Jump to content
Naimisiin.info

Naele

Rouva
  • Viestit

    7956
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Naele

  1. Kiva karkkibuffa Naelella! Millaset ottimet teillä oli buffassa?

    Itse asiassa ottimet taisivat unohtua. :D Eipä tuo tuntunut ketään tosin haittaavan. Oli jo "irtokarkkipusseja", siis pieniä kirkkaita muovipusseja valmiina odottamassa, mutta ne kyllä rehellisesti sanottuna unohtui häähässäkässä täysin. Karkkibuffet oli kuitenkin tosi lähellä vieraiden istumispaikkaa, joten siitä ei ollut pitkä matka hakea karkkeja. Lapset varsinkin tykkäsi paljon!

    Vasemmalla on muuten itse tehdyt valkosuklaafudgepalat, jotka on kääritty sellofaaniin.

  2. Ajattelin laittaa kuvia talvihäistämme. Somistukset näyttävät ehkä vähän kotikutoisilta nyt, kun joidenkin tosi tyylikkäisiin somistuksiin vertaa, mutta livenä näytti kyllä minusta kauniilta ja ei harmita mikään :girl_smile:

    Salamalla otetut kuvat tunnelmallisesta kynttilävalaistuksesta eivät valitettavasti oikein tee tunnelmalle oikeutta, mutta:

    Koristelua1.jpg

    Itse askarreltua: lautasliinarenkaat tehty pajusta ja spreijattu hopeisiksi, paikkakortit tehty akvarelleilla

    Haat10-1.jpg

    Nimi kortista sumennettu =)

    Ilman salamaa...

    Ruokapuoli2.jpg

    ..ja salaman kanssa otettu kuva tarjoilupöydästä. Keskellä oli peili, jonka päällä lasi. Kynttilät heijastuivat kauniisti peilistä.

    Hääkarkkibuffet

    Karkkibuffet.jpg

    Tunnelmaa.jpg

    Kynttilöitä oli paljon :wub: (Turkoosit kynttilät tosin näyttää kuvassa vihreiltä)

  3. Pääsimme juhlapaikalle jo maanantaina, kun juhlat olivat perjantaina. Aloitettiin esim. kokoamalla pöytäryhmiä ja alettiin rauhassa koristelemaan. Oli tosi kiva, kun sai rauhassa koristella. Koristeluvastuu oli mulla, sisaruksillani ja kaasoni oli myös mukana. Koristeleminen oli tosi kivaa! :-X Ja oli hienoa, kun sai itse pitää huolen siitä että kaikki oli niin kuin halusin.

  4. Tilasin netistä muistaakseni Hääkaupasta pöytäliinat, koska juhlapaikan kautta niiden vuokraus oli aika kallista. Ostin netistä siis kertakäyttöistä liinaa rullan ja se oli todella hyvä juttu! :) Ei pyykkiä tai silittämistä ja tuli tosi edulliseksi. Sitä jäi myös yli seuraaviin juhliin... :) Ja ei ollut yhtään ikävän näköistä, vaan näytti kankaalta ja oli hillitysti kuvioituakin (valkoinen, mutta kohokuviointia valkoisella). Vain koskemalla huomasi, että se oli paperia.

×
×
  • Create New...