anikee

Rouva
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

About anikee

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pojan synttäreille tein tälläisen pöytäkukan, jos tästä joku loppukesän/syysmorsian saisi ideaa. Meidän pöytäkukista ei ole lähikuvaa, mutta tuossa on kokonaisuudesta kuvaa. Ruukkuna ikean sinkkiruukku ja kukat valkoista petuniaa. Hintaa yhdelle asetelmalle tuli hurjat 1,50€ ja tuossa nuo ikkunalaudalla kukki koko loppukesän.
 2. Tälläinen hääajoneuvo. Ja joo, ei olla mikään moderni kaupunkilaispari
 3. Eipä ollut haikeaa. Sukunimet muutenkin olivat aika samankaltaisia, kaksi ensimmäistä kirjainta samat ja loppuu nen-päätteeseen, keskivaiheilla sit vähän eri kirjaimia Tämä uusi sukunimi on helpompi sanoa koska ei ole tyttönimen kolmea konsonanttia peräkkäin.
 4. Suudeltiin. Pappi sanoi että voi suudella heti sormusten vaihdon jälkeen ja siinähän olikin hyvä kohta
 5. Puolitätini oli antanut tätini matkaan lahjan meille annettavaksi, puolitäti ei ollut siis kutsuttuna. Pahvilaatikossa oli xl-kokoinen eli jätte suuri marjapuuronvärinen yöpuku. Naurettiin mahat kipeiksi vedet silmissä sille. Sitten vanhoja jälkiruokakulhoja, lyhty, joku outo kirja ja pari koriste-enkeliä. Koska äitini kerää enkeleitä niin annoin hänelle toisen enkelin ja äsken laitto viestiä että pohjassa oli vielä hintalappu ja maksanut 29,90 mk Outohan se ihminen on mutta että antaa häälahjaksi jotain vanhaa roinaa niin huh huh.
 6. Minä en halunnut tuota kunnes kuolema teidät erottaa mutta en sanonut mitään siitä miehelle. Vihkiharjoituksissa kun tuli aika päättää kumpi versio niin annoin miehelle vapaat kädet päättää ja hän halusi sen myötä- ja vastoinkäymisissä Kuolema ei voi erottaa. Fyysisesi ehkä mutta joskus me kaikki vielä tavataan sitten tuolla toisella puolen.
 7. Rakastuin pioniin toista vuotta sitten tätä ketjua lukiessa, se pysyi kukkasuosikkina ja sitähän sitä sitten tuli minunkin kimppuuni Halusin ehdottomasti että pioni on valkoinen ja kunnolla avautunut. Toivoin kimppuun myös lilaa freesia ja vihreää. Olisin halunnut valkoista ruusuakin mutta floristin mielestä ei kannattanut sotkea pioniin enää ruusua ja oikeassa oli, tuli herkkä kimppu mutta tarpeeksi kookas kuitenkin. Huomasin että pioni on tosi kestävä kukka! Meidän hääpäivä oli helteinen eikä kukat menny miksikään. Itseasiassa kimppu oli viikon maljakossa ja sitten yksi pioni alkoi terälehdistään rusehtua niin laitoin kuivumaan (ja nyt jännään onnistuuko kuivaus).
 8. ^ Joo näinhän se taitaa olla. Muistan miten pettynyt kaverini oli kun vieraat olivat kirjottaneet pelkät nimmarit vieraskirjaan. Itse eka mietin jotain ystäväkirjatyylistä mihin olisi pakko kirjottaa muutakin nimen sijaan mutta kun näin alla olevan idean niin ihastuin ikihyviksi Pitää tulla tuomaan kuva omasta "vieraskirjasta" häiden jälkeen
 9. Vähän ot, mutta miksi ette mene vihille Kontiolahden kirkossa? Sehän on ihan juhlapaikan vieressä, ei tarvitsisi vieraita ajattaa pitkin pitäjää.
 10. Meidän porukasta vieheet tulee sulholle, bestmanille, sulhaspojalle (oma poika) ja kaasolle. En näe syytä kukittaa meidän isiä. Eivät ole osallistuneet häihin millään lailla ja tulevat paikalle vain vieraina.
 11. Ei se se kaikille kyllä todellakaan ole ok. Jos joku meidän häihin tulee kokovalkosissaan niin kyllä katson kieroon ja pitkään. Valkonen hame, valkea bleiseri tai paita ei haittaa mutta kokovalkonen mekko kyllä. En tiedä häiritsisikö se sitten juhlissa mutta näin etukäteen ajateltuna kyllä. Eikä kyse ole siitä että pelkäisin jotta morsianta ei tunnistettaisi Vaan ihan pelkästä siitä periaatteesta että se on meidän päivänä minulle varattu väri. Tosin meidän 2v tyttö tulee pukeutumaan kokovalkoseen, mutta eihän tuo etikettisääntö edes päde lapsiin. Edit. vielä sellainen tuli mieleen että jos jonkun kutsussa lukee että vihreä on morsiamelle varattu väri ja joku tulisikin juhlimaan vihreässä juhla-asussa niin ihan yhtä lailla katsosin kieroon sitä vihreissä juhlivaa koska on todella epäkunnioittavaa olla noudattamatta kutsujien pyyntöä. Tuo valkoinen on morsiammelle varattu väri on etikettisääntö ja siitä voi poiketa vain jos erikseen mainitaan.
 12. Meillä tulee lukemaan "tänä iltana ei tuu pakkeja". Tuo ralli soi yökerhossa kun miehen kanssa tavattiin. Ei liian rivo mutta ei mikään imelä-ällötyskään.
 13. Sulhanen on maksanut kummankin kihlat ja nyt vihkit. Rahat meni ihan sulhasen tililtä kun mitään häätiliä meillä ei ole. Tosin itse olen maksanut kaikki muut häihin liittyvät menot tähän mennessä..
 14. Molempien rinkulat yhteensä 670€. Minun sormus oli -50% alessa ja maksoi 430€, miehen sormus 240€ mtk:n -20% alennuksen jälkeen. Samaan hintaan saadaan käydä kaiverruttaa kummankin sormukset ja mun kihla saa kiillotuksen.
 15. Mulla kävi tuuri. Ihastuin mallistosta poistuvaan sormukseen joka oli -50% alessa Hinta vielä joku aika sitten oli ollut 859€, mutta nyt mies köyhtyi 430 euron eestä.