Emilien

Rouva
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Emilien

 1. Hymyilin! Käytävän loppupäässä ennen alttaria tosin nousi kyllä kyyneleet silmiin ja meinasi itku päästä.
 2. Olen! Vihki on aivan ihana! Sopii kihlan kanssa oikein hyin yhteen.
 3. Geelilakkauksen otin kynsiin nyt häitä varten, ja kestovärin kulmiin ja ripsiin. Meikkauksen yhteydessä laitetaan myös muutamat irtoripsitupsut, jotta saadaan meikistä vähän näyttävämpi. Hiuksiin laitettiin lisää vaaleita raitoja kampaajalla, muuten on oma väri. Siinäpä ne.
 4. Meille taitaa tulla pihlajanmarja-karkkeja
 5. Kävin eilen tyylikoulu WellHottarissa koekampauksessa ja -meikissä, ja olen kyllä tyytyväinen kädenjälkeen! Tänään menen vielä samaan paikkaan ottamaan kynsiin kestolakkauksen.
 6. Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Lahjaksi ajateltiin kaikille laittaa jotkut pienet pullot Alkon valikoimista, ja kustannetaan koko porukalle ruoat jossain ravintolassa häiden jälkeen. Lisäksi kaasoille ostin helmirannekorut, jotka laittavat hääpäivänä ranteeseen, heille kun ei tule mitään kukkia, ja bestmaneille tulee kuitenkin vieheet.
 7. Kaksi kaasoa ja kaksi bestmania
 8. Kuoharia meinaan kyllä nauttia lasillisen tai kaksi, kun mennään ennen vihkimistä hotellille kaasojen kanssa pukeutumaan ja syömään jotain.
 9. Minut saattaa todennäköisesti äiti
 10. Uutta on vaikka mitä, mm. kengät, hiuskoru, hääpuku... Vanhaa ja lainattua on korvakorut ja helminauha. Sinistä löytyy sukkanauhasta.
 11. Mulla on hääkenkinä Rainbow Clubin Betsyt http://www.rainbowclub.co.uk/wedding-shoes/betsy-white Ovat hyvät jalassa, ja korot eivät ole liian korkeat. Illaksi on sitten varalta balleriinat, jos jalat väsyy.
 12. Saippuakuplia puhallellaan
 13. Meille tulee ihan perinteinen mansikkakermakakku
 14. Meillä omat lapset morsiuslapsina, poika kohta 3v. ja tyttö 1v2kk
 15. Ystävä ja pikkusisko
 16. Kirkko varattiin ensin, ja juhlapaikkakin ihan muutama päivä sen jälkeen.
 17. Me maksetaan itse osa ja osan maksavat miehen ja minun vanhemmat. Budjettia ei olla määritelty, mutta veikkaan että n. 6000 selvitään...
 18. Meidän häitä on viettämässä noin 60 hlön porukka, joista kolmasosa on alaikäisiä/lapsia.
 19. Me otetaan viralliset potrettikuvat heti vihkimisen jälkeen, sillä aikaa kun vieraat siirtyvät juhlapaikalle. Juhlassa sitten ruoan ja kahvin välissä (ja todennäköisesti sitten pitkin iltaa myös) otetaan kuvia isovanhempien, vanhempien, sisärusten jne. kanssa.
 20. Meille tulee kukat Kanervasta. Morsiuskimppu (ruusuja, freesiaa, neilikoita), heittokimppu, sulhasen viehe (ruusu, freesia), 2 x bestmanien vieheet (ruusu), pieni viehe pojalle (freesia, jotain vihreää) ja morsiuskimpun varteen sellainen kimalteleva koriste. Kaikki yht. muistaakseni 255e. Todella hyvää palvelua sain, kun varasin etukäteen suunnitteluajan. Otin mukaan ideakuvan kimpusta, jonka haluan, ja sen pohjalta suunniteltiin kukat. Häihin on nyt 9 päivää aikaa...vähän meinaa jännittää, toivottavasti kukat ovat mieleiset!
 21. Kimppu tais tulla maksamaan n. 150e ja heittokimppu 30e.
 22. Meillä tulee vieheet sulhaselle, kahdelle bestmanille ja meidän 3v. pojalle. Sulhasen vieheessä on ruusu ja freesiaa, bestmaneilla vain ruusut ja pojalle tulee pikkuinen viehe freesialla ja vihreällä lehdellä.
 23. Me päätettiin sittenkin kutsua kaveritkin perheineen juhlimaan jo vihkipäivänä. Vuokrattiin tila, josta saa pitopalvelun samalla. Vieraita kutsutaan n. reilut 60, joista kolmasosa on lapsia. Veikkaan kyllä, että osa tulee kokonaan ilman lapsia tai vievät heidät illalla sitten hoitoon.
 24. ^ Nätit somistukset! Ja kimppu on ihana, vähän saman tyylistä ajattelin itsellenikin...keltaisia ja valkoisia kukkia (ehkä ruusuja), hopeaa nauhaa jne. Teitkö pompomit itse, vai ostitko jostain?