merkinkantaja

Rouva
 • Content count

  119
 • Joined

 • Last visited

About merkinkantaja

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Mä tulostin kaikki kirjekuoret ja kirjoitin Wordiin lähettäjätiedot, 1-luokan numeron, vastaanottajatiedot ja vasempaan alakulmaan kopioin netistä saman kutsuleimasimen kuvan, mikä kutsukorttien kanteen leimattiin. Tuli todella siistit kuoret, kun ei tarttenut mitään liimailla
 2. Mukaan tulee taiteltuna info, jossa runo ensimmäisenä, sen jälkeen info-osuus jaettuna kahdelle palstalle ja takapuolella kartta kirkolta hääpaikalle.
 3. Mä varasin Tuomikirkon 44 vieraalle Mä en ajatellu, että olis liian iso, koska on niin tunnelmallinen.
 4. Me hoidettiin heti seuraavalla viikolla, kun oli mahdollista. Ei sitte stressaa
 5. Tampereen tuomiokirkko 29.3.2014
 6. Minulle tulee Korus Designin Jää-sormus. 3ml leveänä ja vain 7 timantilla (sormukseen kuuluu 14 timanttia) 0,005 karaatin kokoisia. Timantit asetellaan niin, että ne on tavallaan tiputettu sormuksen pinnalle ja väleihin voi loput timantit käydä hakemassa myöhemmin, jos haluaa. Hintaa jäi hieman madallettuna palladiumista valmistetulle sormukselle 890€.
 7. Franc Sarabialla on googlettamalla muutama tuollaisilla kauluksilla oleva puku http://www.francsarabia.com/en/index.php?id=1
 8. Me ollaan häiden aikaan seurusteltu 3v4kk, mutta me oltiinkin nopeita hommaamaan asuntolaina ja yhteisiä lapsia. Esikoinen syntyi 1,5v seurustelun jälkeen. Mua on henkilökohtaisesti aina häirinnyt, kuinka "vanhemmat ja viisaammat" hokee sitä "nuorena parikymppisenä" virttä. Ymmärrän tuon psykologi-kommentin ettei alle 25v kannata tehdä päätöksiä, mutta silti ei voi yleistää. Itse täytän ennen häitä 25v, mutta mies on 4v vanhempi. Yhteiset tulevaisuudenpäätökset on kyllä tehty jo kauan ennen kihloja.
 9. Mun mielestä on vain yksinkertaisesti todella inhottava ajatus, että hääpäivän aamuna emme heräisi samasta sängystä ja viettäisi koko tärkeää päivää yhdessä. En varmaan nukkuisi ollenkaan. Tosin en varmaan nuku muutenkaan, mutta on se kivempaa valvoa rakkaan vieressä. Tosin meillä lastenkin takia on vähän hankalaa järjestää niin, että nukuttaisiin eri osoitteissa. Ja kun yhdessä alttarille kävellään, niin on se vain ihanaa, kun saa koko päivän halailla ja pussailla (aina sillon kun en ole meikissä ja kampaajalla...).
 10. Kutsujen kustannukset kokonaisuudessaan n.1,8€. Sisältää kirjekuoret ja postituksen 1.luokassa. Eli 26 kutsun hinnaksi tuli 46,8€
 11. Hyvä tuli!
 12. Tampereella Haulitehtaalla 870€ perjantaista sunnuntaihin, mahdollisesti avaimet jo torstaina.
 13. Meillä on 3,5km eroa ja kaupungin keskustan läpi pitää ajaa, mutta nopeasti se menee.
 14. ^ tuossa ehkä toi kuultopaperi jää sitten liian vaaleaksi, jos vain päällimmäisellä on reunat. Muuten kyllä olisi ehdottoman hyvät! Ja tuo versio tarvitsisi sen oranssin nauhan onko alimmainen ja päällimmäinen samaa kartonkia? Jos ei niin saisiko alimmasta hyvän kehyksen päällimmäiselle tuon mustan sijasta?
 15. ^ ihanat!