auroora82

Morsian
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About auroora82

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Alaruokasen talo keskustassa tulis mieleen tuollaiseen tarkoitukseen. Juuri kesällä parhaimmillaan ja pienelle porukalle.
 2. Sama ajatus täällä, eli kuvataan vihkimisen jälkeen. Näin pukuni säilyy yllätyksenä sulhaselle aina siihen asti, kunnes kävelen alttarille. Muutenkin tuumimme, että vieraiden siirtyminen kirkolta juhlapaikalle kestää kuitenkin pidempään kuin meidän. Siinä vaiheessa kun vieraat ovat meidät saatelleet hääautolla matkaan ja järjestäytyneet omiin kyyteihinsä, olemme me jo pian kuvauspaikalla aivan juhlapaikan vieressä. Ei siis mitenkään hirvittävän pitkää odottelua tiedossa.
 3. Onneksi täällä on muitakin "hieman" ajoissa liikkeellä olleita. Itse ostin puvun nyt, reilusti vuotta ennen hääpäivää.. Tuumin, että kun morsiusliikkeiden alet kerran ovat näin syksyllä, niin nyt on mahdollisuus saada puku edullisesti. En uskaltanut hommaa vuoden päähän syksylle lykätä, liian tiukille menisi. Nytpä on yksi suurimmista huolenaiheista häiden osalta poissa!
 4. Miten mulle kävi just toisinpäin?! Budjetoin pukuun 300e (alennusmyynneistä), mutta ostin lähes 600 euroa maksavan. Plus korjaukset ja asusteet päälle..
 5. ^Kuulostaa NIIN tutulta! Eli tietää siis mies meilläkin. Alkuun vitsaili jo pistävänsä mut jäähylle näistä hommista, kun joka lause kuulemma alkoi "foorumilla joku sanoi..." Mutta on sittemmin ymmärtänyt ja sanonutkin, että onpa hyvä että on tollanen paikka mistä saa tietoa ja vertaistukea, ja että mistä totakaan juttua ois muuten tienny jne. Niinpä!
 6. ^ On kyllä kaunis puku! Tuollaiseen sydämenmalliseen, olkaimettomaan yläosaan sitten itsekin päädyin kun tänään "the puvun" kanssa liikkeestä ulos kävelin. Ajattelin kyllä vielä teettää siihen niskan taakse menevän leveähkön olkaimen, sovitettiin sellaista kaupassa ja mun mielestä se kivasti "katkaisee" muuten leveää hartialinjaani.
 7. Meillä syksy . Todettiin yhdessä, että mikä tahansa muu vuodenaika kuin kesä (lomat, muut häät ja juhlat, sää vaikea "tilata" mieleisekseen jne). Syksyyn sitten päädyttiin, siinä on mielestämme ihanaa tunnelmaa satoi tai paistoi, rakastamme sateista ja pimeää syysiltaa, kynttilöitä ja ruskan värejä.
 8. Meillä myös tulossa suht. pienet häät, ja jos jollain kutsuttomuus ihmetyttää, aion pahoitella totuudenmukaisesti mutta lempeästi, että "meillä ei nyt ole varaa (eikä halua ) kutsua muuta kuin kaikkein läheisimmät ystävät, ja pitkän kääntelyn ja vääntelyn jälkeen on tähän päädytty". Luulisi, että kaikki asiaa mietittyään lopulta ymmärtävät, kuinka vaikeita nuo rajanvedot ovat, ja vielä samalla kun on pari muutakin asiaa stressattavana häiden suhteen.. Jokainen pari kuitenkin muodostaa vieraslistan itse parhaaksi katsomallaan tavalla, eikä siihen pitäisi kenelläkään ulkopuolisella olla nokan koputtamista! Valitettavasti kuitenkin aina tuntuu löytyvän joku joka loukkaantuu tai muuten ihmettelee.. No, siinä vaiheessa voi todeta, kuten sulhaseni minulle vieraslistan kanssa tuskastellessani, että "ne on meidän häät, ei vieraiden"!
 9. No tuopa on kyllä NIIIN totta, että toisen (varsinkin vieraan) meikkaamana näyttää harvoin 'itseltään'. Alan vahvasti kallistua itse meikkaamisen puoleen.
 10. Meidänkin pitää varmaan bussikuljetus järjestää ainakin kirkolta juhlapaikalle (n. 4 km vain tosin), koska sulhasen puolen vieraat ovat käytännössä kaikki ulkopaikkakuntalaisia. Poispäin sitten majoituskohteisiin pääsevät varmaan taksilla parhaiten. En ole vielä edes kysellyt hintoja, kun on häihin vielä yli vuosi. Ajattelin, että jos kutsuun laittaa r.s.v.p:n yhteyteen että jokainen ilmoittaa tarvitseeko kyydityksiiä paikkakunnalla niin voidaan järjestää sitten. Toivottavasti ei aivan hirveitä maksa..
 11. A-kupillinen morsio täälläkin. Itsellä myös leveähköt hartiat ja nimenomaan halterneck-mallista pukua olen ajatellut (parin päivän päästä ekat sovitukset ), minusta se sopii usein pienirintaiselle - ja itselle siis myös! En ole oikein olkaimettomassa ikinä 'kotonani', tuntuu että ne harvoin istuvat kun ei ole sitä varustusta pitämässä pukua ylhäällä. Tai jos olkaimeton istuu napakasti niin latistaa sitten ne vähätkin aivan littaan.. Mutta varmasti tosiaan asiantuntijat liikkeissä osaavat auttaa, ja sittenhän sen näkee kun erimallisia pukuja sovittelee. Oon kuullut aika monelta että se mikä hengarissa näytti siltä että 'ei-ainakaan-ikinä-tuota', olikin päällä sitten se 'The Puku'.
 12. Eikö se nyt ole aika yleinen hyvä tapa, ettei valkoista mekkoa päälle toisten häihin. Vaikka perinne valkoiseen pukeutuneesta morsiamesta olisikin Suomessa suhteellisen lyhyt, niin itse en lähtisi riskeeraamaan.. Ei kai muullakaan, nykyään laajalti käytetyllä etikettisäännöstöllä mitään satojen vuosien perinnettä Suomessa ole, mutta silti varsinkin häissä usein oletetaan sen noudattamista. Riippuu varmaan myös täysin tilanteesta, kuinka muodolliset häät, minkä tyyppinen morsian jne.
 13. Onko kellään kokemusta Rovaniemen Tuccabajan meikistä ja kampauksesta? Käyn siellä hiustenleikkuussa, ja olen oikein tyytyväinen paikkaan, mutta en tunne ketään joka olisi käynyt siellä meikissä&kampauksessa, enkä siis tiedä niiden "laadusta".
 14. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=11174 Tuolla olikin ketju syksyn lehtien käyttämisestä koristelussa. Ihania kuviakin inspiraatioksi, kannattaa Hsoidi82 katsastaa! Tosin näytti olevan kyse lehtien kuivatuksesta, kun itse taas haluaisin lehtiä myös "tuoreena" käyttöön, esim. kirkosta tullessa päälle heiteltäväksi.