Jump to content
Naimisiin.info

elomorsio81

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku

elomorsio81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos PiPö vastauksesta! Me ollaanki juuri menossa Cha-Amiin ja Hua Hinii, joten ajelu vois siis olla periaatteessa mahdollista! Ollaan ajeltu molemmat Suomessa ja Kreikassa, vasemmanpuoleisuus onkin sitten vierasta. Eniten ehkä mietityttää se, ettei menopelejä kaiketi ole Thaikussa pahemmin vakuutettu, ja jos esim joku törttö sattuu ajamaan perään niin järjestyksessä syyt niskoilleen saa turisti..
  2. PiPö - Edullista oli ajelu, mutta vähän aiheen ohi: Missä ajelitte ja millaista oli liikenne? Että uskaltaako siis menopeliä vuokrata Suomen tai esim Välimeren maiden ajo-oloihin tottunut kuski?
  3. Meillä booliin sekoitettiin kyllä ihan suoraan tuosta 80 pullosta. Kellekään juhlijalle ei käynyt katalasti, eikä boolin sekoittajakaan valitellut vaikeuksista.
  4. elomorsio81

    keiju-menninkäis-metsä

    Elokuun alussa pitäisi metsässä olla vanamo parhaimmillaan, siellä missä sitä on. Se olisi ihanaa, pitkää, herkkää ja keijumaista, suoraan metsästä kimppuun, hiuksiin tai muuten koristeeksi. Mulle tulee sitä ainakin morsiuskimppuun.
  5. Hei Minttumii! Tänään just yritin etsiä hyviä matkustusvaihtoehtoja netistä. Toi teidän matkustustapa vaikuttaa hyvälle. Mikä matkatoimisto tekee kyseisiä matkoja ja mitä maksavat? Entä mistä päin Suomea lähdette reissuun?
  6. Varasin juuri hääyön Sokos-hotelli Vaakunasta saunallinen ja poreammeellinen sviitti, s-etukortilla hinta on 191€. Hieman tyyris, mutta jos haluaa edes vähänkin luksusta niin se melkein ainoa vaihtoehto tällä seudulla. Hotelli on juuri remontoitu, joten uuden karhea huone odottaa..! hääyöpaketti, joka sisältää suklaata, kuohuviiniä, aamiaisen huoneeseen ja kylpytakit, maksaisi 215€, mutta luulenpa, että kaasot saavat viedä herkut huoneeseen vähän edullisemmalla hinnalla. Katotaan nyt.
  7. elomorsio81

    Sika

    Meille on tulossa myös kokonainen palvattu sika tarjolle. Palvaamossa laskivat että 120 hengelle sika tulisi maksamaan n.490€ Lisäksi tulee noin 100km:n kuljetus hääpaikalle maksamaan 50€ ja leikkaajan tuntipalkka on 20€/h kuulemma maksimissaan siinä menee 2-3h, että kokonaisuudessaan lysti tulee jäämään 600 euroon. Tämä hinta on Mikkelin seutuvilla. He ehdottivat, että sika tulisi sisälle erilliselle pöydälle puutarjottimella ja tällöin hommaan menisi vain pari tuntia. Itse toivoin kuitenkin varrasta, joka olisi ulkona ja siitä sitten vietäisiin sisälle paloja tarjoiluvadille. Näin herkkähermoisimmat eivät joutuisi katselemaan sikaa ruokapöydässä. En usko, että sika silti jäisi ulkonakaan huomiotta. Ainut tässä oli vain säävaraus, että sateen sattuessa (mitä ei tokikaan silloin ole!!) sika täytyy tuoda sisälle. Ihan ok. Itse olen nähnyt sikavartaan vain Turun keskiaikapäivillä, enkä ole sitä edes maistanut, mutta luotan siihen, että se on ihan hyvää. Palvariemäntä soitteli vielä perääni varmistaakseen, ettemme olleet suunnitelleet mitään pitopöytätarjoilua sian lisäksi. Hän sanoi, että pienimillään lisukkeiksi on riittänyt kermaperunat tms., vihersalaatti ja patonki. Enimmillään on ollut karjalanpaistista ja lihapullista lähtien ja se on kuulemma ollut aivan liikaa. Meille luultavasti tulee pienen alkukeiton lisäksi muutamia salaatteja, jotain pateeta ja hyytelöä sekä lihattomaksi vaihtoehdoksi savulohta myös siallisille ruokailijoille toki ja valkosipulikermaperunat, siirappilanttuja ja ehkä rosmariiniporkkanoita. Niin ja karjalanpiirakoita. Rehellistä pitoruokaa. Jotain voi jäädä pois listasta, riippuu mitä pitoemäntä on mieltä. Edit. Häät vietetty ja sian hinta sadalle hengelle jäi kaiken kaikkiaan vaivaiseksi 460 euroksi. Hyvää oli ja kaikki kehui!
  8. Meillä hääpaikan vuokra Mikkelinseudulla 500€/100 henkeä ja yli menevistä 5€/vieras (saatiin tämän kesän 2006 hinnalla, ensi kesänä hinta 600€) Tuntuu tyyriille muihin verrattuna.. Hinta sisältää pöydät ja tuolit, liinat ja astiat tulee pitopalvelusta. En ole vielä kysynyt koska hääpaikalle edes pääsee, oletan, että jo perjantaina.. Hääpaikkana on pitokartano Wanha Peltola www.wanhapeltola.fi Oletteko muuten tehneet kirjallisia "vuokrasopimuksia " hääpaikoistanne?
  9. Kihlauspäiväksi tuli päivä kun sulho kosi. Ei ollut kukkasia eikä polvistumisia, mutta auringonlasku oli. Siihen oli tyytyminen!
×
×
  • Create New...