Emilien

Rouva
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Emilien

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hymyilin! Käytävän loppupäässä ennen alttaria tosin nousi kyllä kyyneleet silmiin ja meinasi itku päästä.
 2. Olen! Vihki on aivan ihana! Sopii kihlan kanssa oikein hyin yhteen.
 3. Geelilakkauksen otin kynsiin nyt häitä varten, ja kestovärin kulmiin ja ripsiin. Meikkauksen yhteydessä laitetaan myös muutamat irtoripsitupsut, jotta saadaan meikistä vähän näyttävämpi. Hiuksiin laitettiin lisää vaaleita raitoja kampaajalla, muuten on oma väri. Siinäpä ne.
 4. Meille taitaa tulla pihlajanmarja-karkkeja
 5. Kävin eilen tyylikoulu WellHottarissa koekampauksessa ja -meikissä, ja olen kyllä tyytyväinen kädenjälkeen! Tänään menen vielä samaan paikkaan ottamaan kynsiin kestolakkauksen.
 6. Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Lahjaksi ajateltiin kaikille laittaa jotkut pienet pullot Alkon valikoimista, ja kustannetaan koko porukalle ruoat jossain ravintolassa häiden jälkeen. Lisäksi kaasoille ostin helmirannekorut, jotka laittavat hääpäivänä ranteeseen, heille kun ei tule mitään kukkia, ja bestmaneille tulee kuitenkin vieheet.
 7. Kaksi kaasoa ja kaksi bestmania
 8. Kuoharia meinaan kyllä nauttia lasillisen tai kaksi, kun mennään ennen vihkimistä hotellille kaasojen kanssa pukeutumaan ja syömään jotain.
 9. Minut saattaa todennäköisesti äiti
 10. Uutta on vaikka mitä, mm. kengät, hiuskoru, hääpuku... Vanhaa ja lainattua on korvakorut ja helminauha. Sinistä löytyy sukkanauhasta.
 11. Mulla on hääkenkinä Rainbow Clubin Betsyt http://www.rainbowclub.co.uk/wedding-shoes/betsy-white Ovat hyvät jalassa, ja korot eivät ole liian korkeat. Illaksi on sitten varalta balleriinat, jos jalat väsyy.
 12. Saippuakuplia puhallellaan
 13. Meille tulee ihan perinteinen mansikkakermakakku
 14. Meillä omat lapset morsiuslapsina, poika kohta 3v. ja tyttö 1v2kk