Jump to content
Naimisiin.info

neiti-immeinen

Rouva
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän neiti-immeinen kaikki viestit

  1. neiti-immeinen

    Kutsukortteja

    Nyt kutsut vihdoin valmiit ja postitettukin..kuva vääristää värejä, sillä pohja on vaal.punainen !
  2. neiti-immeinen

    Bridezillas-verkkokauppa

    Minä myös tilasin itselleni tuolta saippuakuplia, hääkarkkirasioita ja puvun, joka ei ollut sopiva ja sen nyt palautin ja tilasin mittatilauspuvun samalla kertaa. Tuotteet saapuivat tosi nopeasti ja mailit kulki sujuvasti ja kulkee nyt tuon mittatilauspuvun takia edelleenkin ja mun täytyy kyllä sanoa, että palvelu on omalla kohdallani ollut todella ystävällistä ja sujuvaa tähän asti ja uskon/toivon, että se on sitä loppuun asti !
  3. Ihana tosiaan..jotain tuon suuntaista tulee meillekin . Ainoa mikä pisti silmään on se, että oletteko kutsujina itse vaiko vanhempanne?Jos itse niin minusta tuo että menevät he joskus naimisiin olisi paremmin, että mennään joskus naimisiin , mutta jos jotkut muut kutsujina niin tuo on oikein hyvä noin !
  4. Mulla kampaus ja meikki samasta paikkaa klo 8.00.Oli ensin varattuna 9.00, mutta vaihdoin ajan aiemmaksi, koska rupesin miettimään, että mahtaako tulla kiire, koska meillä matkaakin kertyy semmoiset 30km/suunta ja valokuvattavana pitää olla jo täydessä tällingissä ja kaikki hommat hoidettuna klo.12.30, johon on varattu tunti kirkon maisemissa ja siitä sitten siirrytäänkin vaan kirkkoon tahtomaan !
  5. Minä en osaa itse meikata kovinkaan hyvin (vaikka joka päivä naamaa tuleekin koristeltua ), mutta siis hääpäivänäni haluan ehdottomasti ammattilaisen tekemän meikin, joka kestää hyvin juhlinnan, itkun tiraukset yms. sekä tekee minusta nätin !
  6. Mun häämeikki ja -kampaus kokeineen päivineen maksaa n.120e ja paikkakuntana Rauma .
  7. Meillä kuvaus kirkon miljöössä (on merenrannalla yms.) sään salliessa ennen vihkimistä, mutta muuten sitten studiokuvaus, mutta sekin ennen vihkimistä. Halusimme ehdottomasti kuvauksen ennen vihkimistä, sillä molemmilla on inhoja muistikuvia pitkistä odotusajoista häissä, kun morsiusparia on odotettu kuvasta saapuvaksi juhlapaikalle, mutta tuo onkin ehkä kinkkisempi juttu (kuten aloittajalla),ettei halua miehensä näkevän ennen kirkkoon saapumista, jolloin vaihtoehdoksi ei jää muuta kuin kuvaus vihkimisen jälkeen !
  8. Ehdottomasti Satuhäät enempi minun makuuni , mutta kyllä mä ne molemmat joka torstai katson .
  9. Minä pyysin kaasokseni omaa pikkusiskoani, joka on minulle todella läheinen ja aina tukenani tilanteessa kuin tilanteessa . Toiseksi kaasokseni pyydän ystävänpäivänä ystävääni, johon tutustuin samoihin aikoihin kuin mieheenikin eli yli 15vuotta sitten ja ystävyytemme on pysynyt vahvana kaikki nämä vuodet..me myös tehtiin liki 15vuotta sitten sopimus, että olemme toistemme ensimmäisen lapsen kummeja ja toistemme kaasoja.Ja hän onkin ollut jo yli 10vuotta mitä parhain kummi pojallemme, joten varmasti hän on oikea valinta myös tärkeään päiväämme avukseni/tuekseni .
  10. Minä kans pyydän ystävääni kaasokseni Ystävänpäivänä eli n. 5kk ennen häitämme . Siskoani oon pyytänyt jo hiukan aiemmin, koska hän on tulevista häistä tiennyt jo pitkään.
  11. Me asutaan pienellä paikkakunnalla, jossa ei siis paikkoja hirmusti ole, vaikka lähikunnan paikatkin lasketaan mukaan ja minä rupesin kyselemään juhlapaikkoja vuosi ennen kun oli tarkoitus mennä naimisiin niin kaikki paikat olivat jo varattuina, joten hääpäivä menee vaihtoon !
  12. Minä teen aina kinuskikakun täytteeksi vadelmarahkan , mutta myös nuo lakat, karpalot yms. kirpsakammat marjat käy varmasti hyvin, kun konpensoivat tuo makean kinuskin maun mukavasti !
  13. Odd Fellowsista tiedot kiinnostaisi myös minua, sillä en ole onnistunut löytämään siitä tietoa mistään ja kuulostaa oikein varteen otettavalta paikalta !
  14. Voi olla vaikeaa tosiaan, jos kovin herkkä on, mutta joku pieni rohkaisusnapsi vois hiukan helpata.. tai sitten ei !! Minä ainakin tiedän itseni ja olen ihan varma, että "vollotan" minkä kerkeän, mutta väliäkös sillä sitten, sillä meidän (liki) kaikki vieraat tuntee mut niin hyvin, että tietävät mun olevan juuri sellanen herkistelijä eivätkä varmasti edes odota, etten kyynelehtis !
  15. Meidän äiti myös tuon tyylinen kuin avauksessakin eli luulenpa, että hän ohittaa sen ihan vaan sivulauseena , sillä ainakin näin on tehnyt joka kerta, kun olemme kertoneet tulevista lapsenlapsista yms., mutta muiden luulen (ja voi äitikin "yllättää") sanovan, että jo oli aikakin tms., sillä olemme olleet häiden aikaan liki 16 vuotta yhdessä eli luulenpa, että odotettu tuota päivää on jo tovi ! Silti voi hyvinkin olla, että vasta kutsusta huomaavat vanhempammekin, että vihdoin ne menee naimisiin..me kun itse kustannamme häät niin ei ole tarvetta senkään puolesta paljon aikaisemmin kertoa, että tarttis vanhempien ruveta säästämään sukan varteen !
  16. neiti-immeinen

    Hääkaari mistä?

    Jeps..honkkareiden valikoimaan kuuluu ainakin näin kesäisin puutarhakaari/köynnöskaari hintaan ~7,95e väreinä vihreä ja valkoinen !Itselleni ostin jo pihalle portin virkaan vihreän ja nyt aion ostaa vielä valkoisen hääkaaren virkaan ! Ja uskon sen olevan tosiaan ihan samaa luokkaa bilteman kaaren kanssa..pieni kombakti paketti, paljon irtonaisia osia, mutta yksinkertainen kasata !
  17. DAYLA:2.puku minusta paras LAURA!:Puku näyttää ihastuttavalta, mutta tosiaan päällä näkis paljon paremmin miten istuu yms. LAURA83:Minusta puku on olkaimilla parempi..äärettömän kaunis !
  18. Kyllähän tuo tietää ja välillä käy jotain katselemassakin, kun minä pyydän, mutten vois kuvitella ukkelsonin kyllä tänne omaa nikkiä tekevän..on se niin äijä (olevinaan )!
  19. Me astellaan yhdessä alttarille ihan jo siitä(kin) syystä, että mulla ei ole enää isää, joka saattaisi .
  20. neiti-immeinen

    Kihlajaiset?

    Kyllä me vanhemmat, mummit ja papat sekä lähimmät ystävät kahvitettiin !
  21. No meillä kihlapäiväksi päätettiin 23.10.95, joka oli samalla seurustelumme 2vuotispäivä ja sopivasti mies pääsi pois armeijan leivistä ! Mitään sen kummempia kosimisia ei ollut eikä tule olemaankaan, vaikka joskus vielä pilanpäiten sanon, että kosintaa odotellessa yms., mutta siis hääpäivä on nyt vihdoin päätetty ilman mitään sen ihmeempiä ja niitä varten sitten säästetään ja suunnitellaan yhdessä !
  22. Näillä näkymin häät pidetään tai ainakin meidät vihitään nykyisellä asuinpaikkakunnallamme, mutta saas nähdä vieläkö häiden viettopaikka muuttuu niin(mitään ei ole siis vielä varattu), että vihkimisen jälkeen suunnataan molempien kotipaikkakunnalle, josta vajaat 5 vuotta sitten muutimme tänne vajaan 20km:n päähän !
×
×
  • Create New...