tikki

Morsian
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About tikki

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. kiitos vastauksista jäämme pohdiskelemaan vaihtoehtoja..
 2. mun sulhoni sanoi heti että hän tahtoo sitten myös vihkin. ja nyt onkin sitten hankittuna samanmoinen valkokultainen rinkula kuin kihlakin ja näyttää oikein kivalta yhdessä. (mä vähän pelkäsin että jos se näyttää jotenkin hmm.. liian koristeelliselta tai "neitimäiseltä" niin sitten häntä olis alkanut harmittaan.. mutta se näyttikin yllätyksekseni oikein okein hyvältä ja aivan miesmäiseltäkin )
 3. tuossapa meidän sormukset vierekkäin rasiassa. timanttisten mallistoa kumpainenkin. mun valkokultaisessa blingblingissä on yhteensä 0,5 ct w/vs laatuisia timantteja, sulhon oma on "peruskihla"malliston valkokultainen rinkula. hintaa näille yhteensä 1250€ sisältäen kaiverrukset ja kihlojen kiillotukset.
 4. ..löysin paikallisen halpakaupan poistokorista.. todellinen bongaus kyllä mietin itsekin tuota, että on vähän turhan suuri (ehkä).. mutta katsoo nyt sitten miltä se alkaa viime hetkillä vaikuttaa
 5. mulle on tulossa tälläinen lokakuun lopussa. (kukat olen tilannut ebaysta, sisällä oasispallo. kuvan oton jälkeen lisäsin tuohon ammottavaan aukkoon täytettä.. musta timantti on pöytäpaino, klipsillä kiinni toistaiseksi. sulho oli sitä mieltä että pois tuollanen killutin.. mutta katsoo nyt mihin sitten päädyn. ajattelin nyt paketoida tuon visusti muovikääreeseen, ettei pölyty. kaivan esille sitten viikkoa ennen häitä ja askartelen kantonauhan ja päätän mitä teen timantille.)
 6. aiemmin tässä ketjussa kyselin vinkkejä.. ..sain redrikalta <3 hyviä vinkkejä vihreistä kimpuista. tilasin kukkia ebaysta ja tälläinen siitä nyt sitten tuli: (kuvan oton jälkeen lisäsin tuohon ammottavaan aukkoon täytettä.. musta timantti on pöytäpaino, klipsillä kiinni toistaiseksi. sulho oli sitä mieltä että pois tuollanen killutin.. mutta katsoo nyt mihin sitten päädyn. ajattelin nyt paketoida tuon visusti muovikääreeseen, ettei pölyty. kaivan esille sitten viikkoa ennen häitä ja askartelen kantonauhan ja päätän mitä teen timantille.) kiitokset vielä redrikalle ihanista inspiraatiokuvista. <3
 7. hei kaikki kakunkoristeen etsijät! on aivan pakko jakaa tämä teidän kanssanne, sillä itse menin aivan pyörälle päästäni löytäessäni tämän ebay-kaupan sieltä löytyy paljon, siis TODELLA PALJON (1400) erilaisia koristuksia kakkuun.. ja kaikenlaista ei-niin-perinteistä myös.. mm. disney, eläimiä, moottoripyöriä, muppets, simpsons, supermario.. mikäli tuolta ei löydy omanlaista, niin ei sitten mistään maistiaisena pari kuvaa:
 8. ..olemme pohtineet tuota kakunleikkausasiaa.. toisaalta olemme aivan valmiit jättämään koko leikkaushärdellin välistä (ei sovellu oikein muutenkaan meidän tyyliin..) yksi vaihtoehto on, että leikkaamme vai kermakakusta (tylsää) vaihtoehto, jota minä kannatan (minä. minäminäminä.) on "herkkulautanen" joka tuotaisiin näyttävin menoin meidän pöytään. lautaselle olisi laitettu kaikkea kaksi.. ja vaikkapa sisätiloihin soveltuvat "ilotulitussoihdut" (en millään pysty muistamaan miksi niitä nyt kutsutaankaan..) nurkkiin. saataisiin jonkinlainen "show" tuohon kakkujuttuunkin, mutta ei perinteistä kakunleikkuuta. meillä kun se kaapin paikka on jo aikaa sitten päätetty. mutta katsotaan nyt mihin sitten päädytään.
 9. kakunkoristeita tutkaillessani osui silmiini tälläisiä: täältä: linkki ebay-kauppaan
 10. meille on tulossa Karkki vai kepponen?-buffet (häät ovat halloweenina ) ..olemme tilanneet tuttavan kautta vihreitä kuulia fazerilta isomman erän ja muutoin on hakusessa vielä mustia, valkoisia ja vihreitä karkkeja.. olen tässä pohdiskellut pääni puhki että mistä niitä kannattaisi metsästellä. jumalan selään takana kun asutaan, niin ei oo paljon karkkitukkuja tai irtokarkkikauppoja lähettyvillä, joten jonnekin päin pitää aivan varta vasten lähteä. te, jotka asustelette esim. tampereen suunnalla, niin minkä hintaisia irtokarkit ovat esim. makuunissa tai filmtownissa?
 11. m.crane, juu siinä oot ihan oikeessa että opintojen alusta saakka ei lainoja voi nostella. ja itseasiassa itsekin yllätyin kun tutkailin tuota laina-asiaa, kun olin varautunut siihen, etten syksyn lainaa voi enää hakea/nostella. mutta hyvä näin, saa budjettia hieman kasaankin..
 12. itse nostin opintolainan (amk-opiskelija olen) juurikin tuossa kesäkuun lopussa, koko vuoden summan (2700€) hain valtiontakaustakin vasta tuossa hmm.. olisko ollut huhtikuussa. Kelan sivuillakin sanotaan näin: Korkeakouluopiskelijat Lainaerän nosto aikaisintaan Syyslukukauden lainaerä 1.8. Kevätlukukauden lainaerä 1.1. Lukuvuoden nostamatta jääneet lainaerät voit yleensä nostaa myöhemmin saman lukuvuoden (1.8.-31.7.) aikana. Nostamatta jääneitä lainaeriä et voi kuitenkaan enää nostaa, jos esimerkiksi * valmistut opinnoistasi * keskeytät opintosi tai * opintotukesi on lakkautettu, koska opintosi eivät ole edistyneet tarpeeksi. ..että mikäli joku meinaa vielä tämän lukuvuoden (syksy+kevät) opintolainat nostaa, niin kohta tulee kiirus
 13. mulle tulee myös nennen-nimi se on niin hassu että olisi jo senkin takia pakko se ottaa.. ..mutta tärkein syy on se että minulla ja toisella lapsistamme on sukuni menä"ykkönen" ja miehellä ja toisella lapsella "kakkonen". (siis lapsilla on luonnollisesti eri isä) ..joten jos minustakin tulisi "kakkonen" olisi lapsi yksistään "ykkösiä".. ..lisäksi "ykkönen" on tosi harvinainen nimi (ollaan kaikki sukua toisillemme) eikä nimen jatkajia kovasti oo.. ..kaiken tämän vuoksi minusta tulee rouva "ykkönen-kakkonen" =) ja onhan se nyt hauskaa, kun postilaatikossa lukee kakkonen ykkönen ykkönen-kakkonen
 14. no ei todellakaan saa.. ainakaan kun meistä on kyse ehdottomasti tahdon noudattaa perinteitä tässä kohdin, mutta yleisesti ottaen on kaiketi ihan sama, näkeekö aikaisemmin vaiko eikö. kukin makunsa mukaan!
 15. oon samoilla linjoilla kuin christina.. ..eli meille tulee myös oma pöytä.. tuntuu tosiaan jotenkin hienommalta niin, kerrankos sitä ollaan juhlien keskipisteenä. muutoin kyllä olemme ajatelleet jutella mahdollisimman paljon vieraiden kanssa, emmekä vain kyyhötä omassa pöydässämme (näitäkin on nähty joo..)