Gredelin

Rouva
 • Content count

  777
 • Joined

 • Last visited

About Gredelin

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vanda
 • Interests
  Arki kaikessa kauneudessaan.

Recent Profile Visitors

2592 profile views
 1. Me ei menty Las Vegasissa naimisiin, mutta omalla tavallamme "karkasimme". Alkuun suunnittelimme perinteisiä häitä elokuulle. Alkukeväästä kuitenkin huomasimme, että kumpikin halusi vain naimisiin ja aloittaa yhteisen elämän avioparina. Tuon Ahaa-elämyksen innoittamana varasimme kirkon ja papin ja menimme naimisiin kolmen todistajan läsnäollessa. Paikalla ei ollut minun ja miehen lisäksi muita kuin pappi, kanttori, äitini sekä sisko poikaystävineen, jotka olivat todistajia. Jälkeenpäin lähetimme tekstiviestin sukulaisille ja kavereille, että olemme menneet naimisiin. Reaktiot vaihtelivat. Jotkut jopa kehtasivat loukkaantua, kun heitä ei oltu kutsuttu mukaan. Sellaiset reaktiot kannattaa jättää omaan arvoonsa. Juhlia emme järjestäneet - emmekä aio järjestää - jälkikäteen. Mikään muu asia ei kaduta, kuin se että emme ottaneet kunnon valokuvia hääpäivänä Asia kuitenkin korjaantuu ensi vuonna, meidän 1. hääpäivänämme, jolloin aiomme ottaa kunnolliset kuvat. Naimisiin menemisen suhteen kehottaisin kuuntelemaan sydäntä ja seuraamaan omia haluja. Kyse on loppujen lopuksi teistä kahdesta ja päivästä, jolloin aloitatte elämän avioparina. Kyllä ne äiditkin lopulta heltyy
 2. ^ Löytyiskö sulta linkki johonki tuon myyjän tuotteeseen, että voisin käydä tsekkaamassa sillä myynnissä olevia pukuja? Edit: typo
 3. Palkkakuitti.
 4. Onko kellään kokemuksia hääpuvun tai asusteiden tilaamisesta ebaysta tai etsystä?
 5. Meillä majottuminen jätetään vieraiden itsensä vastuulle. Tosin koska ollaan hääyö+muutama lisäyö juhlapaikalla niin tarjotaan varmaankin meidän asunto miehen siskon ja tämän perheen käyttöön, koska tiedetään ettei heillä hirveitä summia ole laittaa majoittumiseen..
 6. ^ Kaunis Teetitkö customina vai valkkasitko niiden valikoimasta?
 7. Siis oliko toi nyt joku lavastettu juttu vai?
 8. ^ Olis ihan mielenkiintosta nähdä kuva "epäonnistuneesta" puvusta ja vaikka linkki pukuun, jonka tilasit.
 9. Villeroy & Bochin New Wave-astiasto on aika mielenkiintoinen muotoilultaan
 10. Näistä kommenteista vois vetää sellasen johtopäätöksen, että kutsut onnistuu, mutta valokuvalliset jouluun liittyvät tilaukset ei..
 11. Löysin kaksi unelmieni hääpukua - väärässä värissä! Mistä voisin löytää/onko joku bongannut jonkun näistä puvuista tai edes hitusen samantyylisen?
 12. Hauska runo Mulla tuli mieleen, että runon alle vois vaan kirjoittaa Terveisin herra ja rouva sukunimi (jos siis teille tulee sama sukunimi). Jos sukunimet ei muutu niin senhän vois ilmottaa sitten runomuodossa.
 13. Mä en tajuu..
 14. Hääpäivä on morsiusparin päivä ja jos he maksavat kaiken niin pitää olla kiitollinen siitä mitä saa. Jos vegaanipari kutsuisi sinut häihinsä, niin vaatisitko saada pihvin? Häihin mennään juhlimaan pariskuntaa ja heidän kanssaan, joten jos ei alkoholia ole tarjolla vasta kuin illalla niin suu suppuun ja koita kestää.
 15. Muutama asia tuli mieleen tuosta aloittajan postauksesta.. ..Mitä jos hääpari ei halua, että heidän häissään juodaan yhtään alkoholia? ei edes sieltä taskumatista tai auton takaluukusta. Juotko silti? Jos hääpari ei itse käytä alkoholia niin mielestäni on kohtuutonta heidän päivänään vaatia alkoholia. Sama kuin jos vaatisi vegaanien häissä lihapataa. Jos epäilyksesi on, että häissä ei ehkä ole alkoholia niin miksi et soita ja kysy asiasta? Miksi se pitäisi kutsuun erikseen laittaa?