DewyMeadow

Rouva
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About DewyMeadow

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meilläkin oli uusi vihkikaava, eikä pappi maininnut suudelmaa. Hän tosin kertoi sen jo harjoituksissa, että ei aio asiaa mainita, mutta jos tahdotaan pussata, niin voidaan se oma-aloitteisesti tehdä sormusten pujottamisen tai avioliiton vahvistamisen jälkeen. Me suudeltiin avioliiton vahvistamisen jälkeen.
 2. Herättiin aikaisin, vaihdettiin huomenlahjat ja rynnättiin mun vanhemmille tutustumaan meidän häälahjoihin ;D Iltapäivästä kaaso, bestman ja appivanhemmat saapuivat myös minun vanhemmilleni ja silloin rääpimme häistä jääneitä ruokia ja annoimme mieheni kanssa kiitoslahjat.
 3. Nukkumaan menin vasta klo 01:00 hääpäivän puolella, mutta muuten nukuin kyllä oikein makoisasti. :)Nukuin lapsuudenkodissani, sulho samassa sängyssä.
 4. Viime syksynä käytiin tanssikurssilla, mutta ei varsinaisesti häiden takia. Mutta hyviä vinkkejä sieltä tuli silti ja nyt valssi on entistä ehompaa!
 5. uutta: kaikki vaatteet vanhaa: pala mummoni huntua alushameen seassa lainattua: kynsilakka siskolta sinistä: rusetti sukkanauhassa
 6. Hyvin sopivat! Meillä kanttori jopa itse ehdotti muutamaa noista valittavaksi.
 7. Meillä mun isukki kohottaa maljan.
 8. Meillä oli tällainen leikki mielessä, mutta taidetaan jättää lopulta kuitenkin väliin. Meidän oli tarkoitus vapauttaa vain yksi pallo ja siihen oltaisiin kyllä laitettu postimerkkikin. Mikäli vapautatte 40 (?) palloa, siitä kertyy melkoiset postikulut. Toisaalta, jos postimaksu on jo valmiiksi maksettu, kortin löytäjät varmaan postittavat sen todennäköisemmin teille takaisin.
 9. Mistä liikkeestä saat pisaranmallisen kimpun noin halvalla?
 10. Missä päin maata olet? Helsingissä Tennispalatsissa olevassa leffamyymälässä Homer ja Marge pareja ainakin on...
 11. Mä oon ollut häissä joissa lunnaaksi kerättiin rahaa, eikä se silloin tuntunut mitenkään tyhmältä. Tosin olin silloin reilu 10-vuotias. Itse en missään nimessä tahdo häihimme mitään lunnaiden keruuta, varsinkaan rahan keruuta. Vaikka siitä ehkä irtoaisikin hyvät rahat, niin silti. Ovathan vieraat jo yhden lahjan tuoneet, miksi pitäisi enää mitään rahaa olla ruinaamassa.
 12. Meille tulee viuluesitys ja virsi.
 13. Mekään ei makseta mitään, vaikkei meitä meidän kotiseurakunnassa tai kotikaupungissa vihitäkään. Tuo 300€ kuulostaa kyllä melkoiselta kiskurihinnalta! Ja se, että hinnan on sanottu nousevan vain "vähän" ja päälle pamautetaan reilut 250€ lisää hintaa ei myöskään kovin todelliselta kuulosta.. ??? En osaa nyt muuta kuin ihmetellä kyseisen kirkon toimintaa...
 14. Me suunnitellaan ohjelma itse, mutta kaason ja bm:n avustuksella. Minäkin haluan kyllä tietää mitä ohjelmaa meidän häissä esitetään, eli en ole ylläriohjelmananumeroiden kannalla. Tietysti jos jonkun leikin kannalta on oleellista, että me sulhon kanssa ei vaikka tiedetä etukäteen kysymyksiä, niin se on ok. Muuten kaikki hääohjelma tulee kyllä menemään meidän kautta. Muutaman ohjelmanumeron olen itseasiassa jo itse keksinyt ja sulholla hyväksyttänyt. Kaasollekin jo taisin niistä puhua. Nyt sitten vaan pitäisi pitää palaveerosta kaason ja BM:n kanssa ja keksiä lisää ohjelmaa!