kippura

Rouva
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About kippura

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 04/06/81

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  pohjois-pohjanmaa
 1. Juuri eilen kävin tilaamassa Kukka ja Taide-liikkeestä morsiuskimpun ja vieheet. Kuvaa ei vielä ole, mutta voin sen laittaa häiden jälkeen. Kimppuun tulee orkidean oksa, jokin lehti sinne taustalle (en muista nimeä) ja karhn hiuksia (?) edustalle. Hintaa kimpulle + 2 vieheelle tuli 55e (tosin tässä oli jokin ystävän alennus, kun äitini usein liikettä käyttää ja on omistajan kanssa ystävystynyt) muoks. Lisäsin kuvat, jotka antaa hyvin kuvaa siitä millainen minullekkin tulee.
 2. Jos on semmonen puku joka täytyy yläkautta pukea (takapuoli ottaa kiinni jos alakautta yrittää) niin puenko puvun päälle jo meikkiin+kampaajalle? Vois varmaan sen puvun päälle laittaa paidan suojaksi?
 3. Tietääkö kukaan saisiko Suomesta mistään tämmöistä kakun koristetta. Tuolta jos tilaisi maksaisi postitus 75$, jota en ole valmis postituksesta kyllä maksamaan.
 4. ...morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.) ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. ...vihkiminen kirkossa lauantaina ...hääjuhla sen jälkeen ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu ...häävalssi/häätanssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta Morsiamella meillä puolipitkä valkea mekko, jossa mustia kukkia helmassa. Vihkiminen on kirkossa mutta päivänä on sunnuntai. Hääkakku on mutta ei sen kummempaa leikkausta/polkaisua. Hääyö nukutaan kotona, ja kun tuttava perhe on myös yöpymässä meillä tulee meidän 4v poikamme meidän väliimme. Eli ei mitenkään kiihkeä hääyö ole tulossa.
 5. Kyllä kaivertaa. Kiitos paljon. Nyt uskaltaa alkaa metsästämään sitä oikeaa sormusta.
 6. Olemme miettineet ostavamme titaanisormuksen netin kautta ulkomailta. Mutta nyt tuli mieleen että mitenhän sitten sormusten kaivertaminen. Kaivertaako kultasepät suomessa titaanisormuksia ja millä hinnalla? Kun nythän sormukset olisi ostettu liikkeen ulkopuolelta.
 7. En itse koe asiaa nolona. Melko yleistä nykyaikana kuitenkin.
 8. Kotipaikkakuntana minulla Oulu ja miehellä Haukipudas. Nyt asumme haukiputaalla, mutta häät vietetään Oulussa.
 9. Meillä sekä morsian että sulhanen on liittynyt kirkkoon ihan vaan häiden tähden. Vihkimisen jälkeen luultavasti taas erotaan. Syynä tähän on kirkollisveron maksaminen. Meillä löytyy rahoille tärkeämpääkin käyttöä. Kirkollinen vihkiminen on kuitenkin minulle tärkeä. Myös 4v poikamme kasteen ajaksi liityin kirkkoon ja sen jälkeen erosin.
 10. Mitkä paikat oulussa tekevät kampauksia tai ainakin meikkejä sunnuntaisin? Hääpäivä 28.6 ja se on sunnuntai, joten kaunistautumis ajat pitäisi saada sunnuntaiksi. Lähes kaikki paikat tuntuvat olevan sunnuntaisin kiinni...