Jump to content
Naimisiin.info

merkinkantaja

Rouva
  • Viestit

    119
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by merkinkantaja

  1. Kutsumme teidät juhlimaan häitämme

    lauantaina 29.3.2014

     

    Vihkiminen Tampereen tuomiokirkossa klo.15

    jonka jälkeen jatkamme juhlintaa

    Tampereen haulitehtaalla

     

     

    Morsian & Sulhanen

     

     

    Vp 28.2.2014

     

     

     

     

     

     

    Mukaan tulee taiteltuna info, jossa runo ensimmäisenä, sen jälkeen info-osuus jaettuna kahdelle palstalle ja takapuolella kartta kirkolta hääpaikalle.

    Minä laulan tämän laulun, jos tahdot sä niin

    Tahtosi vangiksi jäin kahleisiin

    Minä muuta en pyydä, kuin hetkeni vaan

    Käännythän puoleeni mua kuulemaan

    Koska viimeinkin, minun vuoroni tulla jo täytyy

    Aikani kahlasin, paikkaani hain

    Jumalaani etsin, ja sinut viimein sain

    - J. Lehti-       

     

     

    Hääinfo

     

    Ilmoittautuminen

     

    Pyydämme kutsuttuja ilmoittamaan 28.2.2014 mennessä, jos tulette juhlimaan kanssamme. Pyydämme ilmoittamaan myös, mikäli ette pääse osallistumaan.

     

    Ilmoittautua voitte

    Morsiammelle (0000000000) tai

    Sulhaselle (0000000000 /[email protected])

      

     

    Juhlapaikat

     

    Vihkiminen suoritetaan Tampereen tuomiokirkossa Tampereen keskustassa, osoitteessa Tuomiokirkonkatu 3. Kirkon ympäristössä on mahdollista pysäköidä kadunvarressa, sekä läheisellä pysököintialueella. Kirkkoon on esteetön kulku Rautatienkadun ja pääsisäänkäynti Tuomiokirkonkadun puolelta.

     

    Juhlaa vietämme Tampereen haulitehtaalla, haulitornin juurella, osoitteessa Haulikatu 8. Pihan perältä löytyy riittävästi pysäköintipaikkoja.

     

    Tuomiokirkolta on keskustaan vain lyhyt kävelymatka ja bussit kukevat myös yöllä haulitornilta keskustaan. Kimppakyytejä voi ehdottaa kirkolta juhlapaikalle ja takaisin.

     

     

    Majoitus ja kulkeminen

     

    Tampereella on lukuisia hotelleja, joista voitte kysyä yöpymistä. Emme ole tehneet varauksia puolestanne.

     

     

    Tarjoilut

     

    Häissämme tarjotaan päivällinen seisovasta pöydästä, kakkukahvit, sekä pientä iltapalaa.  Ruuat valmistetaan vähälaktoosisina, mutta ilmoitathan mikäli sinulla on jokin muu erikoisruokavalio tai muita toiveita.

     

    Alkoholia on juhlissa tarjolla täysi-ikäisille juhlijoille.  Myös alkoholitonta juotavaa on tarjolla koko juhlan ajan. Kuivin suin ei juhlissamme tarvitse olla, mutta suotavaa on päästä omin avuin nukkumaan.

     

    Musiikki ja hääjuhlan kulusta

     

    Emme ole pyytäneet juhliin bändiä, mutta olemme roudanneet iloksenne paikalle kasan soittimia ja nuotteja. Toivomme kaikkien esiintymishaluisten ja -kykyisten tarttuvan illanaikana soittimiin ja jamittelevan kanssamme.

     

    Juhlamme on vapaamuotoinen eikä pönöttävä. Mikäli haluat pitää puheen tai muuten vain esiintyä juhlassa, ota yhteyttä kaasoihin tai bestmaniin. Halutessasi voit myös tyytyä nauttimaan juhlan tunnelmasta, musiikista ja tanssista.

     

    Kaasot 

    Kaaso 1 (0000000000) / [email protected]

    Kaaso 2 (0000000000)                            

     

     

    Häälahjat

     

    Paras lahja on osallistumisenne juhliimme. Lahjominen ei ole edellytys juhlimiselle. Jos kuitenkin tunnette tarvetta muistaa meitä jotenkin, voitte rikastuttaa illan musiikkitarjontaa tai käydä katsomassa vinkkiä osoitteesta www.naimakaupat.com/lahjalista/ .

     

  2. Me ollaan häiden aikaan seurusteltu 3v4kk, mutta me oltiinkin nopeita hommaamaan asuntolaina ja yhteisiä lapsia. Esikoinen syntyi 1,5v seurustelun jälkeen. Mua on henkilökohtaisesti aina häirinnyt, kuinka "vanhemmat ja viisaammat" hokee sitä "nuorena parikymppisenä" virttä. Ymmärrän tuon psykologi-kommentin ettei alle 25v kannata tehdä päätöksiä, mutta silti ei voi yleistää. Itse täytän ennen häitä 25v, mutta mies on 4v vanhempi. Yhteiset tulevaisuudenpäätökset on kyllä tehty jo kauan ennen kihloja.

  3. Mun mielestä on vain yksinkertaisesti todella inhottava ajatus, että hääpäivän aamuna emme heräisi samasta sängystä ja viettäisi koko tärkeää päivää yhdessä. En varmaan nukkuisi ollenkaan. Tosin en varmaan nuku muutenkaan, mutta on se kivempaa valvoa rakkaan vieressä.

     

    Tosin meillä lastenkin takia on vähän hankalaa järjestää niin, että nukuttaisiin eri osoitteissa. Ja kun yhdessä alttarille kävellään, niin on se vain ihanaa, kun saa koko päivän halailla ja pussailla (aina sillon kun en ole meikissä ja kampaajalla...).

  4. ^ tuossa ehkä toi kuultopaperi jää sitten liian vaaleaksi, jos vain päällimmäisellä on reunat. Muuten kyllä olisi ehdottoman hyvät! Ja tuo versio tarvitsisi sen oranssin nauhan :) onko alimmainen ja päällimmäinen samaa kartonkia? Jos ei niin saisiko alimmasta hyvän kehyksen päällimmäiselle tuon mustan sijasta?

  5. Meille tulee vähän samalla tyylillä kuin Maliisalle, mutta pieniä kirjekuoria, joissa on reiät ja narut kulmissa ja niiden sisään tarkoitettuja kortteja/paperilappuja, joihin vieraat saa kirjoittaa terveisiä/toivotuksia ja nimensä. Nämä kirjekuoret ripustetaan sitten juhlapaikan katosta roikkuvaan oksaan/oksastoon. Myöhemmin liimaamme ne myös albumiin kuvien seuraksi.

  6. Käytiin Tampereen koruliikkeitä muutama läpi:

     

    Andreasenilla loistavaa palvelua ja pyydettiin kultaseppä puhumaan toiveista ja hinnoista, kun myyjä ei itse ollut varma mahdollisuuksistaan.

     

    Sokoksen Timanttisilla oli ruuhkaista joulun alla ja aika oma-aloitteinen sai olla sormuksia pyydettäessä, eikä kaikkia timanttisormuksia esitelty heti. Ystävällistä palvelua kuitenkin oli.

     

    Laatukoru (nyt jo tosin lopettanut) oli oikein ystävällinen palvelu, mutta aika vähän oli valikoimaa sielläkin valkokultaisissa sormuksissa. Tosin onneksi miehelle juuri se oikean levyinen sormus alennuksesta.

     

    Kuninkaankadun kultajousessa oli niin aneeminen myyjä, että en ole varma halusiko hän palvella ketään! Lisäksi pyysin nähdä valkokultaisia timanttisormuksia, joita saimme nähtäväksi kaksi levyllistä. Kun ei mielesistä löytynyt, pyysin nähdä vielä KOLME muutakin levyä, joita nainen ei viitsinyt meille esitellä. Kovasti tarkisteli hintoja näistä sormuksista... Joo ne oli oikeastikin liian kalliita meidän budjettiimme, mutta mistä hän sen tiesi?! Kyllä jäi p**ka maku suuhun, kun pidettiin nuorena ja köyhänä.

     

    Viereinen Pirkan kello oli oikein ystävällinen paikka ja haettiin oikeamman kokoisia sormuksia ja miehelle sileitä näytille takahuoneesta. Samoin nainen esitteli mielellään, miten sormukset sopisivat tulevaisuudessa yhteen ja laski sormuksille sopivia hintoja ja kirjoitteli niitä ylös. Kuitenkaan en löytänyt mitän mieleistäni, kun olin jo Andreasenilla ihastunut The Sormukseen.

×
×
  • Create New...