Jump to content
Naimisiin.info

Pandoliino

Morsian
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Pandoliino's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Meillä hääjuhlan ruokapuolen hoitaa Wilimanni: heillä on lounasravintola Palokassa ja pitopalvelua myös pyörittävät. Itse hääjuhlaa emme ole viettäneet vielä (vihkiminen on 15.5.2010), mutta eka tapaaminen kasvokkain on pidetty. Ja heillä oli TODELLA ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa. Meille jäi ERITTÄIN positiivinen olo, voimme varmasti luottaa heihin tärkeänä päivänämme. Voin kertoilla kokemuksia vielä itse hääpäivän jälkeen uudestaan.
 2. Täällä kehuttiin kovasti Marjaana Hautalahden kauneushoitolaa. Minäkin sitten sinne jo alunperin varasin ajan meikkiin ja kampaukseen. Mulle kun sopii paremmin kuin hyvin se, et saan molemmat, kampauksen ja meikin, saman katon alta. Meninpä sitten "haistelemaan" fiiliksiä kampaajakäynnin merkeissä. Tuollahan ei ole kuin yksi kampaaja, ja hän ei kyllä vakuuttanut mua pätkääkään. Tuli sellainen tunne, että hän on vain töissä siellä. Ei oikein tuntunut olevan mitään ideaa leikkauksen suhteen, vaikka kyselin vinkkiä, miten kannattaa leikata, jos haluaa kasvatella hiuksia. Kyselin apua myös kuivan päänahkani ongelmaan, niin hän ei oikein osannut sanoa mitään eikä vaikuttanut olevan liioin asiasta kiinnostunutkaan. Mulle tuli sellainen olo, etten halua mennä tuonne todellakaan enää uudestaan, joten peruin molemmat ajat. Sit varasin ajan Peiccoon ja Lumicciin. Oon kerran käynyt siellä kampaajalla hääkampaukseni tekevällä Heidillä, ja olin vakuuttunut. Hän oli mukava ja ystävällinen ja osasi heti neuvoa minua päänahan kuivuuden ongelmassa ja myydä asiaa korjaavaa tuotettakin mulle mukaan. Kauneushoitolassa oon käynyt ihonpuhdistuksessa, ja siellä mua ystävällisesti palveli Pirjo. Eli mulla ainakin tähän mennessä pelkästään hyviä kokemuksia ko. paikasta. Voin sit jälkeenpäin vielä kertoilla teille fiilikset koekampauksen ja -meikin jälkeen ja itse hääpäivän jälkeen. Mut tähän astisilla kokemuksilla voin kyllä suositella!
 3. Kalakola: meillä on vihkiminen Vesalan riihikirkossa ja hääjuhla Könkkölässä. Missäs teidät vihitään ja missä pidätte hääjuhlan ?
 4. kalakola: meillä on sama hääpäivä !
 5. Tää ei nyt kyllä oikein tänne kuulu mut jospa kuitenkin saisin vastauksia ... Elikkäs, mitä pitopalveluita ootte käyttäneet hääjuhlatarjoiluissa? Oisko kenelläkään suositella jotain tiettyä hyväksi todettua? Eikä haittaa, jos vaikka hintakin ois mukavanlainen ? Missä vaiheessa ootte varanneet pitopalvelun hääjuhlaa varten? Ja ilmoitelkaa ihmeessä tähän samaan myös ne pitopalvelut, joita EI kannata valita.
 6. Keräänpä minäkin tähän meidän listan mitä EI haluta: *puolitutut ja kumminkaimat vieraina häissä - yhtään vierasta ei siis kutsuta pelkästä velvollisuudesta *hääleikit/ryöstöt *hääkimpun/sukkanauhan heittäminen *hääkarkit *kermainen hääkakku ja polkaisu *häävalssi/tanssi *huntu *runsaat ja monena iltana väännetyt hääkoristeet ym. hörselöt *lahjalista *hääparille erillinen pöytä *onnittelujono Nämä tuli nyt ekana mieleen, on niitä varmaan muitakin juttuja.
 7. Tajunnanvirta: meillä vihkiminen toukokuussa 2010. Hääpaikka ja kirkko on varattu, pitopalveluihin ollan oltu yhteyksissä sähköpostitse. Suurin osa ei oo vielä vastannut, joten edelleen odotetaan yhteydenottoja, et voidaan tehdä mm. hintavertailua. Muut jutskat on enemmän ja vähemmän vasta ajatuksen tasolla omassa päässä. Tuntuu, ettei vielä oo kiire. Vaik on täs tullu surffattua nettisivuja ja huokailtua mm. hääpukuja .
 8. Mulla ei kokemusta Kuohun kylätalosta, mut oli meillä yks vaihtoehto. Ihan kohtuu hintainen ainakin näytti olevan ja vielä vapaatakin tulevalle kesällekin. Meillä putos pois sijaintinsa takia. Sisällä en ole kyllä koskaan käynyt (en kyllä pihassakaan), mut nettikuvien perusteella näytti olevan varsin ok. Soittele sinne ja pyydä päästä katselmukselle .
 9. Jane 2010 vilkutuksia: meillähän on aikalailla samanlaiset elämäntilanteet .
 10. Meillä tulee tänä vuonna 9 vuotta yhteistä elämää täyteen, hääpäivän aikaan (15.5.2010) olemme olleet 9,5 vuotta siis yhdessä. Iältämme olemme kolmenkymmenen tienoilla, avokkini minua vähän nuorempi. Meillä on kaksi yhteistä lasta ja olemme molemmat työelämässä. Nyt kun 10 vuotta yhteistä eloa tulee täyteen ensi vuonna, niin katsoimme olevan aika mennä naimisiin ja saada kaikki saman sukunimen alle . Kihloihin ehdimme mennä jo puoli vuotta seurusteltuamme .
 11. Nyt on meille sitten varattu Könkkölä juhlapaikaksi toukokuulle 2010. Siellä ei ollut enää mitään vapaita vkoloppuja kesä-, heinä- eikä elokuulle. Joudumme siis tinkimään hääpäivästämme alkuperäiseen suunnitelmaan verrattuna (ei lopultakaan huono asia), jos lopullinen hääjuhlapaikkamme on Könkkölä. Vielä tehdään vertailuja ennenkuin lopullisesti valitaan. Mutta mutta - loppupeleissä tässä onkin alkanut muhimaan ajatus mielessä, että josko ei mentäiskään kaikistä yleisimpinä hääkuukausina naimisiin. Se antaa lisää pelivaraa juhlapaikan, pitopalvelun, kirkon ym. suhteen, kun ei ole niin täyteen buukattua. Mies on luvannut tulevina vapareinaan hoitaa asioita eteenpäin lisäselvityksien merkeissä erinnäisten tahojen kanssa. Ensisijainen päätettävä on kyllä hääjuhlapaikka.
 12. Täällä vilkuttelee kevään 2010 morsian Jyvässeudulta ! Onkos täällä muita samana keväänä häitään viettäviä? Olette ilmeisesti treffanneetkin toisianne? Mielellään minäkin tulisin mukaan noihin tapaamisiin, jos sellaisia jatkossakin järjestetään .
 13. Kiitos vaahtera vastauksesta . Kerrohan häiden jälkeen miten juhlat sujuivat. Me ei olla varattu vielä juhlapaikkaa, mutta ajatus olisi sellaisesta paikasta, jossa voi olla myös ulkona. Saunomismahdollisuus olis myös plussaa. On meillä ajatuksissa yksi paikka, jossa saa vuokrata myös rantasaunan käyttöönsä. Muuten itse juhlatilan olemuksesta meillä ei oo vielä tarkempaa tietoa, pitäs käydä tsekkaamassa paikan päällä. Meillä on ajatuksissa, että vihkiminen ois vasta myöhemmin eli joskus alkuillasta, josta sitten voimme sujuvasti jatkaa suoraan illanviettoon. Meillä ei tule kirkkoon kuin kaikista läheisimmät, joten ei ole tarvetta järjestää kahvitusta sukulaisille erikseen. Kaverit ja ystävät liittyvät seuraamme suoraan illanviettoon. Ohjelmaa ei meillekään mitä todennäköisimmin sen kummemmin tule. Tod.näk. karaokea on mahdollisuus laulaa, kun tuttavapiirissämme on laulavaa ja musiikista pitävää porukkaa. Muuten ajattelin minäkin, et ilta menee omalla painollaan jutustellessa ja ihmisten seurustellessa keskenään nautiskellen juomista ja suolaisesta syötävästä . Niin, ja hääpuvussa ajattelin minäkin olla illanvietossa. Kyllä siitä ihanuudestaa saa nauttia koko päivän - päibä prinsessana . Meillä häihin tosin on aikaa vielä melkein vuosi, joten ehtii tässä vielä viilata suunnitelmaa ja miettiä toimivaa kokonaisuutta.
 14. ...morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.) *** ei vielä tietoa mutta varmaan tässä kohtaa aika perinteisellä linjalla mennään ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. ...vihkiminen kirkossa lauantaina ...hääjuhla sen jälkeen **** hääjuhla ei ole perinteinen, kutsumme vain ystäviä ja kavereitamme, kaikki tädit ja sedät jää ilman kutsua ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit *** tarjolla tod.näk. ruokaisia salaatteja, piirakoita, pastejoita tmv. lämpimän ruoan sijaan, tuskin tulee kakkuakaan, kyseessä vapaamuotoinen illanvietto ystävien ja kavereiden kanssa ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu *** ei kumpaakaan ...häävalssi/häätanssi *** ei tule ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa **** tuskin tulee heidän suunnittelemaa ohjelmaa elleivät välttämättä itse halua. ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta Meillä tuskin pidetään puheita hääpaikalla. Häihin ei tod.näk. tule bändiä. Illanvietossa ei välttämättä ole kummankaan meidän vanhemmat mukana. Ei mitään riisiä, saippuakuplia tmv. kirkosta ulos tullessamme. Kirkossa läsnä vain kaikista läheisimmät eli omat vanhemmat ja sisarukset. Ei tod.näk. hääkuvia studiossa ammattivalokuvaajan ottamana vaan kuvaajana toimii mahdollisesti tuttava joka harrastaa valokuvausta ja hänellä on näkemystä kuvaamisen suhteen. Hääjuhlassa ei mitään hääleikkejä eikä hääkarkkeja. Mitäs muuta... meillä ei alunperinkään ole ollut ajatuksissa ja toiveissa perinteinen hääjuhla, koska emme koe sitä omaksemme ja haluamme järjestää itsemme näköiset häät.
×
×
 • Create New...