katijanne

Aktiivijäsen
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About katijanne

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=paikkarit;action=display;num=1129117714
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

486 profile views
 1. Juu, pussattiin kyllä. Aviopariksi julistamisen jälkeen, hani oli kyllä jo antamassa pusua sormuksen pujottamisen jälkeen.
 2. Puukon annoin, sain IIISSOOON nallen ja korvikset
 3. Meillä vieraita vähän alle 90, laskettiin 100 hengen mukaan. En muista paljon ostettiin, paljon kuitenkin ja mitä jäi: 6 pulloa valkkaria ja kolme pulloa booliin tarkoitettua omppuviiniä... Juoppoja vieraita meillä...
 4. Kortti hanin sukulaisilta, jotka eivät päässet häihin, ja sitten pari päivää myöhemmin Kela-kortti.
 5. Paremmin kun hyvin, heräsin ekan kerran kuudelta ja toisen kerran kasilta.
 6. Eilen kävin tilaamassa kimpun ja 7 viehettä. Kimppu 30 euroa (perus pyöreä punainen kimppu, tehdään 15 ruususta, vähän vihreetä alle, ei kahvaa) Vieheet 7 euroo/kpl. Nekin tehdään samasta ruususta kun mun kimppu.
 7. Meillä myös. On hanin ammatista jotain hyötyä...
 8. Aivan! Hyvä idea, pitäiskö tehdä Kelkka-booli!
 9. Kirkko oli ensin varattuna, sitten alko juhlapaikan metsästys....
 10. Mä oon muutenki tosi kova jännittämään, joten eniten jännitän sitä että alanko itkee samantien, kun kirkkoon päästään. Onko kaikki koristeet ok, onko bändi tullu, minkälainen kampaus. Näistä oonki nähny niin hirveitä painajaisia, ettei tosikaan. Ja sekin vielä, että kun jännitys laukee, ni pyörrynkö alttarille..... :
 11. Meille tulee tämä:
 12. Meidän versio. Tykkää ken tykkää, me ainakin Kun päivä heinäkuun 17. koittaa, kello 14 meille Johanneksen kirkossa hääkellot soittaa. Osoituksena suuren rakkautemme, sormukset pujotamme ja Tahdon lausumme. Teidät toivomme tapahtumaa todistamaan ja juhlaamme Käpylän työväentalolle jatkamaan. katijanne -------------------------------- Lahjan kanssa ei tarvitse huokailla, sillä säästöpossumme tahtoisi ruokailla. Jos mieluummin paketin haluatte ojentaa, kannattaa lahjalistamme katsastaa. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, ilon päivä mieleenpainuva ja verraton. Juhlitaan kaikki yhdessä siis, satoi tai paistoi; säästä viis!
 13. Meillä on siis vaan yks bestman, joka tässä pari viikkoa sitten teki oharit ekan kaaso/bestman tapaamiseen. Ja ihan vaan sen takia, että ei jaksanut tulla, oli edellisenä iltana ollu jossain tupareissa, ja siis krapulassa. > Siinä sitten kaason kanssa höpistiin, tosin kaasolla ei hirveesti oo tehtävää häissä verrattuna bestmaniin, joka toimii siis myös seremoniamestarina. Sanoin Hanille, että vielä voit muuttaa bestmania, mulla meni luottamus ton oharin takia. Täytyy nyt kattoa mihin tää johtaa, pitääkö lupauksiaan.
 14. Pidetään nyt Helsinki-ketjun lippua korkeella. Johanneksen kirkko-Käpylän työväentalo-Hotel Kämp. ;D