Kyllikki79

Rouva
 • Content count

  667
 • Joined

 • Last visited

About Kyllikki79

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 11/20/79

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  turku

Recent Profile Visitors

739 profile views
 1. Meille tulee häävalsiksi oikean löytänyt oon, sitten tyttären valssi ja sitten kultainen nuoruus... Luultavasti...
 2. Heippa!! Mites teidän hääsuunnittelut?? Meillä häät 2 kuukauden päästä ja nyt alkaa pientä jännitystä olla ilmassa.
 3. olin pattayalla pari vuotta sitten ja paikkana todella hieno mutta kun ilta tulee niin valitettavasti prostituutio nostaa päätä. Itsellä meni muutama päivä ihmettelyyn mutta sitten siihen jotenkin vaan tottu että usealla vastaan tulevalla turistilla oli maksullinen tyttö tai poika kainalossa. Niitä maksullisia ei niinkään näy kadulla vaan baarit ovat ns.tyttö tai poika baareja joista voi ostaa oman tytön tai pojan. Mutta ei siellä maksulliset ns.tyrkytä itseään varsinkin jos pariskuntana kulkee. Tuttava pariskunta oli meidän kanssa samaan aikaan ja heillä oli vuoden vanha lapsi mukana ja kun ravintolaan mentiin syömään niin tarjoilija leikki lapsen kanssa sen aikaa että me muut ehdittiin syömään. Pattayalla asuu todella paljon suomalaisia joten heitä siellä tapaa kaduilla.
 4. Minä päätin kysellä mitenkäs täällä on hääsuunnitelmat muilla turkulaisilla edenneet???
 5. olisin vaan kysellyt että mistä te olette kukat hankkineet??
 6. Olen ollut pattayalla ja todella hieno paikka oli. Ainoastaan alussa hieman kummastutti ja otti silmiin vanhemmat miehet joilla oli nuori tyttö kainalossa, sillä niitä siellä näkee. Voin suositella paikkaa.
 7. tietääkö joku mistä saisi sellaista happojäätä jota voisi laittaa boolin joukkoon?? Näin telkkarissa kun sellaista oli boolin joukossa ja se muodosti sellaista savua ja ajattelin että se olisi kiva omissa häissä.
 8. Heippa! olisin vaan kysellyt mites teidän muiden ensi vuonna naimisiin menevien hääsuunnitelmat on edenny?? Itse löysin sydänkävystä itselleni unelmien puvun. Mietin vaan onko liian aikaista ostaa kun häät vasta tammikuussa??
 9. täällä yksi turkulainen morsio... tahdon sanotaan 28.1.06
 10. Häät lauantaina, matkalle lähetään maanantaina....