Jump to content
Naimisiin.info

auroora82

Morsian
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän auroora82 kaikki viestit

  1. Alaruokasen talo keskustassa tulis mieleen tuollaiseen tarkoitukseen. Juuri kesällä parhaimmillaan ja pienelle porukalle.
  2. Sama ajatus täällä, eli kuvataan vihkimisen jälkeen. Näin pukuni säilyy yllätyksenä sulhaselle aina siihen asti, kunnes kävelen alttarille. Muutenkin tuumimme, että vieraiden siirtyminen kirkolta juhlapaikalle kestää kuitenkin pidempään kuin meidän. Siinä vaiheessa kun vieraat ovat meidät saatelleet hääautolla matkaan ja järjestäytyneet omiin kyyteihinsä, olemme me jo pian kuvauspaikalla aivan juhlapaikan vieressä. Ei siis mitenkään hirvittävän pitkää odottelua tiedossa.
  3. Onneksi täällä on muitakin "hieman" ajoissa liikkeellä olleita. Itse ostin puvun nyt, reilusti vuotta ennen hääpäivää.. Tuumin, että kun morsiusliikkeiden alet kerran ovat näin syksyllä, niin nyt on mahdollisuus saada puku edullisesti. En uskaltanut hommaa vuoden päähän syksylle lykätä, liian tiukille menisi. Nytpä on yksi suurimmista huolenaiheista häiden osalta poissa!
  4. Miten mulle kävi just toisinpäin?! Budjetoin pukuun 300e (alennusmyynneistä), mutta ostin lähes 600 euroa maksavan. Plus korjaukset ja asusteet päälle..
  5. ^Kuulostaa NIIN tutulta! Eli tietää siis mies meilläkin. Alkuun vitsaili jo pistävänsä mut jäähylle näistä hommista, kun joka lause kuulemma alkoi "foorumilla joku sanoi..." Mutta on sittemmin ymmärtänyt ja sanonutkin, että onpa hyvä että on tollanen paikka mistä saa tietoa ja vertaistukea, ja että mistä totakaan juttua ois muuten tienny jne. Niinpä!
  6. ^ On kyllä kaunis puku! Tuollaiseen sydämenmalliseen, olkaimettomaan yläosaan sitten itsekin päädyin kun tänään "the puvun" kanssa liikkeestä ulos kävelin. Ajattelin kyllä vielä teettää siihen niskan taakse menevän leveähkön olkaimen, sovitettiin sellaista kaupassa ja mun mielestä se kivasti "katkaisee" muuten leveää hartialinjaani.
  7. Meillä syksy . Todettiin yhdessä, että mikä tahansa muu vuodenaika kuin kesä (lomat, muut häät ja juhlat, sää vaikea "tilata" mieleisekseen jne). Syksyyn sitten päädyttiin, siinä on mielestämme ihanaa tunnelmaa satoi tai paistoi, rakastamme sateista ja pimeää syysiltaa, kynttilöitä ja ruskan värejä.
  8. Meillä myös tulossa suht. pienet häät, ja jos jollain kutsuttomuus ihmetyttää, aion pahoitella totuudenmukaisesti mutta lempeästi, että "meillä ei nyt ole varaa (eikä halua ) kutsua muuta kuin kaikkein läheisimmät ystävät, ja pitkän kääntelyn ja vääntelyn jälkeen on tähän päädytty". Luulisi, että kaikki asiaa mietittyään lopulta ymmärtävät, kuinka vaikeita nuo rajanvedot ovat, ja vielä samalla kun on pari muutakin asiaa stressattavana häiden suhteen.. Jokainen pari kuitenkin muodostaa vieraslistan itse parhaaksi katsomallaan tavalla, eikä siihen pitäisi kenelläkään ulkopuolisella olla nokan koputtamista! Valitettavasti kuitenkin aina tuntuu löytyvän joku joka loukkaantuu tai muuten ihmettelee.. No, siinä vaiheessa voi todeta, kuten sulhaseni minulle vieraslistan kanssa tuskastellessani, että "ne on meidän häät, ei vieraiden"!
  9. No tuopa on kyllä NIIIN totta, että toisen (varsinkin vieraan) meikkaamana näyttää harvoin 'itseltään'. Alan vahvasti kallistua itse meikkaamisen puoleen.
  10. Meidänkin pitää varmaan bussikuljetus järjestää ainakin kirkolta juhlapaikalle (n. 4 km vain tosin), koska sulhasen puolen vieraat ovat käytännössä kaikki ulkopaikkakuntalaisia. Poispäin sitten majoituskohteisiin pääsevät varmaan taksilla parhaiten. En ole vielä edes kysellyt hintoja, kun on häihin vielä yli vuosi. Ajattelin, että jos kutsuun laittaa r.s.v.p:n yhteyteen että jokainen ilmoittaa tarvitseeko kyydityksiiä paikkakunnalla niin voidaan järjestää sitten. Toivottavasti ei aivan hirveitä maksa..
  11. A-kupillinen morsio täälläkin. Itsellä myös leveähköt hartiat ja nimenomaan halterneck-mallista pukua olen ajatellut (parin päivän päästä ekat sovitukset ), minusta se sopii usein pienirintaiselle - ja itselle siis myös! En ole oikein olkaimettomassa ikinä 'kotonani', tuntuu että ne harvoin istuvat kun ei ole sitä varustusta pitämässä pukua ylhäällä. Tai jos olkaimeton istuu napakasti niin latistaa sitten ne vähätkin aivan littaan.. Mutta varmasti tosiaan asiantuntijat liikkeissä osaavat auttaa, ja sittenhän sen näkee kun erimallisia pukuja sovittelee. Oon kuullut aika monelta että se mikä hengarissa näytti siltä että 'ei-ainakaan-ikinä-tuota', olikin päällä sitten se 'The Puku'.
  12. Eikö se nyt ole aika yleinen hyvä tapa, ettei valkoista mekkoa päälle toisten häihin. Vaikka perinne valkoiseen pukeutuneesta morsiamesta olisikin Suomessa suhteellisen lyhyt, niin itse en lähtisi riskeeraamaan.. Ei kai muullakaan, nykyään laajalti käytetyllä etikettisäännöstöllä mitään satojen vuosien perinnettä Suomessa ole, mutta silti varsinkin häissä usein oletetaan sen noudattamista. Riippuu varmaan myös täysin tilanteesta, kuinka muodolliset häät, minkä tyyppinen morsian jne.
  13. Onko kellään kokemusta Rovaniemen Tuccabajan meikistä ja kampauksesta? Käyn siellä hiustenleikkuussa, ja olen oikein tyytyväinen paikkaan, mutta en tunne ketään joka olisi käynyt siellä meikissä&kampauksessa, enkä siis tiedä niiden "laadusta".
  14. auroora82

    Teemana syksy

    http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=11174 Tuolla olikin ketju syksyn lehtien käyttämisestä koristelussa. Ihania kuviakin inspiraatioksi, kannattaa Hsoidi82 katsastaa! Tosin näytti olevan kyse lehtien kuivatuksesta, kun itse taas haluaisin lehtiä myös "tuoreena" käyttöön, esim. kirkosta tullessa päälle heiteltäväksi.
  15. Kihlausuutisen yhteydessä pyysin minäkin. Eli reilua vuotta ennen häitä. Hääpäivää ei tosin oltu silloin vielä päätetty, mutta sanoin, että vuoden parin sisällä.
  16. auroora82

    Teemana syksy

    Meillä myös syys-/lokakuun vaihteen häissä teemana ruskan värit, aika lailla samaan tapaan kuin nimim. vaahtera mainitsi ylempänä, eli ripauksella kultaa haemme vähän lisäjuhlavuutta syksyn väreihin. Onko kellään mitään keinoa, miten ruskalehtiä (puista pudonneita, siis) saisi säilöttyä niin että eivät kuivahtaisi ja murentuisi ennen koristeeksi ehtimistään.
  17. Kaasonani paras ystäväni, todellinen sydänystävä, jonka kanssa tunnettu 5-vuotiaasta. Oli helppo valinta, kun ystävä vielä on oikein tomera ja näppärä sekä omaa silmää somistukseen ym. ja tietää jo valmiiksi mistä pidän. Kysyin kaasoksi heti kihlausilmoituksen yhteydessä. Ystäväni oli aidosti otettu valinnastaan ja olikin seuraavaan tapaamiskertaamme mennessä jo tykönään miettinyt ehdotuksia ja ideoita häiden suhteen, joten saatiin heti hääsuunnittelut hyvin käyntiin.
  18. Meillä oli kihlautuminen ja naimisiinmeno ollut puheissa jo yli puoli vuotta, sitten hyvän rahatilanteen sattuessa mies päätti, että lähdetäänpä valitsemaan ne sormukset. Oltiin sovittu, että sormukset valitaan yhdessä, mutta mies sitten "yllättää" kosinnallaan. Hän halusi että on oikeat, lopulliset sormukset jo kosittaessa. Vähän kaverit ihmetteli, kun kerroin että kosintaa siis odotellaan, että eikö tuo ole ihan hirveä asetelma, mutta minusta kaikki meni oikein ihanasti ja romanttisesti. Mies valitsi sellaisen hetken, että pääsi todellakin yllättämään minut, polvistui ja ilmaisi asiansa kyllä maailman ihanimmin.
  19. Mekin haluaisimme juhlia vieraidemme kanssa yöhön, ellei aamuun, asti. Olin kerran häissä, joista vihkipari poistui 22-23:n aikaan, ja juhlatunnelma lässähti kyllä ikävästi ilman itse juhlakalujen läsnäoloa.. Muutenkin haluamme nauttia kauan suunnitelluista ja jonkin verran (?) lompakkoa verottaneista juhlista pitkään myös itse. Hotellihuoneen, mökin tai vastaavan vuokraamisesta ajattelinkin, että joko otamme majoituksen kahdeksi yöksi (saisi seuraavan päivän nautiskella hotellissa sen sijaan, että pitäisi lähteä klo 12) tai sitten vasta seuraavaksi yöksi. Vähän hukkaan tuntuisi menevän hotelliyö, jos saavumme paikalle aamuyöstä ja aamupalalle pitää raahautua esim. klo 8.
  20. Ohhoh, miten en oo koko Sirmakosta kuullut ennen?! Vaikutti oikein mukavalta nettisivun kuvien perusteella! Ei muuta kuin katsastamaan paikan päälle. Kiitosta vinkistä!
  21. Kiitos, nomeni! Joo onhan se Santamus hintavimmasta päästä näköjään, mutta tunnelmaltaan kyllä aivan ainutlaatuinen! Olen siellä pari kertaa käynyt itse esiintymässä joskus. Pitää silti varmaan vielä katsella josko tulis edukkaampi, kodalla varustettu paikka vastaan..
  22. Uusi Rovaniemen alueen morsio ilmottautuu! Ei taida Lähteentien pirtillä olla nettisivuja? En ainakaan ole löytänyt.. Oisko kellään tietoa Rovaniemen alueen juhlapaikasta, jossa löytyisi pihasta joku kota/nuotiopaikka? Sellaisesta haaveilisin syyshäiden iltapalaa varten. Porohovissahan tuollainen kota olisi, mutta paikkana kuuluu olevan kovin tyyris.. Entä onko kukaan kysynyt tarjousta Santamuksesta? Kiinnostaisi tietää missä sfääreissä heidän hintansa liikkuvat.
  23. Oulun alueella sormuksia hankkiville suosittelen lämpimästi Kulta Albertia Aleksanterinkadulla! Pieni perheyritys (isä ja poika kultaseppinä, ei erikseen myyjiä), jossa kaikki korut tehdään käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan. Monesti kuvitellaan turhaan, että teettäminen ja käsityö maksavat moninkertaisesti valmiisiin verrattuna, mutta toisin kävi! Kiersimme kihloja etsimässä Oulun keskustan liikkeet ja valitsimme jo alustavasti Turun Kultasepän Auria-malliston sormukset. Valkokultaiset puolipyöreät, minun sormuksessani yksi "keskikokoinen" timantti. Hintaa näille olisi tullut yhteensä n. 1200e. Ystävien suosituksesta menimme kuitenkin vielä Kulta Alberttiin, jossa sormukset samoilla ominaisuuksilla (ja vieläpä 18 karaatin kultaa 14:n sijaan) yhteensä 830e. Albertiin saa vielä viedä omia vanhoja kultakoruja hyvitykseksi, ja muutaman kaulakorun ja korvarenkaan jälkeen hinta tippui reiluun 600 euroon! Ja vielä oikein ystävällinen palvelu! Saatiin juuri sellaiset sormukset kuin haluttiin, ja näin koko kihlauksesta jäi jotenkin vielä ihanampi mieli. Ehdottomasti myös vihki- ja huomenlahjaostoksille samaan paikkaan!
  24. Valkokulta on itselle ollut jo pitkään ainoa vaihtoehto! Joskus teininä käytin keltakultaakin, mutta jo yli 10 vuotta sitten tarkentui hopea/valkokulta omemmaksi. Kihloja valitessa annoin miehelle vapauden valita itselleen kumpi vain "väri", mutta päätyi hänkin valkokultaan.
×
×
  • Create New...