Jump to content
Naimisiin.info

LeisKuu

Morsian
 • Posts

  147
 • Joined

 • Last visited

LeisKuu's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Sama täällä... Näkyy olevan nettisivutkin taas pystyssä (kirjoitusvirheillä ryyditettynä). Sapettaa vieläkin kun tuli maksettua melkein 2000eur moisesta...
 2. No voi kökkö :/ Pitopalvelu on yksi suurimmista menoeristä häissä, joten kyllä sille rahamäärälle pitäisi saada vastinettakin. Tai edes selkeä tieto, mikä palvelun hintaan sisältyy. Kuulin tässä taannoin eräältä kaveriltani, joka oli häissämme, että toinen kaasoistamme oli käynyt heti juhlan alussa kysymässä, olisiko kaverini (kokki ammatiltaan) valmis siirtymään keittiön puolelle jos tulee sellainen tilanne. Näin luottavainen mieli oli kaasoillani juhlassa, ihan paha mieli heidän puolestaan kun joutuivat turhasta stressaamaan. Joten tehkää selväksi, mitä haluatte ja mistä sovitte...ja ottakaa vaikka avustajat mukaan johonkin palaveriin. tms. että hekin tietävät, jos juuri ko firman toimintavat eivät ole kuin pitopalveluissa yleensä.
 3. Ihan uteliaisuudesta tiedustelisin, miten meni
 4. Mielenkiinnosta kysyn, että mitkä itsestäänselvyydet ei onnistuneet? Olen aiemmin aina saanut kuulla kyseisestä yrityksestä vain hyvää, mutta joku aika sitten sain myös kuulla tuota samankaltaista negatiivista palautetta.. Kuten mainitsin, olen tehnyt jo Sannalle henkilökohtaisen reklamaation (yli viikko sitten), johon odotan edelleen vastausta. Sen verran voin antaa neuvoja tuleville asiakkaille, että pitäkää huoli että kaikki on myös paperilla. Myös itsestäänselvänä pitämänne asiat.
 5. Kuvagalleriaa pitää minun kyllä kehaista täälläkin. Tilasin siis kampaaja-meikkaajan hääpäivänä kotiini. Hän kampasi ja/tai meikkasi lisäkseni anopit, sulhasen sekä toisen kaasoni. Kaikki olivat erittäin tyytyväisiä ja saivat tasan sen, mitä halusivatkin. Aika meni rattoisasti jutustellessa mukavasti ja kaikki asiointi sujui todella mutkattomasti Itse olisin kelpuuttanut jo koeversiot kampauksesta ja meikistä, mutta lopulliset meikki ja kampaus olivat vielä ihanammat ja kestivät! Kyllä se vaan niin on, että onnistuneesta palvelusta jää pitkäksi aikaa hyvä mieli
 6. En tiedä mikä meidän kohdalla sitten meni vikaan, kun Kymen Astiavuokraamo & Pitopalvelu ei oikein jättänyt meille "hyvää makua" palvelustaan.Tarjoilijat olivat kuulemma todella, todella huonotuulisen oloisia sekä töykeitä. Tämän muisti moni vieras jälkikäteen mainita meille, vaikka muuten tunnelma oli mitä mahtavin <3 Lisäksi kuulin jälkikäteen, että moni muukaan ns itsestäänselvyys ei "kulisseissa" toiminut sen kummemmin erittelemättä. Avustajamme pelastivat tosin tilanteen kun eivät itse juhlassa vaivanneet meitä asialla, emmekä huomanneet muuta kuin yhdessä vaiheessa, että kaasoni hoitivat ns tarjoilijoiden hommia, mitä suuresti ihmettelimme. Laitoin alkuviikosta asiallisen palautteen emännälle sähköpostilla ja vielä odottelen vastausta. Minusta ei ole kovin ammattimaista antaa odottaa vastinetta palautteeseen, jonka toista tonnia ko palvelusta maksanut asiakas laittaa. Jos ei ehdi kirjoittaa, niin edes tieto siitä, että palaute on vastaanotettu ja luettu riittäisi.-- Ruoka oli kyllä hyvää ja sitä oli riittävästi ja esillepano oli kaunis. Asiakaspalveluun mielestäni olisi voinut panostaa enemmän. Tämä yllätti kyllä negatiivisesti, sillä Sannan kanssa aikaisemmin asioidessani kaikki oli sujunut hyvin ja odotin parempaa.
 7. "Ei humalahakuisille! Alkoholit on..." ja nuoli alaspäin. Holittomat siis jääkaapin ylähyllyllä.
 8. LeisKuu

  Kreikka

  Agia Marina Kreetalla häitä ja lähtö seuraavana päivänä Koskaan en ole Kreikassa käynyt, joten nyt mennään! Tosin meidän häämatkakohteen ratkaisi lähtöpäivä ja all inclusive- vaihtoehto
 9. Nonparellit kuulostaa hauskalta idealta! Lisää käytännön kokemuksia näistä!
 10. Heippa! Mulle tarjoutui mahdollisuus tilata viinit, ehkä myös muita juomia rahtilaivan mukana Espanjasta! Nyt olisi aivan mahtavaa, jos joku äkkiä osaisi antaa vinkkejä. Hintataso viineissä on alhainen, kuulemma myös laadukkaiden viinien kohdalla. Erityisesti kiinnostaisi eri viinimerkit. JA onkohan siellä esim avecit Suomea tai jopa Tallinnaa edullisemmat? Entä alkuskumpat? Kuulemma limujen rahtaaminen on myös mahdollista- mutta kannattaakohan se? Ainiin, noutopöytähän meillä on tarjoiluina, pääruoaksi lienee possua tai broileria, nautaa ja kaloja löytynee "alkuruokapöydästä" kylmänä. Jälkkäriksi kakkukahvit, todennäköisesti juustokakulla.
 11. Ikeasta ainakin.http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70103410 Ihan Ikeassa kaupassa muistaakseni olisi ollu jopa eri kokoisia?
 12. Anjalankosken seurakunnan kanttoreista voin suositella Pentti Soljetta!
 13. Mä olin Saaripirtillä häissä tässä muutama viikko takaperin. Oikein oli tunnelmallinen paikka. Sopi ainakin talvihäihin, kesäisestä ulkonäöstä en tiedä...
 14. Mun silmät vuotaa kanssa tosi herkästi, käyn sitten vessassa, itken tai nauran tai yskin tai aivastan. Olen ostanut kosteuttavia silmätippoja, Systonet taitaa olla parhaita. Se on kyllä vähentänyt vuotamista selkeästi. Tippoihin antaisin vinkkinä vielä sen, että kannattaa laittaa ennen naamapesua, koska mulla sitä tuppaa tarttumaan ripsiin, jolloin ripsari ei levity nätisti.
 15. Meillä on tarkoituksena ripustaa ikkunoihin lyhtyjä ja niihin led-tuikut, koska ne ovat niin korkealla, ettei sitä tuikkua näe. Pöytiin en millään haluaisi laittaa niitä, koska ovat vähän tökerön näköisiä :/ Mutta en keksi juur parempaakaan vaihtoehtoa, ettei tarvitsisi olla sytyttelemässä tuikkuja, kun ne vuoron perään sammuilevat.
×
×
 • Create New...