willowfrost

Naikkari
 • Content count

  261
 • Joined

 • Last visited

About willowfrost

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/19/89

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

869 profile views
 1. Kiitos helmiannikki :)

 2. Kiitokset saltzulle, kun kerroit kokemuksistasi.
 3. saltzu, ensinnäkin onnittelut! Toiseksi millainen se vihkimistila oli? Voisitko kertoa enemmän kokemuksiasi? Itsellä on vielä vihkiminen edessä.
 4. Tuo uusin jakso oli aika rasittavaa katsottavaa. Avokki tokaisi, että onneksi hänen vaimonsa ei ole samanlainen.
 5. Tervehdys! En ole alkuperäinen oululainen, mutta olen asunut Oulussa kohta 2 vuotta. Olen kotoisin Kuopion läheltä. Meillä on maistraattivihkiminen 8.4.2011 ja en jaksaisi millään odottaa. Pidetään sukulaisille kahvittelut 9.4 avokin äiteen luona Iissä, koska siellä on enemmän tilaa.
 6. Muakin kiinnostaisi kokemukset Oulun maistraatista!
 7. Onnea myös täältäkin Nobiliselle!
 8. Minulta on kyselty lapsista siitä lähtien, kun menimme kihloihin ja kyllähän se vähän tekee kipeää, kun minulla on monirakkulaiset munasarjat ja tuon vaivan takia en tule kovin helposti raskaaksi, jos tulen koskaan tulemaankaan. Tätini kysyi kuullessaan naimisiinmenoaikeista, että onko vauvoja tulossa, mutta kerroin sitten rehellisesti, että minulla on tämmönen vaiva, että voi olla, ettei tule koskaan omia lapsia. Olen aina halunnut omia lapsia, mutta sen sitten näkee tulevaisuudessa, että miten käy, toivottavasti hyvin.
 9. Onneksi meille tulee vain maistraattivihkiminen, että toivottavasti en kerkeä ruveta itkemään, tai mistä sitä tietää, että millainen Niagaran putous olen silloin.
 10. Katottiin avokin kanssa areenasta tuo jakso ja oltiin kyllä vähän ihmeissämme koko jakson ajan. En sano mitään tuosta nopeasta etenemisestä, koska mekin ollaan oltu yhdessä vasta 2v 1kk, huhtikuussa ollaan asuttu 2v yhdessä ja ollaan tosiaan huhtikuussa menossa maistraatissa naimisiin. Jokainen tekee asiat omaan tahtiinsa.
 11. Päädyttiin huhtikuuhun sen takia, koska silloin alkaa tulemaan lämpimämmät kelit, ei ole varmaan enää lunta maassa, joten ihmisillä on helpompi ajella. 8.4 on vihkiminen maistraatissa ja 9.4 on sitten kahvittelut lähimpien sukulaisten kesken.
 12. 8.4 on maistraattiin vihkimisaika.
 13. Kaupan ilmoitustaululla oli tuosta Oulun häämessuista semmoista tietoa, että se pidettäisiin Teatrialla.
 14. Kyllä tietää, että olen rekisteröitynyt tänne. Kyllähän tuo jotain virnuili, taisi sanoa, että olen ihan höppänä.