Jump to content
Naimisiin.info

Kyllikki79

Rouva
 • Posts

  795
 • Joined

 • Last visited

About Kyllikki79

 • Birthday 11/20/1979

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  turku

Recent Profile Visitors

1002 profile views

Kyllikki79's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Meille tulee häävalsiksi oikean löytänyt oon, sitten tyttären valssi ja sitten kultainen nuoruus... Luultavasti...
 2. Heippa!! Mites teidän hääsuunnittelut?? Meillä häät 2 kuukauden päästä ja nyt alkaa pientä jännitystä olla ilmassa.
 3. olin pattayalla pari vuotta sitten ja paikkana todella hieno mutta kun ilta tulee niin valitettavasti prostituutio nostaa päätä. Itsellä meni muutama päivä ihmettelyyn mutta sitten siihen jotenkin vaan tottu että usealla vastaan tulevalla turistilla oli maksullinen tyttö tai poika kainalossa. Niitä maksullisia ei niinkään näy kadulla vaan baarit ovat ns.tyttö tai poika baareja joista voi ostaa oman tytön tai pojan. Mutta ei siellä maksulliset ns.tyrkytä itseään varsinkin jos pariskuntana kulkee. Tuttava pariskunta oli meidän kanssa samaan aikaan ja heillä oli vuoden vanha lapsi mukana ja kun ravintolaan mentiin syömään niin tarjoilija leikki lapsen kanssa sen aikaa että me muut ehdittiin syömään. Pattayalla asuu todella paljon suomalaisia joten heitä siellä tapaa kaduilla.
 4. Minä päätin kysellä mitenkäs täällä on hääsuunnitelmat muilla turkulaisilla edenneet???
 5. olisin vaan kysellyt että mistä te olette kukat hankkineet??
 6. Olen ollut pattayalla ja todella hieno paikka oli. Ainoastaan alussa hieman kummastutti ja otti silmiin vanhemmat miehet joilla oli nuori tyttö kainalossa, sillä niitä siellä näkee. Voin suositella paikkaa.
 7. tietääkö joku mistä saisi sellaista happojäätä jota voisi laittaa boolin joukkoon?? Näin telkkarissa kun sellaista oli boolin joukossa ja se muodosti sellaista savua ja ajattelin että se olisi kiva omissa häissä.
 8. Heippa! olisin vaan kysellyt mites teidän muiden ensi vuonna naimisiin menevien hääsuunnitelmat on edenny?? Itse löysin sydänkävystä itselleni unelmien puvun. Mietin vaan onko liian aikaista ostaa kun häät vasta tammikuussa??
 9. täällä yksi turkulainen morsio... tahdon sanotaan 28.1.06
 10. Häät lauantaina, matkalle lähetään maanantaina....
×
×
 • Create New...