Jump to content
Naimisiin.info

flaikkis

Rouva
  • Viestit

    47
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    all over the shop

flaikkis's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Maistraatissa käyttämäni polvimittainen puku oli 199 USD, juhlapäivän pitkä hääpuku oli 700 eur (korjauksineen).
  2. ^en tiedä kannattaako nähdä vaivaa, puku tarvitsee kuitenkin pesun käytön jälkeen. Ja laahuksen likaantumista tuskin käsittelykään estää. Mutta ainakin SOL tekee käsittelyitä ja myös myy suihkutettavaa suoja-ainetta myymälöissään. Työvaatteiden käsittely ei ole ollut kovin kallista, morsiuspuvusta en tiedä. Washingmanissa kävin itse, puhdasta tuli ja halvalla. Puku näyttää melkeinpä paremmalle kuin uutena. Strassit ja helmet on hyvässä kuosissa ja paskainen laahus tahraton. Paikkana tuo Washingman on aika oudon näköinen, mutta palvelu ystävällistä ja homma toimii kuten tuo aiemmin mainittu junan vessa.
  3. Uutta: puku Vanhaa: vintage-laukku Sinistä: kengät ja korvakorujen safiirit Lainattua: pieni koriste hääkimpussa
  4. Tämä ketju olisi ehkä hyvä siirtää tuonne "muut kohteet" -osastolle
  5. Muistin heti tämän puvun, se on BCBG Max Azrian mallistoa. Ei taida olla enää Nordstromin valikoimissa, mutta eBaysta kyllä satunnaisesti löytyy. Esim. täältä Olen myös nähnyt ko. puvun kopioita mainostettavan jollain kiinalaisella nettisivulla. EDIT: myös Nordstromilta löytyy melkein identtinen versio edelleenkin,täältä
  6. Meillä juhlat Helsingissä elokuun lopulla, vieraita n. 55, budjetti n. 10 000+ euroa. Karkeasti ottaen suoraan vieraisiin liittyvät kulut ovat n. 100eur/vieras, loput tulee sitten bändistä, kuvaajasta, hääpäivän puvuista ym ym. Kaikkea ei ole edes tarkasti budjetoitu, esim. kenkiä, koruja, maistraatissa käytettäviä asuja tms. joille on käyttöä hääpäivän jälkeenkin. Budjetissa ei ole mukana mm. hääyötä (vietetään kotona) eikä häämatkaa (en tiedä riittäkö rahat enää sellaiseen). Juhlapaikka ei peri tilavuokraa ja ruuat ovat kohtuuhintaiset, samoin alkoholit. Johonkin niitä roposia vain uppoaa...
  7. Berliiniä voisin suositella budjettimatkalaisille, asumiskulut ovat matalat (ihan mukiinmenevän hotellin saa 50-60 eurolla), lennot eivät ole kalliit, ruokaa saa jopa muutaman euron budjetilla (kokeilkaa vaikkapa vietnamilaisia ravintoloita, hyvää ja edullista), ja nähtävää on paljon.
  8. Jordania ei ehkä ole reppumatkailuun se otollisin kohde... kukin tietysti tyylillään ja ehkäpä matka onnistuu säästöbudjetillakin, tosin hankalahkoa saattaa olla paikoin. Lentäen pääsee Ammaniin yhdellä välilaskulla vaikka minkä Euroopan kaupungin kautta, Royal Jordanian lentää aika kivasti kaikkialle ja on Finnairin allianssipartneri. Lisäksi ainakin AF lentää Pariista ja LH Frankista (tosin FRAn kautta aikataulu oli aika brutaali). Muistaakseni (laho pää kun on niin en voi satavarmasti sanoa) jo maahantulokaavakkeeseen piti täyttää joku osoite, jossa yöpyy, joten ainakin ensimmäiseksi yöksi saattaisi olla hyvä varata joku hotelli. Niin, ja jotta hotelliin pääsi, oli esitettävä varauspaperit ja mentävä läpi turvatarkastuksesta - varsinkin Kuolleen meren rannan hotelleihin ei päässyt edes alueelle ellei ollut varausta. Ammanista ajoi Kuolleen meren rannalle jotain vähän yli tunnin (olin tilannut kuljetuksenkin etukäteen jostain, vielä kun muistaisi että mistä... vai jätinköhän hotellin hoidettavaksi). Siellä rantsulla on vain spa-komplekseja, jotka ei ole halpoja. Ulkopuolella on ei mitään, hiekkaa ja lisää hiekkaa. Plussana kylpylöissä on ihana rauha ja luksus, miinuksena se että on pakko syödä hotellin ravintoloissa ja kovin montaa päivää ei jaksaisi olla suljettuna muurien sisään. Niin ja ne spa-hoidot maksoi dimangeja. Mutta oli i-ha-naa. Amman on ihan mielenkiintoinen kaupunki, muttei juurikaan käveltävä. Parhaiten sitä kiertää autolla, jonka vuokraaminen (kuljettajineen) on suht edullista. Ostosmahdollisuuksiin olin vähän pettynyt, olin kuvitellut tuhannen ja yhden yön tyylistä kamaa, mutta eipä sitä juuri ollut. Tosin ei ollut aikaa ihan kaikkia basaareita tonkia. Usko tai älä, parhaimman näköiset matkamuistot oli highwayn varrella matkalla Kuolleelle merelle ja Petraan. Ja Petra... se on nähtävä, ei sitä voi kuvailla. I'm in love. Akabaan olisin jatkanut jos aika olisi riittänyt, mutta jäi ensi kertaan. Varmasti kiva paikka, ja siellä on talvella paljon lämpimämpää kuin Ammanissa ja Petrassa. Me oltiin helmikuussa ja oli ihan sairaan kylmä, toppatakit päällä. Sweimehissa Kuolleen meren rannalla kyllä oltiin bikineissä, joten tiukkaan saa reppuunsa pakata joka sään vaatteet. Suosittelen kuitenkin suurempaa budjettia ja matkalaukkua
  9. Flaikkiksen "matkatoimisto" suosittelee: Kolmessa viikossa ehtii tosi hyvin vaikka minne autolla, eli ihan oman maun mukaan kannattaa reitti suunnitella. Elokuussa on keskieurooppalaisten lomien primetime, joten silloin ei välttämättä kannata tuppautua Saksan autobahneille. Tietty jos jonottamisesta tykkää niin sitten... Itse olen kavereiden kanssa rykäissyt mm. Hki-Turku//Tukholma-Malmö-Kööpenhamina-Rødby//Puttgarden-Berliini-(Cottbus, eksyttiin reitiltä)-Dresden-Praha-Bratislava-Budapest -reitin (// tarkoittaa lauttaa). Taisi olla elokuuta, ja ruuhkaa oli rajoilla reippaasti (varsinkin Dresdenin ja Prahan välillä). Reitin voi myös ajaa Münchenin ja Wienin kautta, jättäen Tsekin ja Slovakian välistä - joka oman kokemuksen mukaan voi olla Suomen rekisterissä olevalla autolla ihan hyvä idea, me jouduttiin lahjomaan rajaviranomaiset Tsekin ja Slovakian rajalla koska meiltä kuulemma puuttui joku tietullitarra. Onneksi 20 euroa riitti eikä saatu sakkoja... Sitten rentouduttiin viikko Balatonin rannalla. Unkarista pääsee näppärästi jatkamaan esim Sloveniaan, tai vaikkapa länteen kohti Itävaltaa. Sitten autolla on ihana käydä vaikkapa viinialueilla retkellä, suosittelen häämatkalaisille! Esim Alsacen Route des Vins on aivan mahtava (tosin jonkun täytyy ajaa ja nauttia vähemmän viinitiloilla ). Saksan puolelta pääsee kätevästi Strasbourgiin, josta sitten voi hiljaksiin körötellä ihanien viininviljelyalueiden ja idyllisten kylien läpi aina Mulhouseen tai Baseliin saakka. Ja tottakai välillä pysähdytään maistiaisille Itse olen ajanut exän kanssa Frankfurt-Strasbourg-Route des Vins-Mulhouse-Frankfurt kolmessa päivässä niin, että yötä oltiin Strasbourgissa ja Colmarin kylässä. Colmar on paikka ja meillä oli megaromanttista. Ja viinit oli niiiiiiiin hyviä. Viinin ystäville käyvät myös vaikkapa Moselin laakson tai ehkäpä Champagnen viinialueet... nam. Tai mites olisi suoraa reittiä Italiaan ja sieltä lautalla Kreikkaa kiertämään? Liikennekulttuuri tietty on Etelässä mitä on
  10. Vihkit 5 ja kihla 5 1/4, eli n. 15,75 ja 16. Normaalikoko on 15,5 mutta yhdistelmän leveyden takia joutui ottamaan isommat.
  11. nellen, kerro kälyllesi että sillä on oikeus mielipiteeseensä mutta sen mielipide on väärä Mulla on valkoinen, laahuksellinen morsiuspuku, tosin ei nyt mikään hervoton prinsessahärpäke, mutta kuitenkin. Pukuun ei sovi huntu eikä tiara, mutta jos sellaiset olisin halunnut niin varmasti olisin hankkinut. Ikää siis ensi vuonna 32v. En tiedä miten häistämme tulisi erilaiset, jos olisimme nuorempia. Itse en alle kolmekymppisenä edes ajatellut haluavani naimisiin. Nyt taas haluan todellakin nykyisen mieheni kanssa avioon, hääjuhlilla ei edelleenkään ole niin väliä. Meillä enemmänkin mies on juhlien perään. Mutta kun kerran juhlat järjestetään, niin tehdään se kunnolla!
  12. Mä olin ajatellut teettää puvun Bangkokissa n. 150-200 eurolla, mutta jotenkin mulle kävi niin että puku löytyikin helsinkiläisestä liikkeestä ja maksoi 700 egeä... Ilmeisesti olin sitten valmis maksamaan siitä niin paljon.
  13. ^ nimenomaan mä taidankin laittaa sen häissä sormeen, esittelen sitä sitten onnellisena mummoille
  14. Itse maksetaan. Budjetti n. 10000 euroa, ei sis. häämatkaa. Halvemmalla ei onnistunut vaikka yritin kovasti.
  15. Heh tottakai sitä sormusta voi vaihtaa, hyviä pointteja ja ehdotuksia jo tuossa edellä. Mulla on 3 kihlaa, alkuperäinen, arkinen ja timanttinen. Ja vielä tekisi mieli ostaa yksi keltakultainen rinkula, että saisi väriinkin vaihtelua Ymmärrän toki tuon tunnearvopointin, mutta kun mieli muuttuu... Tosin mun alkuperäinen on pääsiäismunasta löydetty eikä sitä voi siksi käyttää (se hajoaa).
×
×
  • Create New...