neiti-immeinen

Rouva
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About neiti-immeinen

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 09/17/77

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  02-area

Recent Profile Visitors

421 profile views
 1. Nyt kutsut vihdoin valmiit ja postitettukin..kuva vääristää värejä, sillä pohja on vaal.punainen !
 2. Minä myös tilasin itselleni tuolta saippuakuplia, hääkarkkirasioita ja puvun, joka ei ollut sopiva ja sen nyt palautin ja tilasin mittatilauspuvun samalla kertaa. Tuotteet saapuivat tosi nopeasti ja mailit kulki sujuvasti ja kulkee nyt tuon mittatilauspuvun takia edelleenkin ja mun täytyy kyllä sanoa, että palvelu on omalla kohdallani ollut todella ystävällistä ja sujuvaa tähän asti ja uskon/toivon, että se on sitä loppuun asti !
 3. Ihana tosiaan..jotain tuon suuntaista tulee meillekin . Ainoa mikä pisti silmään on se, että oletteko kutsujina itse vaiko vanhempanne?Jos itse niin minusta tuo että menevät he joskus naimisiin olisi paremmin, että mennään joskus naimisiin , mutta jos jotkut muut kutsujina niin tuo on oikein hyvä noin !
 4. Minä olin 18v ja mies 20v.
 5. Mulla kampaus ja meikki samasta paikkaa klo 8.00.Oli ensin varattuna 9.00, mutta vaihdoin ajan aiemmaksi, koska rupesin miettimään, että mahtaako tulla kiire, koska meillä matkaakin kertyy semmoiset 30km/suunta ja valokuvattavana pitää olla jo täydessä tällingissä ja kaikki hommat hoidettuna klo.12.30, johon on varattu tunti kirkon maisemissa ja siitä sitten siirrytäänkin vaan kirkkoon tahtomaan !
 6. Minä en osaa itse meikata kovinkaan hyvin (vaikka joka päivä naamaa tuleekin koristeltua ), mutta siis hääpäivänäni haluan ehdottomasti ammattilaisen tekemän meikin, joka kestää hyvin juhlinnan, itkun tiraukset yms. sekä tekee minusta nätin !
 7. Mun häämeikki ja -kampaus kokeineen päivineen maksaa n.120e ja paikkakuntana Rauma .
 8. Meillä kuvaus kirkon miljöössä (on merenrannalla yms.) sään salliessa ennen vihkimistä, mutta muuten sitten studiokuvaus, mutta sekin ennen vihkimistä. Halusimme ehdottomasti kuvauksen ennen vihkimistä, sillä molemmilla on inhoja muistikuvia pitkistä odotusajoista häissä, kun morsiusparia on odotettu kuvasta saapuvaksi juhlapaikalle, mutta tuo onkin ehkä kinkkisempi juttu (kuten aloittajalla),ettei halua miehensä näkevän ennen kirkkoon saapumista, jolloin vaihtoehdoksi ei jää muuta kuin kuvaus vihkimisen jälkeen !
 9. Ehdottomasti Satuhäät enempi minun makuuni , mutta kyllä mä ne molemmat joka torstai katson .
 10. Minä pyysin kaasokseni omaa pikkusiskoani, joka on minulle todella läheinen ja aina tukenani tilanteessa kuin tilanteessa . Toiseksi kaasokseni pyydän ystävänpäivänä ystävääni, johon tutustuin samoihin aikoihin kuin mieheenikin eli yli 15vuotta sitten ja ystävyytemme on pysynyt vahvana kaikki nämä vuodet..me myös tehtiin liki 15vuotta sitten sopimus, että olemme toistemme ensimmäisen lapsen kummeja ja toistemme kaasoja.Ja hän onkin ollut jo yli 10vuotta mitä parhain kummi pojallemme, joten varmasti hän on oikea valinta myös tärkeään päiväämme avukseni/tuekseni .
 11. Minä kans pyydän ystävääni kaasokseni Ystävänpäivänä eli n. 5kk ennen häitämme . Siskoani oon pyytänyt jo hiukan aiemmin, koska hän on tulevista häistä tiennyt jo pitkään.
 12. Me asutaan pienellä paikkakunnalla, jossa ei siis paikkoja hirmusti ole, vaikka lähikunnan paikatkin lasketaan mukaan ja minä rupesin kyselemään juhlapaikkoja vuosi ennen kun oli tarkoitus mennä naimisiin niin kaikki paikat olivat jo varattuina, joten hääpäivä menee vaihtoon !
 13. Minä teen aina kinuskikakun täytteeksi vadelmarahkan , mutta myös nuo lakat, karpalot yms. kirpsakammat marjat käy varmasti hyvin, kun konpensoivat tuo makean kinuskin maun mukavasti !
 14. Odd Fellowsista tiedot kiinnostaisi myös minua, sillä en ole onnistunut löytämään siitä tietoa mistään ja kuulostaa oikein varteen otettavalta paikalta !
 15. Voi olla vaikeaa tosiaan, jos kovin herkkä on, mutta joku pieni rohkaisusnapsi vois hiukan helpata.. tai sitten ei !! Minä ainakin tiedän itseni ja olen ihan varma, että "vollotan" minkä kerkeän, mutta väliäkös sillä sitten, sillä meidän (liki) kaikki vieraat tuntee mut niin hyvin, että tietävät mun olevan juuri sellanen herkistelijä eivätkä varmasti edes odota, etten kyynelehtis !