Kyllikki79

Rouva
 • Content count

  585
 • Joined

 • Last visited

About Kyllikki79

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 11/20/79

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  turku

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. Itse työkseni pyörittelen pillereitä joten minulle se oli helppoa. En tiedä miten muut. Mutta tiedän kyllä että moni on niitä sieltä ostanut samoin kuin muita lääkkeitä (särkylääkkeitä) enimmäkseen. Thaimaassahan yksityinen terveydenhuolto on paljon parempaa kuin täällä. Siellä yksityiset sairaalat ovat paljon hienompia ja koneet siellä ovat paljon hienompia kuin täällä. Mutta jokainen tekee itse päätöksen mitä ostaa, annoin vaan vinkin.
 2. Sen verran voin sanoa että ainakin ne pillerit jotka itse ostin ovat ainakin samoja (oli helppo töissä tarkistuttaa.) Ja kaverini tuli ainakin heti raskaaksi niiden lopettamisen jälkeen. Taisi hänelle tulla yhdet menkat siinä välissä. Ja terve tyttö heillä on.
 3. niistä pillereistä voin sanoa että olen itse syönyt niitä jo vuoden enkä ole tullut raskaaksi ja kaveripiirissäni on myös muita ketkä ovat kanssa syöneet niitä ilman että ovat tulleet raskaaksi. Markkina kaduilta saa hyviä vaatteita(ei aitoja) ja sitten ostoskeskuksesta.
 4. No nyt on sitten palattu häämatkalta ja voin sanoa että oli ihana kaksi viikkoa. Hua hin paikkana on todella rauhallinen ja rannat hyviä. Ruoka siellä oli halpaa niin kuin thaimaassa yleensä N. 15 euroa maksoi kahden hengen ruuat (alku-, pää- ja jälkiruoka ruokajuomineen ja drinkkeineen.)Riippuen tietenkin mitä söi ja missä. Yllättävän paljon siellä oli ostettavaa vaikka paikka on niin pieni. Joku kyseli matkalaukkujen hintaa niin me ostimme todella ison kovan matkalaukun 30 eurolla. Vaatteet olivat kanssa edullisia. Ja niille jotka käyttävät ehkäisypillereitä niin laatta maksoi merkista riippuen 2-4 euroa, ja niitä saa sieltä ihan ilman reseptiä. Muutenkin tavaliset särkylääkkeet ovat siellä paljon halvempia kuin täällä. Kokemuksesta voin sanoa että kannattaa ottaa täältä mukaan mahdollisimman vähän tavaraa, meillä laukku painoi 14 kiloa täältä lähettäessä ja kun tultiin takaisin niin laukut painoi yhteensä 40 kiloa. :)
 5. Meille tulee häävalsiksi oikean löytänyt oon, sitten tyttären valssi ja sitten kultainen nuoruus... Luultavasti...
 6. Oletteko olleet myös kwai-joen retkellä?? Ihmettelen tässä kun se on malaria-aluetta että pitääkö sinne ottaa estolääkitys vai ei?? Olisin kiinnostunut tietämään vastauksia.
 7. Heippa!! Mites teidän hääsuunnittelut?? Meillä häät 2 kuukauden päästä ja nyt alkaa pientä jännitystä olla ilmassa.
 8. Onko kukaan lähdössä 30.1? Me menemme silloin. :-X
 9. olin pattayalla pari vuotta sitten ja paikkana todella hieno mutta kun ilta tulee niin valitettavasti prostituutio nostaa päätä. Itsellä meni muutama päivä ihmettelyyn mutta sitten siihen jotenkin vaan tottu että usealla vastaan tulevalla turistilla oli maksullinen tyttö tai poika kainalossa. Niitä maksullisia ei niinkään näy kadulla vaan baarit ovat ns.tyttö tai poika baareja joista voi ostaa oman tytön tai pojan. Mutta ei siellä maksulliset ns.tyrkytä itseään varsinkin jos pariskuntana kulkee. Tuttava pariskunta oli meidän kanssa samaan aikaan ja heillä oli vuoden vanha lapsi mukana ja kun ravintolaan mentiin syömään niin tarjoilija leikki lapsen kanssa sen aikaa että me muut ehdittiin syömään. Pattayalla asuu todella paljon suomalaisia joten heitä siellä tapaa kaduilla.
 10. Minä päätin kysellä mitenkäs täällä on hääsuunnitelmat muilla turkulaisilla edenneet???
 11. olisin vaan kysellyt että mistä te olette kukat hankkineet??
 12. Olen ollut pattayalla ja todella hieno paikka oli. Ainoastaan alussa hieman kummastutti ja otti silmiin vanhemmat miehet joilla oli nuori tyttö kainalossa, sillä niitä siellä näkee. Voin suositella paikkaa.
 13. tietääkö joku mistä saisi sellaista happojäätä jota voisi laittaa boolin joukkoon?? Näin telkkarissa kun sellaista oli boolin joukossa ja se muodosti sellaista savua ja ajattelin että se olisi kiva omissa häissä.
 14. Heippa! olisin vaan kysellyt mites teidän muiden ensi vuonna naimisiin menevien hääsuunnitelmat on edenny?? Itse löysin sydänkävystä itselleni unelmien puvun. Mietin vaan onko liian aikaista ostaa kun häät vasta tammikuussa??