Jump to content
Naimisiin.info

Henna002

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Henna002's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Henna002

    Kuopio

    Kiitos Balloon! Pitää varmaan rueta soittelemaan sinne, jos sais kirjallisesti sen varauksen. Jos sattuu jotain...
  2. Henna002

    Kuopio

    Onko kellään tuoreita kokemuksia Ystävyyden majasta. Meillä varattu 23-25.7 viikonloppu. Ja ainoastaan puhelimessa on tehty suullinen sopimus. Onko muilla tehty jonkunlaista kirjallista sopimusta sinne??
  3. Tuikkuliini: Minusta toi eka olis parempi!!
  4. Up! Kokemuksia kaivattas täälläkin Kuopio-Siilinjärvi väliltä!
  5. Samaa mieltä. En näe mitään syytä, miksi kyseinen ihminen pitäisi kutsua. En itse ainakaan halua häihini ihmisiä, jotka eivät ole millään tavalla läheisiä.
  6. Meillä näin: * Juomat Tallinnasta * Hääpuvun ostin alemyynnistä, kun liike lopetti (kävi vielä hyvä tuuri, kun löysin unelmien puvun sieltä ), samaan hintaan kuului puvun pienennys * Hääautoa kysytään kaverin vanhemmilta lainaan * Askartelut tehdään itse * Suhteilla saatiin kokki+tarjoilija lähes ilmaiseksi * Ruuat "yksinkertaiset", ei siis miljoonia eri vaihtoehtoja * Luovuttiin bändistä, koska vihkiminen sen verran myöhään, että bändi ei kerkeisi kovin kauaa edes esiintyä * Miehelle vuokrapuku/alemyynnistä * Sormusta voisi kokeilla myös etsiä alemyynnistä, vaikka aika tarkka siinä olenkin millainen sen pitää olla * Kampauksen tekee ystävä Tämmösiä tuli nyt äkkiseltään mieleen..
  7. Meillä kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Molemmille taisi olla selvä, ketä pyytää.Mutta ei minua olisi häirinnyt vaikka kaasoja ja bestmaneja ei olisi ollut saman verran. Tärkeintähän siinä on, että on läheiset ihmiset tukemassa.
  8. Mulla ei ole edes tullut mieleenkään, et äitin kutsuisin polttareihin. Mut nyt kun tämän ketjun täältä löysin, niin rupesin miettimään et miksipä ei. Äiti on todella läheinen ja varmasti pysyisi porukassa mukana! Elikkäs äiti kutsuttavien listalle.
  9. Meilläkin tarkoituksena oli vuokrata teltta juhlien ajaksi. Mutta alan jo pikku hiljaa muuttaa mieltäni. Helpompi taitaa olla vaan vuokrata juhlatila, missä on kuitenkin valmiina jo pöydät, tuolit ja astiatkin. Ajatuksena meillä oli alunperin järjestää juhlat vanhempieni luona (asuvat järven rannalla, suhtellisen iso piha) ja vihkiminen rannassa. Mutta toisaalta en haluaisi ottaa riskiä jos vettä sataa kaatamalla, että vieraat jäätyvät ja kastuvat...
  10. Otan mieheni nimen. En ole missään vaiheessa edes harkinnut muita vaihtoehtoja. Kaksiosaista nimeä en halua, koska siitä tulisi niin pitkä. En jaksaisi sitä kuitenkaan kirjottaa mihinkään.
×
×
  • Create New...