se oikea

Morsian
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About se oikea

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Saanko tilinumeron että voin maksaa nauhan. tosiaan pitäis perjantaina olla mulla.

 2. Moi!

  Postitus oliivinvihreälle nauhalle kiitos :) Käytän nauhan 27.5.

 3. Meidän häiden ruoista vastasi Juhlapalvelu Helena Iistä. Helena on aivan ihana ja lämmin henkinen ihminen. Ruoat oli todella hyviä ja tarjoilu hoitui hyvin. Valkosuklaa-vadelma hääkakku oli hyvännäköistä ja hyvän makuista.
 4. Tänään vein meidän sormukset kiillotettavaksi ja kaiverrettavaksi. Omassa kihlassani lukee miehen nimi ja kihlapäivämäärä. Miehen sormuksessa lukee minun nimeni ja kihlapäivämäärä, lisäksi siihen kaiverretaan nyt vihkipäivämäärä. Pyysin miestäni keksimään vihkiin jonkun tekstin, jonka minä näen vasta vihkimisen jälkeen. Mutta...mutta mulla oli tunne, että tiedän mitä hän on miettinyt vihkisormukseen kaiverruttaa. Eilen otin sen päivällistä syödessämme puheeksi ja oikeinhan se meni. Ihmetteli suuresti, että mistä mä voin sen tietää. Mä vaan tiesin . Eli vihkisormukseeni tulee meidän häävalssin nimi Kauneimpain, rakkaimpain 4.9.2010
 5. 261€ morsiammelle, sisältää koekampauksen ja -meikkauksen. Nyt vasta tajusin, että onpa kallista. No elämä on .
 6. Knoppa-lakanat ovat täysin valkoisia ja Bomull-lakanat ovat luonnonvalkoisia .
 7. Muhoksella laitasaaren seurojentalo, ootteko kurkannut?
 8. Meillä ilmottautumisaika on mennyt umpeen. Kutsuttuja oli 130kpl ja niistä 20 eivät ole vastanneet mitään. FB:n kautta olen laittanut muutamille kyselyä perään ja vielä ainakaan ei ole tullut heiltä vastausta. Muitten perään en ala soittelemaan. Purkoon kynsiä ja nieleskelköön sylkeänsä jos juhliin viitsivät ilmaantua ilman ilmottautumista. Aikuiset ihmiset...Argh.
 9. Minä menen hääkampauksen laitattamaan jörö-jukkaan ja meikin tekee Mirka Ojala.
 10. Sama täällä, edelleen ihan suuttuneena muistelen saamaani "palvelua". Kerroin tänään työkavereilleni tapahtuneesta ja olivat todella hämmästyneitä asiasta. En voi ymmärtää, miten millään liikkeellä voi olla varaa palvella asiakkaita noin ala-arvoisesti. Eipä kyllä koskaan tarvitse tuohon liikkeeseen enää mennä. P.s. Hyvän hääpäivän olette valinneet Minä kerroin myös tänään työkavereilleni tapahtuneesta. Olivat aikoneet mennä tutustumaan myymälän valikoimaan, mutta tämän kuultuaan eivät aio käydä tuossa liikkeessä. Kuin myös, hyvä hääpäivä valinta teilläkin
 11. Kävin myös eilen samaisessa liikkeessä katsomassa morsiuspuvun alle alusvaatteita. Jumaleissön mitä palvelua sain liikkeen omistajalta, tämä tyttö ei enää koskaan katsokkaan kyseiseen liikkeeseen päin. Olin ja olen yhä järkyttynyt liikkeen omistajan käytöksestä. Kotiin tullessani aloin katsomaan netistä tietoja kyseisestä firmasta, että laittaisin palautetta heille. Kyseinen rouva sattui sitten olemaan firman toimitusjohtaja joten ajattelin ettei palautteen lähettämisestä ole mitään hyötyä.
 12. Viime maanantaina kävimme miehekkeen kanssa kiertämässä kolmannen kerran Oulun korukauppoja. Täydellinen sormus minun kihlani pariksi löytyi Oulun korusta Tillanderin rivisormus ovh. 1299.- tinkimisen jälkeen hintaa jäi 980.-. Sormuksen koko sattui olemaan mulle lähes sopiva, ei välttämättä tarvitse pienentää. Katson sitten häiden jälkeen pienennetäänkö vai ei. Palvelu liikkeessä oli loistavaa .
 13. Täällä on kohtalotoveri, mutta ei auta itku markkinoilla. Onneks on sentään siniset eikä mitkään oranssit hirvitykset Nonii täällä on sitten ne kaikista kauheimmat oranssit kuppituolit tai sekalaisia odotustilan tuoleja . Vielä ei tunnu missään, mutta lähempänä häitä varmaan stressaan niitä kovastikkin.
 14. Oululainen tuleva morsian täälläkin Meillä häät on 4.9.2010 ja niitä juhlitaan myös seurojentalolla laitasaaressa .