Taasu

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Taasu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Mulla oli kimpussani valkoisia kalloja ja vaaleanvihreitä orkideoita. Kukkakauppias halusi kalloja kimppuun pyytäessäni nähdä kuvan puvustani, sillä kallahan on aika yksinkertainen ja "dramaattinenkin" kukka eikä sovi ihan minkä tahansa puvun kanssa (ainakaan sellaisenaan). No, mun pukuuni kalla myös kukkakauppiaan mielestä sopi hyvin. ;D Kantsii siis myös miettiä, sopiiko kimppu pukuusi...
 2. Me tehtiin samalla systeemillä, leimasimella, jossa luki meidän nimet. Mä olisin kyllä vähän eri mieltä tosta kauan painamisesta. Meillä nimittäin nimenomaan rupesi tuo leimasin jäämään kiinni, kun sitä painoi kauan lakkaan. Lyhytkin painallus riittää. Mutta ehdottomasti pitää myös viilentää välillä leimasinta; me pidettiin leimasinta kylmän vesihanan alla. Itsekin ajattelin, että laitetaan vielä kiitoskortteihinkin sinetit - joko itse korttiin tai sitten kuoren päälle - mutta eri värisellä lakalla kuin kutsuihin.
 3. Meidän kutsutekstimme oli yksinkertaisuudessaan tällainen: onni on rakkaudessa, missä sielut sulautuvat toisiinsa ja sydämet ymmärtävät toistensa kieltä. Kahil Gibran Meillä on ilo kutsua Teidät xx:n ja yy:n vihkiäisiin Suomenlinnan kirkkoon lauantaina 4. toukokuuta 2002 klo 16.00 sekä sen jälkeen viettämään hääjuhlaa kanssamme Tenalji von Fersénin juhlatilaan. äiti& isä äiti&isä Sukunimi Sukunimi V.p. 31.3.2002 mennessä puhnrot
 4. Heh, enpä ollut aiemmin tunnistanutkaan, mutta kummieni tytärhän se sinä olet! Täällä jo rouva, uudelta nimeltäni Salonsaari. Terkkuja vaan .
 5. Nyt häämme jo juhlineina voin vain kehua juhlatilaamme! Paikka oli aivan ihana, tunnelmallinen ja vieraat ihastuivat ympäristöön - kehuja suorastaan sateli. Edes etukäteen pelkäämäni huonot kulkuyhteydet eivät loppujen lopuksi olleetkaan niin huonot eli järjestelyt ja tavaroiden kuljetukset sujuivat suht' vaivatta lauttamatkoista huolimatta. Lisäksi kaikki n. 140 vierasta mahtuivat hyvin samaan tilaan ja lattiapinta-alaa jäi runsaasti myös tanssia varten. Vuokra oli aika kova, mutta paikka osoittautui joka pennin arvoiseksi! Tiloja voi käydä katsomassa Suomenlinnan nettisivuilla http://www.suomenlinna.fi/vuokti/paasivu/vuokratilat.html Me olemme valinneet juhlapaikaksi Suomenlinnan Tenalji von Fersén -juhlatilan. Halusimme häämme ehdottomasti Suomenlinnaan ja tarjolla olleista juhlatiloista tämä oli ainoa tarpeeksi suuri (240 henkeä mahtuu syömään). Olen valintaamme enemmän kuin tyytyväinen . Plussaa on upea tunnelmallisuus, se, että kaikki mahtuvat samaan tilaan ja se, että oman pitopalvelun ja juomat saa tuoda. Lisäksi Suomenlinna on tietysti miljöönä mahtava ja ulkopaikkakuntalaisille varsinkin varmasti hauska kokemus (monet vieraista eivät ole koskaan siellä ennen käyneet). Paikan vuokra on kuitenkin jo ilman mitään palveluja 1680,- euroa :o eli hinta on kyllä piiiiitkä miinus. Laskimme, että meidän tapauksessa kuitenkin kannattaa eli tulee halvemmaksi kuin ns. ravintolahinnat. Toinen miinus on tietysti hankala kulkuyhteys.
 6. Treffasimme eilen bändimme solistia biisivalintojen merkeissä. Loistava ja avulias tyyppi - lauloi ja soitti pianolla meille esimerkkejä erilaisista häävalsseista . Valitsimme ennakkosuunnitelmistamme poiketen häävalssiksi Lumikki ja 7 kääpiötä -leffasta biisin "Some day my prince will come". Tai siis noin ne sanat alkavat, oikea nimi on multa jo unohtunut. Ihana ihana kappale ja juuri sellainen iloisempi, jota olimme etsiskelleet. Toiseksi valssiksi tulee Pikku Midinette, joka sekin on kaunis, mutta meidän mielestämme häävalssiksi liian melankolinen.
 7. Heh, toi Norjalainen villapaita on aika hauska ;D... sopisi itse asiassa meillekin hyvin, sillä olemme aikamoisia Norja-faneja. Olemme kuitenkin ajatelleet häävalssiksi "That's Amore" -biisiä (eli siis sitä jenkkiläistä, missä lauletaan jotain, että "When the moon hits the sky like a big pizza pie that's amore..." tai jotain sinnepäin). Haluamme jonkun iloisen valssin ja tää olis mielestäni aika jees. Marsseiksi meille tulee (ilmeisesti) Elgarin Pomp&Circumstance ja Bachin C-duuri preludi, mutta missä järjestyksessä... vielä emme ole päättäneet.
 8. Ravintola Kaisaniemeä en suosittele. Sen sinänsä hyvä sijainti lähellä rautatieasemaa on mielestäni myös sen puute: junia menee koko ajan ja niistä tulee myös meteliä (varsinkin, jos aikoo olla ulkona terassillakin). Muutenkin koko paikassa on mielestäni nuhjuinen fiilis. Oma valintamme on Suomenlinna ja sen puolesta tietysti liputan . Onhan siinä omat huonot puolensakin (lauttamatkat, turistit), mutta kirkko on kaunis ja vuokrattavat juhlatilat aivan upeita. Katso täältä: www.suomenlinna.fi Mukavaa häiden järjestelyaikaa teille!