DewyMeadow

Rouva
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About DewyMeadow

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meilläkin oli uusi vihkikaava, eikä pappi maininnut suudelmaa. Hän tosin kertoi sen jo harjoituksissa, että ei aio asiaa mainita, mutta jos tahdotaan pussata, niin voidaan se oma-aloitteisesti tehdä sormusten pujottamisen tai avioliiton vahvistamisen jälkeen. Me suudeltiin avioliiton vahvistamisen jälkeen.
 2. Herättiin aikaisin, vaihdettiin huomenlahjat ja rynnättiin mun vanhemmille tutustumaan meidän häälahjoihin ;D Iltapäivästä kaaso, bestman ja appivanhemmat saapuivat myös minun vanhemmilleni ja silloin rääpimme häistä jääneitä ruokia ja annoimme mieheni kanssa kiitoslahjat.
 3. Nukkumaan menin vasta klo 01:00 hääpäivän puolella, mutta muuten nukuin kyllä oikein makoisasti. :)Nukuin lapsuudenkodissani, sulho samassa sängyssä.
 4. Meillä oli myötä- ja vastoinkäymisissä ilman kuolemajuttua. Mua kiinnosti toisaalta toi "kuolemaan asti", mutta sitten toisen version alku kuulosti paljon juhlallisemmalta ja meille paremmalta, joten nyt vannottiin myötä-ja vastoinkäymisissä.
 5. Meillä kans kaikki nappiin! Sää huolestutti häiden alusviikolla, mutta sekin oli mitä parhain!
 6. Viime syksynä käytiin tanssikurssilla, mutta ei varsinaisesti häiden takia. Mutta hyviä vinkkejä sieltä tuli silti ja nyt valssi on entistä ehompaa!
 7. uutta: kaikki vaatteet vanhaa: pala mummoni huntua alushameen seassa lainattua: kynsilakka siskolta sinistä: rusetti sukkanauhassa
 8. Hyvin sopivat! Meillä kanttori jopa itse ehdotti muutamaa noista valittavaksi.
 9. Meillä mun isukki kohottaa maljan.
 10. Meillä oli tällainen leikki mielessä, mutta taidetaan jättää lopulta kuitenkin väliin. Meidän oli tarkoitus vapauttaa vain yksi pallo ja siihen oltaisiin kyllä laitettu postimerkkikin. Mikäli vapautatte 40 (?) palloa, siitä kertyy melkoiset postikulut. Toisaalta, jos postimaksu on jo valmiiksi maksettu, kortin löytäjät varmaan postittavat sen todennäköisemmin teille takaisin.
 11. Mistä liikkeestä saat pisaranmallisen kimpun noin halvalla?
 12. Missä päin maata olet? Helsingissä Tennispalatsissa olevassa leffamyymälässä Homer ja Marge pareja ainakin on...
 13. Mä oon ollut häissä joissa lunnaaksi kerättiin rahaa, eikä se silloin tuntunut mitenkään tyhmältä. Tosin olin silloin reilu 10-vuotias. Itse en missään nimessä tahdo häihimme mitään lunnaiden keruuta, varsinkaan rahan keruuta. Vaikka siitä ehkä irtoaisikin hyvät rahat, niin silti. Ovathan vieraat jo yhden lahjan tuoneet, miksi pitäisi enää mitään rahaa olla ruinaamassa.
 14. Mäkään en oikein hääyön jekuista perusta tai melkeimpä voisin sanoa suoraan, että kiitos ei. Jännän päivän jälkeen ei varmasti ketään kiinnosta siivota leivänmuruja sängystä tai herätä vartin välein herätyskelloon tai pissiä kelmutun wc-pöntön takia lattialle. Hohhoijaa siis näille perinteisille "ilkeämielisille" jekuille.