Tuma

Rouva
 • Content count

  162
 • Joined

 • Last visited

About Tuma

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Aika ruma möhkäle minun mielestä tuo Kimin sormus! Eikä vihki + kihla sovi yhteen ollenkaan, paitsi ehkä timantin hiomistyyliltä... Ehkä Kim on tässäkin asiassa ajatellut, että bigger is better - onhan aviomieskin puolet vaimoaan pidempi!
 2. Me heräilimme kaikessa rauhassa ihanassa sviitissämme, söimme huoneeseen tuodun aamiaisen, kävimme saunassa ja lähdimme iltapäivällä (noin kello kahden jälkeen) käymään juhlapaikalla. Siellä olikin sitten jo lähes kaikki siivottu, joten pääsimmekin suoraan rääppiäispöytään. Keräsimme kamppeet juhlapaikalta ja toimme ne kotiin, jonka jälkeen availimme häälahjoja, joimme jäljelle jääneen kuoharin ja taas söimme niitä jäljelle jääneitä hääruokia... Niin ja iltamyöhään vielä pakkasimme häämatkaa varten, sillä seuraavana aamuna taisi olla herätys klo 5.00 ja lähtö kohti Thaimaan aurinkoa. Tietenkin myös muistelimme ihanaa hääpäivää ja fiilistelimme sitä, että olimme nyt mies ja vaimo.
 3. Gerberat ja etenkin neilikat ovat todella kestäviä.
 4. Minun helmikuun kimpussani oli ruusua, neilikkaa, freesiaa ja krysanteemia.
 5. Häämatka mukaanluettuna rahaa meni lähemmäs 15 000, mutta KAIKKI KANNATTI! En muuttaisi mitään.
 6. Mulla sama juttu, joka ikisessä kuvassa hymyilen, ja hyvä niin Sama. Ennen häitä pelotti, että meneeköhän se alttarille käveleminen aivan itkuksi, mutta ensimmäisten askelien jälkeen ei enää huuli väpättänyt, vaan kaartui leveään hymyyn.
 7. Mukava kuulla, sillä minulla juuri samat henkilöt varattuna! Koekampaus parin viikon päästä.
 8. Meille tulee suklaakakku aprikoosihillolla valkosuklaamousse-täytteellä. Koristellaan suklaalastuilla. Nam!
 9. Mihin vuodenaikaan häänne ovat? Keväthäihin sopisi esimerkiksi siro helmililjoista tehty kimppu. Löytyisiköhän orkideasta sopivan sävyistä kukkaa?
 10. Tuo koemeikki tehdään yleensä huonommilla pohjustuksilla kuin itse hääpäivän meikki, eli se ei kerro meikin kestävyydestä juuri mitään. Vaikka koemeikkipäivänä iho kiiltäisi jo parin tunnin jälkeen meikin teosta, ei siis hääpäivänä luultavasti näin ole.
 11. Minulle floristi sanoi, ettei mikään kukka kestä kylmää ja on aivan sama millaisen mallinen kimppu on - se ei vaikuta kestävyyteen. Eräs toinen kukkakauppias kyllä sanoi, että tiivissä, pyöreässä kimpussa pakkasen puremat eivät näy niin helposti. Alun perin ajattelin tulppaanikimppua sen kestävyyden vuoksi (vaikka tämäkin ajatus on nyt jo tyrmätty), mutta koska juhlapaikalle tulee tulppaaneja niin hylkäsin ajatuksen. Minun kimpustani tulee siis pyöreän mallinen ja siihen tulee valkoista ruusua, neilikkaa, freesiaa ja vihreää krysanteemia. Sopii oikein hyvin kevättalven juhliin! Tulppaanit ovat kyllä edullisia varsinkin helmikuussa. Esimerkiksi meidän juhlapaikalle tulevat tulppaanit maksavat n. 0,60 e/kpl.
 12. Meillä taas aika tiukka aikataulu, joten meikin ja kampaajan jälkeen pukeudun kampaamon alakerrassa, jossa on kuulemma iso tila jossa suuret peilit ja kaikki. Mukavaa, kun äitini ja siskoni laittautuvat samassa kampaamossa, joten he voivat tulla avustamaan minua sillä aikaa kun kaason tukkaa laitetaan. Kampaajalta menemme suoraan valokuvaukseen, mutta studiollakin on mahdollista pukea. Mikäli siis tulee jotain sählinkejä tai pelkoja puvun rypistymisestä, niin tuo studiokin on aivan varteenotettava vaihtoehto.
 13. Uutta: Puku, vihkisormus, kengät, hiuskoru, korvakorut... Vanhaa: Hmmm, no kaulakoru on pari vuotta vanha Lainattua: Mummolta voisi lainata jonkun nätin rintakorun hääkimpun varteen. Se olisi sitten kyllä samalla jotain vanhaa... Tai sitten lainaan siskolta hunnun, mutta en tiedä haluanko edes huntua. Sinistä: Pitsipöksyt.
 14. Tietääkö kukaan, tuleeko clip on -hiustenpidennysten laittamisesta lisäkustannuksia kampauksen hintaan? Siis jos itse tilaa pidennykset ja vie kampaajalle ja hän sitten laittaa...