Jump to content
Naimisiin.info

*hattara*

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

*hattara*'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Moi, me juhlimme viime kesänä Lyseolla ja tila toimi mielestäni erinomaisesti. Vieraita meillä oli n. 60 mutta paikassa on kuulemma juhlittu 100 hengen voiminkin. Mielestäni juhlasali on todella kaunis ja plussaa ovat flyygeli ja kiva esiintymiskoroke bändille. Keittiötilat eivät sisälly juhlasalin vuokraan mutta ne voi vuokrata erikseen.
  2. Hei, onko kellään vinkkejä pitopalvelusta, mistä saisi ruoan lisäksi astiat, liinat, tarjoilun jne. eli siis koko hoidon? Biskettiä emme harmittavasti saaneet (eivät ottaneet varausta, koska kyseessä alle 80 hengen häät) ja bottonea emme valitettavasti uskalla ottaa. (muoks. lisäyksenä vielä muista miettimistämme paikoista, että Aalto Catering ja Kuivasen Pitopalvelu eivät ota varauksia ensi kesälle, koska eivät kuulemma vielä tiedä pitopalvelutoimintansa jatkumisen laajuudesta.) Kaikki vinkit pitopalveluista joita ei ole vielä mainittu, olisivat kullanarvoisia. Olisi helpompi valita, kun olisi kuullut jotain suositteluja paikoista.
  3. Voi jaloleinikki on kyllä kaunis kukka! Onko kukaan koittanut kasvattaa näitä itse?
  4. Meillekin tulee ehdottomasti jonkinlainen karkkibuffet. Toteutus on vielä mietinnässä. WeddingChicks -blogista voi muuten ladata ilmaiseksi kivan candy bar -templaten!
  5. Joo, vähänhän tuo erikoiselta vaikuttaa.. Olisi kiva kuulla sitten Sarah85 teidän kokemuksia (ja tietysti muiltakin tämän kesän Bottonen asiakkailta) että miten juhlat pitopalvelun osalta menivät!
  6. Tuon tekniikan nimi on muistaakseni ihan vaan krakleeraus. Tein pari joulua sitten joulukoristeita kyseisellä tekniikalla ja helppoa oli! Hommaan tarvittiin siis ns. krakleerauslakka joka laitettiin päällysmaalin alle. Lakka sai aikaan sen, että päälle maalattu maali halkeili. Toimi myös esim. styroksin päällä.
  7. Kuulostaa kyllä hyvältä! Mekin edelleen mietimme tuota lyseota, vaikka se tuntuu vähän turhan isolta meille. Mutta mielummin ehkä kuitenkin liian iso tila, kuin liian pieni. Mutta mutta... Soitin vahtimestarille ja hän kertoi, että paikassa ei ole mahdollisuutta käyttää kylmätiloja tai muita keittiötiloja. Olisi kiva kuulla kokemuksia niiltä ketkä ovat olleet juhlimassa ko. paikassa, että miten ruokajärjestelyt ovat onnistuneet, lähinnä mietityttää, että miten kesällä kakku ja juomat pysyvät kylminä ja ruoka lämpimänä. Kuulemma ainakin jotkut parit ovat tuoneet oman jääkaapin mukanaan, eli onkohan kesällä oman jääkaapin raahaaminen edellytys juhlien onnistumiselle...? Miten te tulevat lyseolla juhlijat ajattelitte toimia?
  8. Onko kellään kokemusta Valokuvaamo Palovaarasta? Toimii ilmeisesti Tuirassa J. Ollilan entisissä tiloissa.
  9. Nostellaanpas tätä. -Nelly-'n videovinkki vaikutti hyvältä! Olisi kiva nähdä lisää kuvia itsetehdyistä pöytäasetelmista sekä kuulla vinkkejä! Itsellä mietinnässä pöytäasetelmien teko (ensi vuoden) kesäkuun häihin mahdollisesti osittain itsekasvatetuista kukista.
  10. Meillä ei ammatit näy (toivottavasti) mitenkään, voisi tulla aika tylsät ja totiset häät... Mutta harrastukset varmaan sen verran, että molemmat tykätään paljon musiikista, sitä siis ehdottomasti, sekä minä käsitöistä tykkäävänä varmaan värkkään jotain somistusta.
  11. Minä olen myös havainnut saman, ettei esimerkiksi alle 80 hengen häille oteta varauksia, kun mahdollisesti vasta alle puoli vuotta ennen h-hetkeä. Sinällään yrittäjän kannalta ihan ymmärrettävää, mutta silti todella harmi! Ilmeisesti niin moni kuitenkin järjestää vielä nykyään suuret häät, että yrittäjien kannattaa odottaa. Omasta mielestäni kuitenkin esim. 60 hengen häätkin ovat jo aika isot...
  12. Auria, onpa ihana tuo pitsikuvio! Minusta ranskalainen manikyyri on kätevintä tehdä ilman noita tarroja. Onnistun saamaan niillä aikaan vaan älyttömän sotkun. Vedän siis valkoisen osan vapaalla kädellä ja siistin rajan (ja kynnenalusen) siveltimellä, joka on kostutettu kynsilakanpoistoaineeseen. Vinkin tähän löysin täältä.
  13. Enpä ole tullut ajatelleeksikaan tuota Lyseon salia, hyvä idea I Do I Do I Do! Muistaakseni sali on tosiaan hieno eikä ollenkaan koulumainen. En vaan yhtään muista kuinka iso tuo sali on, jäisiköhän se liian tyhjäksi n. 50 hengen häissä... Tiedätkö onko salin lähellä keittiötä tmv. vai pitääkö pitopalvelun tuoda kaikki valmiina paikan päälle? Harmi kun ei ulkopaikkakuntalaisena ole mahdollisuutta päästä vielä paikan päälle!
×
×
  • Create New...