Jump to content
Naimisiin.info

merkinkantaja

Rouva
  • Viestit

    119
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän merkinkantaja kaikki viestit

  1. Mä tulostin kaikki kirjekuoret ja kirjoitin Wordiin lähettäjätiedot, 1-luokan numeron, vastaanottajatiedot ja vasempaan alakulmaan kopioin netistä saman kutsuleimasimen kuvan, mikä kutsukorttien kanteen leimattiin. Tuli todella siistit kuoret, kun ei tarttenut mitään liimailla
  2. Mukaan tulee taiteltuna info, jossa runo ensimmäisenä, sen jälkeen info-osuus jaettuna kahdelle palstalle ja takapuolella kartta kirkolta hääpaikalle.
  3. Mä varasin Tuomikirkon 44 vieraalle Mä en ajatellu, että olis liian iso, koska on niin tunnelmallinen.
  4. Me hoidettiin heti seuraavalla viikolla, kun oli mahdollista. Ei sitte stressaa
  5. Minulle tulee Korus Designin Jää-sormus. 3ml leveänä ja vain 7 timantilla (sormukseen kuuluu 14 timanttia) 0,005 karaatin kokoisia. Timantit asetellaan niin, että ne on tavallaan tiputettu sormuksen pinnalle ja väleihin voi loput timantit käydä hakemassa myöhemmin, jos haluaa. Hintaa jäi hieman madallettuna palladiumista valmistetulle sormukselle 890€.
  6. Franc Sarabialla on googlettamalla muutama tuollaisilla kauluksilla oleva puku http://www.francsarabia.com/en/index.php?id=1
  7. Me ollaan häiden aikaan seurusteltu 3v4kk, mutta me oltiinkin nopeita hommaamaan asuntolaina ja yhteisiä lapsia. Esikoinen syntyi 1,5v seurustelun jälkeen. Mua on henkilökohtaisesti aina häirinnyt, kuinka "vanhemmat ja viisaammat" hokee sitä "nuorena parikymppisenä" virttä. Ymmärrän tuon psykologi-kommentin ettei alle 25v kannata tehdä päätöksiä, mutta silti ei voi yleistää. Itse täytän ennen häitä 25v, mutta mies on 4v vanhempi. Yhteiset tulevaisuudenpäätökset on kyllä tehty jo kauan ennen kihloja.
  8. Mun mielestä on vain yksinkertaisesti todella inhottava ajatus, että hääpäivän aamuna emme heräisi samasta sängystä ja viettäisi koko tärkeää päivää yhdessä. En varmaan nukkuisi ollenkaan. Tosin en varmaan nuku muutenkaan, mutta on se kivempaa valvoa rakkaan vieressä. Tosin meillä lastenkin takia on vähän hankalaa järjestää niin, että nukuttaisiin eri osoitteissa. Ja kun yhdessä alttarille kävellään, niin on se vain ihanaa, kun saa koko päivän halailla ja pussailla (aina sillon kun en ole meikissä ja kampaajalla...).
  9. merkinkantaja

    Kutsukorttien kustannukset

    Kutsujen kustannukset kokonaisuudessaan n.1,8€. Sisältää kirjekuoret ja postituksen 1.luokassa. Eli 26 kutsun hinnaksi tuli 46,8€
  10. Tampereella Haulitehtaalla 870€ perjantaista sunnuntaihin, mahdollisesti avaimet jo torstaina.
  11. Meillä on 3,5km eroa ja kaupungin keskustan läpi pitää ajaa, mutta nopeasti se menee.
  12. merkinkantaja

    Kutsukortteja

    ^ tuossa ehkä toi kuultopaperi jää sitten liian vaaleaksi, jos vain päällimmäisellä on reunat. Muuten kyllä olisi ehdottoman hyvät! Ja tuo versio tarvitsisi sen oranssin nauhan onko alimmainen ja päällimmäinen samaa kartonkia? Jos ei niin saisiko alimmasta hyvän kehyksen päällimmäiselle tuon mustan sijasta?
  13. Meillä vihkiminen varattu 29.3 klo.15. Sulhanen ei halunnut myöhemmin ja mä en halunnut aikaisemmin. Seuraavana viikonloppuna olisi ollut 15-18 varattu, mutta en halunnut vielä klo.14, niin viikonloppukin määräytyi tuon perusteella.
  14. Meille tulee vähän samalla tyylillä kuin Maliisalle, mutta pieniä kirjekuoria, joissa on reiät ja narut kulmissa ja niiden sisään tarkoitettuja kortteja/paperilappuja, joihin vieraat saa kirjoittaa terveisiä/toivotuksia ja nimensä. Nämä kirjekuoret ripustetaan sitten juhlapaikan katosta roikkuvaan oksaan/oksastoon. Myöhemmin liimaamme ne myös albumiin kuvien seuraksi.
  15. Juhlatila 870€, varausmaksua siitä 200€. Perjantaista (mahdollisesti jo torstaista) sunnuntaihin. Sisältää astiat, kaikki keittiön tarvikkeet.
  16. Soitettiin ensin juhlapaikalle, mitkä viikonloput on vapaina ja sen jälkeen seurakuntaan, onko vihkiaikoja haluamaamme kirkkoon niille päiville. Varasin samantien kirkon ja seuraavana päivänä soitettiin juhlapaikalle alustava varaus. Seuraavalla viikolla käytiin katsomassa juhlapaikka ja vahvistettiin varaus. Eli tiedettiin juhlapaikan tilanne, mutta kirkko varattiin ensin.
  17. Meillä on 3,7km kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta meille kotiin edelleen 5km.
  18. Meillä 1v3kk kihlojen ja häiden väli. Seurusteltu häiden aikaan 3v5kk.
  19. Käytiin Tampereen koruliikkeitä muutama läpi: Andreasenilla loistavaa palvelua ja pyydettiin kultaseppä puhumaan toiveista ja hinnoista, kun myyjä ei itse ollut varma mahdollisuuksistaan. Sokoksen Timanttisilla oli ruuhkaista joulun alla ja aika oma-aloitteinen sai olla sormuksia pyydettäessä, eikä kaikkia timanttisormuksia esitelty heti. Ystävällistä palvelua kuitenkin oli. Laatukoru (nyt jo tosin lopettanut) oli oikein ystävällinen palvelu, mutta aika vähän oli valikoimaa sielläkin valkokultaisissa sormuksissa. Tosin onneksi miehelle juuri se oikean levyinen sormus alennuksesta. Kuninkaankadun kultajousessa oli niin aneeminen myyjä, että en ole varma halusiko hän palvella ketään! Lisäksi pyysin nähdä valkokultaisia timanttisormuksia, joita saimme nähtäväksi kaksi levyllistä. Kun ei mielesistä löytynyt, pyysin nähdä vielä KOLME muutakin levyä, joita nainen ei viitsinyt meille esitellä. Kovasti tarkisteli hintoja näistä sormuksista... Joo ne oli oikeastikin liian kalliita meidän budjettiimme, mutta mistä hän sen tiesi?! Kyllä jäi p**ka maku suuhun, kun pidettiin nuorena ja köyhänä. Viereinen Pirkan kello oli oikein ystävällinen paikka ja haettiin oikeamman kokoisia sormuksia ja miehelle sileitä näytille takahuoneesta. Samoin nainen esitteli mielellään, miten sormukset sopisivat tulevaisuudessa yhteen ja laski sormuksille sopivia hintoja ja kirjoitteli niitä ylös. Kuitenkaan en löytänyt mitän mieleistäni, kun olin jo Andreasenilla ihastunut The Sormukseen.
×
×
  • Create New...