
×
 • Create New...