Venluus

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Venluus kaikki viestit

  1. Vaikka morsmaikuilla ei kamalasti taida olla sanavaltaa omiin polttarijärjestelyihin, mitä ette missään nimessä haluaisi joutua tekemään? Entä mitä ette haluaisi sulhon polttareihin? Tässä omaa listaa: - Laulamaan laittaminen. Sama homma häissä. Kuulostan ihan pillastuneelta lokilta, jos yritän laulaa. Ei missään nimessä siis karaokea tms. julkista lallatusta. - Tanssiminen julkisesti. Joku sadetanssi tms. heiluminen yksin julkisella paikalla olisi myös ihan liikaa. En omaa minkäänlaista rytmitajua. - Baari. Ennemmin vaikka kotiin nukkumaan. Ei enää pitkän päivän päätteeksi yökerhoon, jonne pääsee muinakin viikonloppuina kyllä. - Extremetemput tms. Hyvä jos possujunaan tohdin mennä huvipuistossa, eli benjihyppy vois olla p*skahalvauksen paikka. - Stripparit tms. Hyi. - Eroottinen hieronta. Ei kummallekaan. En ymmärrä sitä miksi polttareissa pitäisi juhlakalua yllyttää hurvittelemaan "vielä viimeisen kerran". Muuten kyllä saa nolata, pukea miksikä lystää ja laittaa kauppaamaan mitä tahansa. Pääasiassa haluaisin vaan hullunhauskaa yhdessäoloa polttariporukan kesken, enkä kuormittaa kavereiden kukkaroa tempuilla, jotka tuntuu minusta ihan kamalalta.
  2. Jokaisella on toki oikeus kutsua polttareihinsa ketä haluaa... Silti ihmettelen moista! Eri asia, jos ette hätinä tuntisi ja olisit vaikka jonkun sulhasen kaverin puoliso. Mutta kun noinkin läheisiä, että miehenne ovat veljeksiä. Aika loukkaavaa. Omakohtaista kokemusta on serkustani. Aina oltu läheisiä, niin hyvässä kuin pahassakin. Omiin polttareihini kutsuin - ei tullut. Järkkäili itse nyt omia polttareita, enkä saanut kutsua. Facebookissa kyllä julkisesti muita niihin kutsui jo parisen kuukautta sitten. Saikin työkavereiltaan ylläripolttarit, jonka jälkeen kirjoitti, että olisi ollut tarkoitus pitää polttarit toisessa kaupungissa, jonne minäkin olisin saanut tulla, muttei nyt niidä pidäkään kun yllärinä sai. Muutenkin tuntui tyhmälle minulle asiasta ilmottaa n. 3 viikkoa ennen häitään, kun olen vuorotyöläinen ja meillä ei vapaita noin vain pidetä niitä varta vasten toivomatta (väh. kuukautta ennemmin). Liekö niin, että olisi ilmoittanut polttareittensa ajankohdan muutamaa päivää aiemmin, jotta olisin joutunut kieltäytymään töitteni takia.
  3. Kokemusta on nyt sekä Le Mauricia ja Le Victoria-hotelleista. Le Victoriassa vietettiin justiin häämatkaa, toisessa oon käynyt vuosi sitten kaverin kanssa. Le Victoria oli tosi kiva hotelli. Deluxe-huone oli mukava (Le Mauriciassa ei oo vastaavia tarjolla). Victorian ranta oli huomattavasti Mauriciaa parempi. Maurician ruoka oli ehkä vähän parempaa, mutta Victoriassa hyvinkin samanmoista. Saari on kyllä todella ihana, mutten tiedä jaksaako enää kolmatta kertaa lähteä. Katamaraaniretki on ihan ehdoton! Suosittelen Maevaa! Loistava ruoka ja mieletön meininki!
  4. Teetin sulhaselle valkokultaisen kihlasormuksen rinnalle keltakultaisen vihkisormuksen. Ne juotettiin yhteen pari päivää ennen häitä ja kultaseppä teki sormuksiin vielä kivat uurteet. Tuli tosi hieno ja sulhanenkin tykkäsi.
  5. Itkin aamulla kampaajalla. Minulle ei tehty koekampausta ollenkaan, niin jännitin tilannetta todella paljon. Sain kuitenkin aivan ihanan kampauksen ja olin lopputuloksesta niin helpottunut, että tuli itku. Kampaaja oli aivan huuli pyöreänä! Isäni minua saattaessa purin koko ajan hammasta, mutta sain pidettyä itseni kasassa. Alttarille päästyä valtasi jotenkin todella helpottunut ja lämmin olo ja jännitys oli melkein kokonaan tiessään. Sulhanen kyynelehti koko seremonian. Hääjuhlassa kyynelehdin hieman, kun ystäväni esittivät lauluesityksen. Mieheni itki sitäkin huomattavasti minua enemmän. Jatkojen lopulla, kun vanhempani olivat lähdössä ja tulivat hyvästelemään, sanoi isäni miehelleni, ettei epäillyt yhtään luovuttaa minua hänelle vaan teki sen todella mielellään. Siinä taas sulhaselle syy itkuun, mutta jouduin itsekin nieleskellä. Sulhanen itki vielä kotona kortteja lukiessa, saunassa ihan vaan kaikesta jutellessa, häiden jälkeisenäkin päivänä vähän joka asiasta. Kertoi ennen häitä, ettei juurikaan jännitä, mutta arvelisin hänellä nimenomaan jännityksen lauenneen kyynelinä.
  6. Herättiin kotoa omasta sängystä. Itse nousin ylös jo seitsemän tienoilla (!!!). Siivoilin vähän paikkoja ja tein aamupalaa miehelleni, jonka tarjoilin sitten sänkyyn. Loikoiltiin ja käytiin läpi edellistä päivää. Myöhemmin päivällä vanhempani tulivat käymään ja katsottiin häävideo. Sitten käytiin siivoamassa kaksin jatkopaikka ja ajeltiin vanhempieni kotiin 80km päähän, jossa koiramme oli. Katseltiin telkkaria ja huilailtiin vaan. Illalla pakattiin matkalaukut ja istuttiin iltaa ystäväpariskunnan kanssa. Häämatkalle lähdettiin sitten maanantaina.
  7. Olen esittänyt kaasoilleni toiveen, etteivät hassaisi rahaa kauheasti noihin kemuihin sitten. Onneksi kaasoni ovat niin järkeviä, että tuo toiveeni oli sinänsä aika turha edes esittää. Mutta tiedän, että moni kavereistani esim. opiskelee ja rahat on muutenkin tiukassa. Se olisi kurjaa, että jotkut ei sen vuoksi osallistuisi polttareihin, kun ne toisivat niin suuren loven jokaisen kukkaroon.
  8. Kirjotelkaa sitten mahd. paljon kokemuksia, kun häämatkoiltanne palailette. Me aiotaan tuonne häämatkalle ja vaikka olen siellä kerran aikaisemmin käynyt, mielelläni lukisin kokemuksia etenkin hotelleista. Varmaan keväällä tulee varattua häämatka sitten.
  9. Minulle tulee tänään lauma kavereita kylään ja koska vähän joka puolelta löytyy jo jotain hääjärjestelyrekvisiittaa, saan varmasti uteluita, että kopsahtaako kutsu heidän postiluukusta. Aion sanoa ihan suoraan, että häihin kutsutaan vain läheisimpiä sukulaisia ja ystäviä, koska budjetti on rajallinen. Jos siitä naamansa norsun veelle rutistavat niin aion tuumata, että ymmärtävät sitten kun itse häitä järjestävät ja joutuvat maksaa jokaisesta vieraasta 25-30e pitopalvelulle. Toiseksi aion kutsua häihimme kummipoikani perheestä vain vanhemmat hänen lisäksi. Kummipojallani on 4 siskoa, mutta jos alkavat kysellä miksi koko perhe ei saa tulla, sanon että se budjetti on tosiaan rajallinen.
  10. Täällä kans oltu kaasu pohjassa.. Muutettiin käytännössä välittömästi yhteen seurustelun alettua. Virallisesti, kun sulho sai vuokralaisen asuntoonsa. Reilu 6kk oltiin seurusteltu, kun kihlauduttiin ja hääpäivän koittaessa yhdessä on oltu reilut 1 ½ vuotta. Ei kaduta todellakaan. Heti olen tiennyt, että tuon miehen kanssa haluan loppuelämäni viettää. Mielestäni ei ajalla ole mitään väliä. Ihan yhtä paljon avioerotilastoja rikastuttaa vuosikausia seurustelleet parit, kuin salamarakastuneet... siitä on ihan turha alkaa jeesustelemaan.
  11. Mies haluaisi kihlojen lisäksi vihkisormuksen myös itselleen. Varmaan ihan yksinkertaisen keltakultaisen hankin sille valkokultaisen kihlan rinnalle.
  12. Ostettiin "kaksi yhden hinnalla"-tarjouksesta. Taisi siis maksaa meidän valkokultaiset rinkulat yhteensä 239€.
  13. Mieheni kaverit tuumasivat tuossa kihlajaisissa, että mieheni polttarit kestää sitten viikon ja yksillä boksereilla pärjää, kun ei niitä boksereita tarvi ollenkaan. Vaikka antaisin kuinka tiukkapipoisen vaikutelman, otan bestmaneihin hyvissä ajoin ennen polttareita yhteyttä ja sanon että mikäli siellä polttareissa tapahtuu mitään pettämiseen liittyvää ei sulhasta tarvi enää kotiin tuoda ja saavat samalla perua häät. Onneksi nämä kaksi bestmania on todella asiallisia, eivätkä ole koskaan pettäneet tyttökavereitaan. Muut kaverit, jotka ovat tuttuja samasta joukkueesta ja tällä polttarimielikuvalla jo minua valaisivat, ovat sitten aikamoisia häntäheikkejä koko sakki. Kukaan seurustele vakavammin ja silloin harvoin kun seurustelee, jatkuu se oma sinkkuelämä aina kun baariin lähtevät..
  14. Ehdoton ei ainakin -nolausleikeille (laulua tms.) -maistraatti. -yltiöhumalaiset (alkoon menevä täti laitetaan kotiin mielellään ennen kuin me huomaamme hänen humalatilaa)
  15. Meillä oli varmaan maailman epäromanttisin kihlautuminen, mutten missään nimessä olisi tahtonut mitään kynttiläillallishöttöä tms. elokuvista tuttua juttua. Kerroin kyllä miehelleni aikaisemmin, etten kaipaa mitään suurta numeroa, vaan ihan vaan sen perinteisen kysymyksen.
  16. Ohhoh! Aika helkkarin törkeää!!
  17. Minä näin painajaisia jo ennen kihlautumista! Olimme sulhasen kanssa keskustelleet paljon kihloista. Aloin nähdä unia, joissa etsin kuumeisesti sopivaa hääpukua, mutta morsiuspukuliikkeissä ei joko ollut minun kokoani tai hääpuvut olivat kaikki vanhoja ja kellastuneita. Tuli melkein paha mieli moisista unista. Sitten kun käytiin ostamassa sormukset, näin unta että löysin aivan täydellisen hääpuvun. Mitä lie alitajuista stressiä.
  18. Tämä nauratti hurjasti. Voin sieluni silmin nähdä tilanteen, kun miesporukka hyökkää papin kimppuun alttarille ja kantaa sen jonnekin piiloon..
  19. Lisäys. Auta armias, kun menin asiasta häneltä kysymään! Kysyin, että onko loukkaantunut minulle jostain, kun on meidän kihlautumisen jälkeen ollut todella tyly minulle. Sain ihan ihme selittelyä. Ollut niin jumalattoman paljon hommaa kesällä ja ei ole mistään suuttunut, että on tässä muutkin naimisiin menossa. Ei onnitellut vieläkään. Vastasin hänelle, että en ala sen kummemmin onnitteluja kerjäämään, jos luonnostaan ei voi olla toisen puolesta onnellinen, mutta en sitten mihinkään juhliinkaan ala kyselemään. Jätän hänet ja kihlatun kylmästi pois häävieraslistasta, jos ei ala käyttäytyminen muuttumaan.
  20. Kihlauduttiin yhteisellä kesälomareissulla reilu pari viikkoa sitten ja asiasta ilmoitettiin tekstiviesteillä ja puhelimitse lähimmille. Sana lähti kyllä kiirimään ja nyt tietää varmaan kaikki. Kihlajaiset pidetään kavereille parin viikon päästä, jonne kutsutaan vain niitä kavereita joille kutsu häihinkin sitten tulee.
  21. Oma serkkutyttöni, jonka kanssa ollaan kakarasta asti oltu läheisiä, heittäyty todella tylyksi meidän kihlautumisilmoituksen jälkeen. Hän ei ole sanallakaan kihlautumisestamme maininnut, saati sitten onnitellut. Eikä myöskään hänen vanhempansa. Kävin heillä viikonloppuna kylässä ja serkku ei katsonut edes minua päin. Ei puhunut minulle mitään, vastasi vain lyhyesti jos jotakin kysyin. Serkkutyttöni on ollut kolmatta vuotta kihloissa. Ei ole koskaan sen kummemmin hääsuunnitelmistaan toimitellut. Silti olen todella pettynyt hänen käytökseensä, kun luulisi että olisi edes onnea voinut toivottaa.
  22. Tarkoitus oli tilata jenkeistä parillasadalla valmiiksi katseltu puku. Kaason kanssa lähdettiin kuitenkin pukuja "katselemaan" ja löysin aivan unelman. Hintaa 1400€ + huntu 50€. Kengät sain kaupanpäälle ja alushameen vuokralle ilmaiseksi. Sulholle oli vähän perustelemista, kun hääpuvun budjetti hypähti seitsenkertaiseksi. Puku minulla on aikaa maksaa reilu vuosi ja äitini on jo siitä osan luvannut onneksi maksaa. Kalliista hinnasta huolimatta pääsen vihille haluamassani puvussa.
  23. Varmaan kolme kaasoa tulee. Kaksi heistä perheellisiä, joten parempi ettei kaikki kaadu heidän niskaansa. Siksi vielä kolmas.
  24. Meillä hääjuhlapaikka maksaa n. 500€. Avaimet saadaan jo maanantaina ja palautus seuraavana maanantaina. Viikoksi siis saadaan vuokralle ja hintaan sisältyy astiat ym.