DewyMeadow

Rouva
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DewyMeadow

 1. Meilläkin oli uusi vihkikaava, eikä pappi maininnut suudelmaa. Hän tosin kertoi sen jo harjoituksissa, että ei aio asiaa mainita, mutta jos tahdotaan pussata, niin voidaan se oma-aloitteisesti tehdä sormusten pujottamisen tai avioliiton vahvistamisen jälkeen. Me suudeltiin avioliiton vahvistamisen jälkeen.
 2. Herättiin aikaisin, vaihdettiin huomenlahjat ja rynnättiin mun vanhemmille tutustumaan meidän häälahjoihin ;D Iltapäivästä kaaso, bestman ja appivanhemmat saapuivat myös minun vanhemmilleni ja silloin rääpimme häistä jääneitä ruokia ja annoimme mieheni kanssa kiitoslahjat.
 3. Nukkumaan menin vasta klo 01:00 hääpäivän puolella, mutta muuten nukuin kyllä oikein makoisasti. :)Nukuin lapsuudenkodissani, sulho samassa sängyssä.
 4. Viime syksynä käytiin tanssikurssilla, mutta ei varsinaisesti häiden takia. Mutta hyviä vinkkejä sieltä tuli silti ja nyt valssi on entistä ehompaa!
 5. uutta: kaikki vaatteet vanhaa: pala mummoni huntua alushameen seassa lainattua: kynsilakka siskolta sinistä: rusetti sukkanauhassa
 6. Hyvin sopivat! Meillä kanttori jopa itse ehdotti muutamaa noista valittavaksi.
 7. Meillä mun isukki kohottaa maljan.
 8. Meillä oli tällainen leikki mielessä, mutta taidetaan jättää lopulta kuitenkin väliin. Meidän oli tarkoitus vapauttaa vain yksi pallo ja siihen oltaisiin kyllä laitettu postimerkkikin. Mikäli vapautatte 40 (?) palloa, siitä kertyy melkoiset postikulut. Toisaalta, jos postimaksu on jo valmiiksi maksettu, kortin löytäjät varmaan postittavat sen todennäköisemmin teille takaisin.
 9. Mistä liikkeestä saat pisaranmallisen kimpun noin halvalla?
 10. Missä päin maata olet? Helsingissä Tennispalatsissa olevassa leffamyymälässä Homer ja Marge pareja ainakin on...
 11. Mä oon ollut häissä joissa lunnaaksi kerättiin rahaa, eikä se silloin tuntunut mitenkään tyhmältä. Tosin olin silloin reilu 10-vuotias. Itse en missään nimessä tahdo häihimme mitään lunnaiden keruuta, varsinkaan rahan keruuta. Vaikka siitä ehkä irtoaisikin hyvät rahat, niin silti. Ovathan vieraat jo yhden lahjan tuoneet, miksi pitäisi enää mitään rahaa olla ruinaamassa.
 12. Meille tulee viuluesitys ja virsi.
 13. Mekään ei makseta mitään, vaikkei meitä meidän kotiseurakunnassa tai kotikaupungissa vihitäkään. Tuo 300€ kuulostaa kyllä melkoiselta kiskurihinnalta! Ja se, että hinnan on sanottu nousevan vain "vähän" ja päälle pamautetaan reilut 250€ lisää hintaa ei myöskään kovin todelliselta kuulosta.. ??? En osaa nyt muuta kuin ihmetellä kyseisen kirkon toimintaa...
 14. Me suunnitellaan ohjelma itse, mutta kaason ja bm:n avustuksella. Minäkin haluan kyllä tietää mitä ohjelmaa meidän häissä esitetään, eli en ole ylläriohjelmananumeroiden kannalla. Tietysti jos jonkun leikin kannalta on oleellista, että me sulhon kanssa ei vaikka tiedetä etukäteen kysymyksiä, niin se on ok. Muuten kaikki hääohjelma tulee kyllä menemään meidän kautta. Muutaman ohjelmanumeron olen itseasiassa jo itse keksinyt ja sulholla hyväksyttänyt. Kaasollekin jo taisin niistä puhua. Nyt sitten vaan pitäisi pitää palaveerosta kaason ja BM:n kanssa ja keksiä lisää ohjelmaa!
 15. Mun sulho on saanut tuollaisen tinan ruusun aikoinaan yo-lahjaksi ja siinä on kaiverrus ruusun varteen kiinnitetyssä tinasydämessä. Omat lahjat kaasolla ja bm:lle on vielä auki...Bm:lle meidän piti antaa taskumatti, mutta hän ehti juuri hetki sitten moisen hankkia. Kaasolle jokin koru voisi olla kiva, mutta toisaalta olisi kiva keksiä jotain omaperäisempää. Molempien vanhemmat saavat kiitokseksi kustannuksiin osallistumisesta hääkuvat ja pitsiliinat.
 16. Mitä tarkoitat varsinaisella vihkisormuksella? Ja miksei sitä voisi saada mainitsemallasi rahalla? Yksi vaihtoehto minun vihkisormuksekseni maksoi muistaakseni juuri 120€ ja oli todella kaunis ja siro ja siinä oli muutama pieni timanttikin. Minusta vihkisormusta ei muutenkaan määrittele hinta eikä timantit, pääasia on että hääpari (ja tietysti sormusta kantava osapuoli) pitää sormuksesta. Minulle timantteja tärkeämpää on ainakin sormuksen symbolinen puoli, vaikka ei minua yhtään haittaa, että sulho sormukseeni valitsi timantteja. En voisi kuvitella tekeväni niin, että ostaisin nyt jonkun "halpis"sormuksen ja vaihteisin sen myöhemmin "varsinaiseen vihkisormukseen", mitä sillä sitten tarkoitatkaan. Sen sijaan edellä esitetty tapa lisätä joka hääpäivä sileään sormukseen pieniä timantteja kuulostaa todella kauniilta idealta ja tulee maksamaan pienempiä summia kerrallaan.
 17. Menen "ammattilaiselle", eli alaa opiskelevalle harjoittelijalle. Oikea ammattilainen suositteli kyseistä tyttöä, kun ei itse pysty tekemään.
 18. Kihlassa on sulhon nimi ja päivämäärä, vihkisormukseen tulee molempien nimet ja päivämäärä. Sulhon kihlassa on mun nimi ja pvm ja siihen kaiverretaan myöhemmin myös vihkipvm.
 19. Jomppu! Mä oon nähnyt noita Mikkiä ja Minniä ihan ruokakaupoissa. Maxissa ainakin kerran näin ja muistaakseni myös jossain toisessakin kaupassa....
 20. Me varasimme kirkon ensin, mutta eipä tuolla järjestyksellä nyt taida olla niin suurta merkitystä. Riippuen tietenkin ihan paikkakunnan juhlapaikka/kirkkovalikoimasta jne. Toistaalta voisi ajatella, että hankkisi ensin haluamansa juhlapaikan, koska ko paikassa voidaan juhlia vain yhdet häät päivässä. Kirkoilla sen sijaan on mahdollisuus pitää useatkin vihkitilaisuudet päivässä. Et silleen, mut me varattiin silti se kirkko ekana, koska oltiin sen suhteen aika tinkimättömiä
 21. Bulgariaan Sunny Beachille, koska haluamme lämpimään ja aurinkoon, ja paikka on opiskelijabudjetillemme täydellinen!
 22. Sisääntulona Prinsessa Ruusunen, aviopuolisoina alttarilta lähdettäessä Mendelhson. Valssista ei vielä satavarmaa tietoa, mutta yksi on tällä hetkellä ylitse muiden...
 23. Meillä miehen kihlasormus on hänen sekä kihla- että vihkisormus. Vihkipäivämäärä kaiverretaan sormukseen kylläkin vasta viikkoa-kahta ennen hääpäivää. Itselleni tulee kihlan lisäksi vihkisormus ja näin ehdottomasti haluan, mutta ymmärrän kyllä myös vaihtoehdon, että on vain yksi sormus. Käsittääkseni vain suomalaiset ja ruotsalaiset käyttävät kahta sormusta (kihla+vihki), kun taas muualla maailmassa kihlasormus on iso ja näyttävä, koska se on ainoa sormus. Saa korjata jos olen väärässä, mutta näin olen mielestäni jostain lukenut.