Katjuskainen

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Katjuskainen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

743 profile views
 1. Kaipaisin kipeästi Muumi- tai Nalle Puh lausahdusta englanniksi, tulisiko kenelläkään mieleen!! Suomeksi löytyy vaikka millä mitalla, mutta haluan jokaiselle oman ja yksi vieraista ei puhu suomea, joten suomenkielinen olisi tyhmä...!! Kiitos!! K
 2. Kiitos vastauksista Ehkä siis booli saa olla sen vahvuista kun se nyt on. Ehdin jo huolestua. Olenkin joskus maistanut vanhempieni boolia ja se EI ollut hyvää, joten ehkä voin olla kuuntelematta heidän kommenttejaan K
 3. Hei! Osaatteko sanoa minkä vahvuisia booleja häissä kannattaa olla? Itse testasimme boolia, jonka vahvuudeksi lopulta tuli 6,4%, onko liian vähän??? Tarjolla on kuitenkin myös muuta alkoholia, kuten olutta ja siideriä ja viinejä. Mielipiteitä kaivataan kipeästi sen jälkeen, kun oma äiti kommentoi että onpa vähän prosentteja!!:D K
 4. Meillä kolme kaasoa ja yksi bestman. Musta kaasoja tarviikin olla enemmän, kun ainakin meillä häiden järkkäämisessä on enemmän sellasta "naisellista" puuhaa, askartelua ja muuta näpertelyä... eli kaasoja tarvitaan apuna enemmän:) Ja voin todeta, että nelistään kutsujen askartelut ja muut sujuu kun vettä vaan!! Bestmanin tehtävät on sitten enemmän juhlapäiväpainotteisia, kuskaamista ja sen sellasta.
 5. Mun pukuun laitettiin nyöritys vetoketjun tilalle, ja se maksoi muistaakseni 65 euroa. Ja sitten toiset 65 euroa lisää, kun avattiin hiukan reunja silleen että saatiin keskikaistaletta näkymään mahdollisimmn vähän...
 6. Tähän kysymykseen kaipaisin tuoretta tietoa:) Eli kukat Espoon ja Kirkkonummen alueelta, suosituksia kaivataan, missä on hinta-laatusuhteeltaan hyvä kukkaliike? Kiitos jo etukäteen!
 7. Minkähänlaisilla budjeteilla ihmiset täällä liikkuu, kun on kutsukorteista kyse? Eli mitä suunnilleen yhdelle kortille on teillä tullut hinnaksi? Itse laskeskelen ja kauhistelen kokonaishintaa, mutta kun sitten taas jaan hinnan per kortti niin ei siitä tule kuin vajaat 2,5 euroa kappale. Ja siis askartelen kaiken itse. Kertokaahan uteliaalle omista hinnoistanne:)
 8. Kuulun kirkkoon, mutta sulhaseni on eronnut kirkosta joitakin vuosia sitten. Olemme tuumailleet eri vaihtoehtoja, ja haluamme vihkimisen kirkossa, ei pelkkää siunausta, joten hän on päättänyt liittyä kirkkoon ennen häitä.
 9. Meillä koira tulee mukaan juhlimaan, tosin pääasiassa se saa nautiskella tunnelmasta juhlapaikan ulkopuolella, mutta tiedustelin jo paikkaa varatessa, että saako sen tuoda sisäänkin. Ja saa sen:) Toki sitten riippuu siitä, millainen ilma on, ettei nyt mitään kuralammikossa pulikoinutta karvakasaa sinne sisään oteta...
 10. Näki jo. Mutta ei näe luonnossa päällä ennen kuin sitten sinä päivänä. Valokuvaus meilläkin todennäköisesti hoidetaan ennen juhlaa, joten siinä viimeistään sitten näkee puvun päälläni:)
 11. Kiitos kommenteista Sannibal81 ja Hunna84. Joo ite hahmottelin sitä omin sanoin ku ensin surffailin tuntitolkulla näillä sivuilla:) Täältä saa kyl kivoja ideoita.
 12. Olen hahmotellut ensi elokuussa vietettäviä häitä varten kutsutekstejä, ja tässä yksi hahmotelma... kommentteja kiitos! Ennen kuin syksy hiipii nurkkiin, ennen kuin pimeä laskeutuu, saa kesä arvoisensa päätöksen, kun kaksi yhteen kasvanutta ottaa vihdoin suuren askelen. Siis tervetuloa todistamaan suurta hetkeämme, kun lauantaina 9.8. kello 15 valat "siellä" kirkossa vannomme, ja sieltä juhlaa "siellä" kanssanne myöhään yöhön jatkamme! Onko paha?
 13. Minä pyysin ystäviäni kaasoiksi melkein heti, kun oli päätetty kertoa hääsuunnitelmista ystäville ja sukulaisille. Eli häihin oli silloin aikaa melkein 1,5 vuotta... Mielestäni mahdollisimman pian kannattaa pyytää, niin ei tule yllätyksiä.