Satusaga

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Satusaga

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Menin naimisiin 12.9.2009 ja kampaukseni otin Pellawasta (www.pellawa.net) ja oli siihen erittäin tyytyväinen. Se oli vähän erilaisempi kun perusnutturat. Suosittelen Pellawaa! Pieni kodikas paikka Pukinmäen aseman kupeessa.
 2. Meillä oli häissämme 12.9.2009 Ateriax ja olin erittäin tyytäväinen saamaani palveluun. Ruoka oli hyvää ja sitä riitti kaikille. Tarjoilijat myös hoitivat työnsä ammattitaidolla ja näkymättömästi. Ateriax oli mielestäni hintansa väärti.
 3. Meillä oli lauantaina 12.9.2009 häät Merimelojien Majalla ja tila toimi mahtavasti 111 hengelle. Missään vaiheessa ei tullut edes sellaista oloa, että olisi liian tiivisi tunnelma. Meillä pöydät oli järjestetty suurin osa 8 - 10 hengen pöydiksi. Lisäksi oli buffapöytä ja polttarikansio ym pöytä. Lahjapöytänä toimivat portaat. Itse istuimme omassa pöydässämme sulhon kanssa. Bändi soitti meillä nurkassa "bändin takahuoneen" edessä. Kun bändi aloitti niin siirsimme pöytiä yhteen. Tämä ei ollut mikään ongelma. Olin vähän jännittänyt, että miten 111 hengelle riittävät kaksi wc:tä, mutta missään vaiheessa ei ollut edes tungosta näihin. WC-tiloistakin sai inhimillisen näköiset kun käytti sisustukseen vähän katseenvangitsijoita esim. kirkkaita mattoja ja kukkia! Mielestäni tila oli todella tunnelmallinen ja hieno! Valkoiset pöytäliinat tekevät ihmeitä pöydillä. Eteistilatkin ovat mielestäni riittävät kun siellähän on myös henkareita roikkumassa niin meillä ei ainakaan ollut ongelmaa tilan riittämättömyyden vuoksi. Ottakaa yhteyttä jos haluatte nähdä pöytäjärjestyksemme.