Jump to content
Naimisiin.info

Morsmaikku180910

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Morsmaikku180910 kaikki viestit

  1. Meillä oli reilu 100:n hengen häissä kestitsijänä Pitopalvelu Hupli. Erittäin ammattaitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, ruoka ja kakut juuri sitä mitä tilattiin. Ja hyvin riittivät, tähteitä syötiin seuraavalla viikolla. Ainoa miinus, että ruoka oli jo haaleaa kun saimme sen lautasellemme. Toki juhlapaikkammekin oli tämän asian suhteen aika haastava, sillä juhlapaikan keittiö oli surkea. Erityiskiitos nuorille ja ystävällisille tarjoilijoille ja sille, että kaikki meni kuten suunniteltiin ja asiakasta kuunneltiin. Suosittelen, jos suosii perinteistä tyyliä.
  2. Meidän onnistuneet syksyhäät'2010 ovat takana ja paikkana oli siis ihana Björkhem. Vieraita oli vähän yli 100 ja hyvin mahduttiin. Vieraat kehuivat juhlien onnistunutta rentoa ja intiimiäkin ilmapiiriä. Isoissa juhlatiloissa tällaisen ilmapiirin saaminen olisi suurempi haaste. Bändi mahtui lavan takaosaan, jonka olimme eristäneet muusta tilasta "esiripulla" (siis lakanoilla). Tanssin alkaessa nostimme lavalla olleet pari pöytää pois eikä ollut mikään ongelma, koska ei ole tarkoitus, että illan tullen vieraat istuvat paikoillaan kuin naulitut. Häissähän tanssitaan! Ulos rakensimme ison telttakatoksen huonon sään varalta, jotta tupakoitsijatkin nauttivat olostaan. Myös lisävessat eli bajamajat delux meikkipöytineen olimme tilanneet pihaan, jotka veli sai ilmaiseksi töistä, sillä juhlatilassa on vain 2 wc naisille ja 2 miehille. Suosittelen paikkaa lämpimästi romanttisia ja perinteisiäkin häitä suunnitteleville. Koristelulla ja hyvällä suunnittelulla saimme aikaan kauniin miljöön ja loistavat häät, tosin töitä se ehkä vähän vaatii. Suosittelen.
  3. Meillä juhlat Vantaalla seurojentalolla. Vieraita reilu 100, ei lapsia. Panostettiin ruokaan, juomaan (juomat haettiin Virosta), bändiin ja tunnenlmaan. Myös taikuri oli esiintymässä häissä jota suosittelen lämpimästi kaikille!! Nosti tunnelman kattoon heti ja teki ilmapiiristä rennon. Kokonaiskustannukset n. 12 000 €. Hääpari ja vieraat viihtyivät aamun pikku tunneille asti. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta "Ei edes tiedytty, että häissä voi olla näin mukavaa!"
  4. Ostin hääkukat (valtikka morsiuskimppu ruusuista, 4 kpl vieheitä ruusuista, buffet pöydän kukat ruusuista ja pöytiin 30 kpl orkidea/sisalkuitu asetelmia) Kukkapalvelu Freesistä Vantaalta. Buffetpöydän sekä juhlapöytien koristelut olivat onnistuneet ja kestivät vielä juhlien jälkeenkin pitkään hyvinä, mutta itse morsiuskimppu oli suuri pettymys. Ihmettelen ja kummastelen tätä kovasti, sillä meillä oli 1,5 h suunnitelupalaveri ja ainakin minulle jäi kuva, että olimme samalla aaltopituudella mitä kukkiin tulee. Mielestäni kimppu oli liian pieni ja ruusut reunoistaan rusehtavia eli vanhoja. Tämä kukkatilaus oli hinnaltaan yhteensä 420 €, joten mielestäni tähän hintaan pitää saada laatua. En suosittele.
  5. Meillä häät Björkhemissä 18.9.2010 ja vihkiminen Pyhän Laurin kirkossa. Ihastuttiin paikkaan, se on juuri meille sopiva. Saa viedä omat juomat eikä tarvitse siivoilla ja on lähellä kirkkoa Ainoa asia, joka mietityttää, että onko liian ahdasta 100 vieraalle, vai pitääkö vieraslistaa alkaa karsia... Keittiö oli myös aika onneton, joten pitopalvelulla haaste tuoda kaikki valmiina. Te, jotka olette siellä jo häitänne juhlineet, miten hoiditte asian? Oliko mitään ongelmia?
×
×
  • Create New...