Madame Tutu

Morsian
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Madame Tutu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Jälkikäteen on helppo olla viisas!! Vaikka omissa häissä kaikki sujuikin lähes täydellisesti, voin kantaa korteni tähän kekoon: -jätimme muutaman vapaan istumapaikan jokaiseen pöytään, jolloin me ja vieraamme saattoimme vapaasti istahtaa tyhjälle paikalle seurustelemaan muiden kanssa. Istumapaikat oli nimetty ja tyhjät paikat oli merkitty nimellä 'vapaa'. Vieraat oivalsivat idean hyvin, eikä tyhjät paikat aiheuttaneet tunnetta, että vieraita olisi jäänyt saapumatta. Suosittelen!! - Valokuvaamiseen kannattaa varata aikaa! Pyytäkää valokuvaajaa kuvaamaan erityisesti myös kauniita yksityiskohtia, kuten kimppua, kampaus, meikkiä ja puvun yksityiskohtia. Kaikkiin niihin on panostettu rahallisesti, joten pyytäkää niistäkin kuvia muistoksi! - Me unohdimme pyytää valokuvaajaa ottamaan kuvia meistä läheistemme kanssa. Koko juhlaväestä kyllä on kuva, mutta esim. vanhempien, sisarusten, kaasojen ja bestmanien kanssa meitä ei kuvattu virallisesti ollenkaan. - me saimme paljon kiitosta siitä, ettei juhlassamme ollut kimpun- ja sukkanauhanheiton lisäksi muuta ohjelmaa. Vieraat saivat seurustella rauhassa ja jakaa kuulumisia ilman ylimääräisiä keskeytyksiä. Kannattaa siis miettiä, millaisista ihmisistä juhlaväki koostuu ja suunnitella pelejä ja leikkejä sen mukaan. -Häät on päivässä ohi, mutta nauttikaa hääjärjestelystä, se on ihanaa aikaa!!
 2. Meille tulee sulhasen toiveesta Kaunotar ja Hirviö kakkukoriste. Tilasin englantilaisesta nettikaupasta Jim Shore Disney Traditions koristeen. Hintaa taisi tulla suunnilleen 50€ toimituksineen. Disney Storesta koristeet on loppuneet, mutta netistä niitä tuntuu vielä saavan. Täältä ainakin löytyy!
 3. Onko kukaan törmännyt oliivin vihreään kuultopaperiin? Olen kyllä yrittänyt koluta kaikki paikat netissä läpi, mutta huonolla menestyksellä. Tämän väristä ja näköistä siis hakusessa.
 4. Kihlaani käytäs lähes aina, ainoastaan rasvojen kanssa läträtessä otan sen pois. Vihkin kanssa joudun todennäköisesti toimimaan hiukan huolellisemmin, sillä solitaire ei taida olla kaikissa tilanteissa kauhean käytännöllinen!
 5. Täysin samoilla linjoilla ollaan! Haluamme keskittyä täysin hääkuviimme ja tehdä sen rauhassa, siksi kuvaus on hyvissä ajoin ennen vihkimistä. Vieraiden odotuttamisen sijaan haluamme nauttia vieraiden seurasta ja juhlasta, niin paljon kuin mahdollista.
 6. Voisin hyvinkin ostaa. Etenkin jonkin upean antiikkisormuksen. Oikeastaan olisi ihanaa kanta korua, jolla olisi oma historiansa kerrottavana. Tuleva vihkini ei ole vintagea, mutta sen hankintaan liittyy oma tarinansa. Voisin kuvitella antavani sen myöhemmin lapseni tyttärelle tai minijälle ja näin tarina jatkaisi matkaansa. Oletteko koskaan ajatelleet, että liikkeestä uutena ostamanne sormus voi olla myös kertaalleen "käytetty". Eihän sulhanen läheskään aina osu oikeaan surmuksen suhteen, moni morsian käyttää kihlaansa hetken ja toteaa, ettei se ollut hänen näköisensä ja käy vaihtamassa sen liikkeessä mieleiseen. Voihan myös olla, että ennenkuin vihkisormusta edes ehditään kaiverruttaa, pari eroaa ja sormus palautetaan!! Näin siis jonkun toisen käyttämä sormus saattaa päätyä sinun sormeesi.
 7. Jos saamme vihkimisen haluamaamme kirkkoon, etäisyyttä juhlapaikkaan on 8,6km eli 11min ajomatka.
 8. Meidän kihloissamme lukee etunimi ja etunimi XX. Vihkisormukseeni sulhanen haluaa kaiverruttaa jotain erityisen romanttista ja henkilökohtaista. Tämä siis tulee olemaan minulle täysi yllätys!
 9. Juhlapaikka varattu. Nyt jännitämme ensi syksyyn, kuinka käy kirkon kanssa!
 10. Haluan ehdottomasti katsella kimppuani vielä seuraavana aamuna ja niin pitkään kuin se säilyy. En kuitenkaan aio ruveta sitä kuivattamaan, josko edes onnistuisi. Heittokimppua siis heitellään. Viimeisille vieraille jaamme pöytien kukka-asetelmat mukaan. Jaettu ilo on moninkertainen. (eli niitä, jotka jäivät ilma heittokimppua, saattaa vielä illan aikana onnistaa!)
 11. Ensimmäinen hankinta oli sormus!
 12. Me yövymme juhlapaikan sviitissä ja olemme jopa suunnitelleet jäävämme sinne vielä toiseksikin yöksi. Voisimme rauhassa heräillä aamupäivällä, nautiskella aamupalasta järvenranta miljöössä ja rentoutua illalla kuohiviinin kanssa paljussa. Meillä ei ole kiire kotiin, saamme viettää siellä aikaa ihan riittämiin!
 13. Minä myös hieman ihmettelen, miten ihmiset sikailevat saadakseen aikaan tuollaisen sotkun. Olen ollut juhlissa, joissa yli metrin korkuinen putous oli järjestetty usealle sadalle hengelle. Putouksen luona pyöri henkilö, joka huolehti dippailtavista ja roiskeista. Tarjoilupöydälle oli järjestetty pitkiä puutikkuja ja kauniita servettejä. Jokainen syöjä ymmärsi ottaa toiseen käteensä servetin, kaiken varalta. Tilassa oli kaiken lisäksi kokolattiamatto, mutta ei tahmaisia jalanjälkiä! Putous oli niin mieletön, että olen suunnitellut sellaista myös häihimme. Iltapalan yhteyteen se sopisi parhaiten, silloin 'pari desiä pöydälle kaatunutta suklaata' ei enää haittaisi! ..mielestäni putous olisi hieno ohjelmanumero illaksi bändin soittaessa ja viinin virratessa. Siihen aikaa myös lapset ovat poistuneet juhlista!
 14. Toivottavasti EN joudu kokemaan: -baari-iltaa, jossa jokainen katoaa taholleen -karaokea, koska en pidä muutenkaan laulamisesta.. eikä muutkaan pidä laulustani! -extremeä, en todellakaan kykene hyppäämään benji-hyppyä -kimppapolttareita sulhasen kanssa, meillä on loppuelämä aikaa viettää yhessä.
 15. Me varasimme noin kuukausi sitten ja häihin on vajaa 1,5 vuotta aikaa. Onneksi saimme varattua tämän, koska useammassa paikassa oli samainen päivä jo varattu. Meinasi iskeä pikku paniikki, kun luulin olevani totaalisen myöhässä. En tainnut kuitenkaan olla myöhässä, vaan muut olivat todella ajoissa! Olemme erittäin tyytyväisiä varaamaamme juhlapaikkaan, enää jännitämme miten käy kirkon kanssa!