Como

Rouva
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

About Como

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Samoilla linjoilla Napalmin ja SisterRayn kanssa. En kuulu kirkkoon, eikä miehenikään. Erosin tämän vuoden puolella ja naimisiinmeno oli sitä ennen tiedossa. Mieheni olisi suostunut kirkolliseen vihkimiseen vuokseni, mutta ei missään nimessä olisi sitä varten kirkkoon liittynyt. Mutta nyt ei tällaista ongelmaa ole, odotan innoissani juhlapaikalla tapahtuvaa siviilivihkimistä! Olen vähän samoilla linjoilla kirkon/uskon kanssa. Se on otettava kaikki tai ei mitään. Ja toistan kuten muutkin, se on vain MINUN mielipide.
 2. Eikö tänne olisi kokemuksia/vinkkejä/suosituksia?
 3. Tällä alueella ei ollutkaan vielä ketjua Mikkelin alueen pitopalveluista. Oma kysymykseni koskee Seppo Pyyn pitopalvelua ja mielelläni kuulisin kokemuksia siitä. Tähän ketjuun voi toki kerätä kokemuksia ja vinkkejä muistakin. Tiedoksi, Pito-Aitasta kysyimme tarjousta kesälle 2011, mutta saimme vastauksen etteivät he ota varauksia sille vuodelle. Toki kannattaa varmistaa.
 4. Joo ja ei kannata unohtaa Etsyä!
 5. Löysin oman pukuni kyllä hämmästyttävän helposti ja nyt vain toivon, että mieleni ei missään vaiheessa muutu. Häät siis kesäkuussa -11 ja sen takia puvun hankkimisella ei ollut kiire. Mutta koska etsin vanhaa, 50-luvulta olevaa pukua, ei täydellistä pukua voinut sivuuttaa. Onhan kyseessä uniikki puku. Muutoset menen tekemään vasta noin vuoden päästä, en varmaan pääse sovittamaan pukua edes ennen sitä, koska jätin sen liikkeeseen. Ehkä hyvä näin
 6. Minä(kin) pidän gerberoista ja ajattelin, että sellaisen, melko yksinkertaisen valkoisen kimpun haluan hääkimpuksi. Nyt kun hääpuku löytyi, en olekaan aivan varma kimpusta. Kiitollisena ottaisin kaikki ideat vastaan. Puvusta minulla ei ole kuvaa, mutta ao. vastaa melko pitkälti mallia. Puku on 50-luvulta. Helmasta tosin löytyy kuva. Helma on sifonkia (?) ja siinä on tällaisia vaalean turkooseja kukkia. Sori, jouduin laittamaan linkin, kun en muuten osannut laittaa tätä.. helman kukat
 7. Nostetaanpas..onko kenelläkään kokemusta Ataljee Aariasta (Vantaalta)?
 8. Tätä nostelen..Kuulisin mielelläni kokemuksia ja vinkkejä. Sää on tietenkin se mikä huolestuttaa tätä vaihtoehtoa pohtiessa. Miten ruokailu on järjestetty?
 9. Mulle on tulossa 50-luvun henkeen lyhyt häämekko ja suunnittelin, että ostaisin loppuillaksi tennarit. Vihreitä converseja matalavartisina olin ajatellut... Mutta kiitos tuosta vinkistä, ehkä täytyy miettiä vielä, saisi ainakin oikeanlaisen vihreän itse värjäämällä. Vihkimiseen (juhlapaikalla) ja alkujuhliin ostan kuitenkin korkkarit (nekin mielellään vihreät). Mutta siis, minun mielipide totta kai on, että mikä ettei! Tärkeintä on tehdä omannäköiset juhlat ja että morsiuspari viihtyy!
 10. Noh, en nyt tiedä onko tästä apua vai, mutta itse aion marssia vintage-liikkeisiin kyselemään ja sovittamaan omaa pukua. Toivon, että löytäisin oman pukuni liikkeestä, mutta niin kuin Lumivalko kirjoitti, Etsystä löytyy hyvät valikoimat. Tilaamisen kanssa on toki aina omat "riskit". Olen itselle kerännyt listan Helsingin vintage-liikkeistä, missä ajattelin käydä. Ja jos ei tunnu löytyvän, ompelutan oman pukuni.
 11. Hei Emilie! Kävitkö kurkkaamassa Puuskanniemen kotisivut? Siellä kuvissa on hyvin pihapiiri ja kivinavetta kuvattuna. Oltiin häissä vieraana siellä kesällä, mutta kuvat ei ole sen parempia. Tila todella tunnelmallinen!
 12. Oi ihanaa, juuri sellaisia kampauksia, joita itsekin olen ajatellut 50-luvun tyylisen mekon kanssa. Kyllä tuo Dita osaa.
 13. Täälläkin mietitään yhtenä vaihtoehtona teltan vuokraamista ja sen pystyttämistä sukutilalle. Vieraita olisi tulossa noin 100, ajankohta ehkä kesäkuu. Säähän voi vaihdella tässä Suomen ihanassa kesässä 10-25 asteen välillä. Olisi kiva kuulla lisäkokemuksia ja kuviakin olisi kiva nähdä. Meillä olisi ehkä mahdollisuus vuokrata 12*5,2 m teltta (*2?) suht. edulliseen hintaa. En vaan osaa hahmottaa miten paljon tilaa tuollainen porukka vaatii.. Teltta olisi melko tämän tyylinen Mukavempaa olisi saada valkoinen, korkeakattoinen teltta, mutta mitään 1000€ emme halua telttaan sijoittaa. Saako tuollaista telttaa valoilla, kankailla ja kukilla kauniiksi? Kokemuksia? Miten olette ruokailun hoitaneet? Pitopalveluillahan on kylmäautot ja periaatteessa he voisivat varmaan nostaa ruuat suoraan esille pöytään. Yksi ajatus voisi olla myös grillimestari joka tekisi osan ruuasta grillillä paikan päällä.
 14. Toiveena olisi löytää puku alle 300 €. Tähän tulee päälle mahdolliset korjaukset + asusteet. Haaveissa olisi löytää vintage-mekko 50-luvulta.